FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Isključivi krivci za ispadanje su Husref Musemić i Alen Melunović.
nasmija me, a zalosnolisander je napisao/la:Otjerace te Husrefa u mezar duse mi moje.
Melunovic da suta penal..Boze sacuvaj. :S steta ili sreca sto je ramazan pa nisam mogao na tekmu..al znam svaku sljedecu.kontakt Melunovica sa loptom treba izvizdati..a i usput mu spomenuti Irfana :/ al neka smo ispali..jer koja bi bila blamaza da nas ukrajinci nabiju u Sarajevu 3-4 razlike. ovako otjerati pola tima..pridodati ove nove i mozemo se boriti za sredinu tabele..osim ako brko ne uzme stvar u svoje ruke
-
- Kontakt:
Musemic je najveci krivac. On radi s momcima. Prati njihov rad. Ko moze i ne moze. Njegova ekipa,njegovi igraci on ih izabrao tako da... Ako,pak, njemu se neki igraci naturaju da igraju od nekih menadzera to je onda jos gore. Sarajevo nema ekipu, igrace, igru.. nista. Za to je kriv trener i niko vise. Sramota za fudbal nase drzave da nas prodju pekari, bez uvrede 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nije da mi se pise na vasoj temi, al vidim da ima dosta slijepih ljudi, iskljucivi krivac za vase neuspjehe je Irfan redjepagic jer on dovodi i odvodi igrace, ja ne znam sto je Husrefu poslije operacije trebalo da se prima posla s idiotima, jer ljudi koji rede u FK Sarajevo u najmanju ruku su idioti, vama puknu par bilborda po gradu i vi vec jaci od Napolija, dno dna, da gore ne moze biti. Jos bi se moglo pisat al necu vasa tema vas tim, vi ste divovi.
Nije ba Hus kriv, on mora staviti igrače koje mu manipulatori Dino i Irfan narede. Vidiš šta rade, dovedu igrača džaba, utope ga nekom za 50k eura, pola stave u džep. Tako dvojicu, to je njima po 25 k eura godišnje u džepu. Rastjerati sve do čistačice , što neko reče.jasko_juve je napisao/la:Musemic je najveci krivac. On radi s momcima. Prati njihov rad. Ko moze i ne moze. Njegova ekipa,njegovi igraci on ih izabrao tako da... Ako,pak, njemu se neki igraci naturaju da igraju od nekih menadzera to je onda jos gore. Sarajevo nema ekipu, igrace, igru.. nista. Za to je kriv trener i niko vise. Sramota za fudbal nase drzave da nas prodju pekari, bez uvrede
U novi boj ...
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slazem se s tobom,a primjer dvostrukih arsina koje Husref ima je da,nakon prve utakmice fakticki vam samo Radulovica preseli na klupu i okarakterise ga krivcem,dok Bandovica ostavlja na golu,a na zagrijavanju sam vam vidio rezervnog golmana(kazu da mali ima 18 god) takvih fizickih predispozicija da je to strasno.Krupan,2m, precku dira bez skoka itd.,a brani lik kojeg je i Siroki otjerao i po meni je kriv za sva 4 gola koje je Sarajevo primilio ove godine u Evropi...1L8F9C2 je napisao/la:Svakako bi on njega zamjenio jer kapiten ima mjesto a dodati nikome ne moze. Sramota je da unistava jednog Radovca i ne ubacuje ga u igru nikako. Hvala svakako na informaciji al to ne opravdava "strucnjaka" nek se goni tamo kod Gracica za mene je zavrsio.NEZALAGANJE je napisao/la:Druze,bio sam vam na tekmi(kazem vam jer sam Zeljovac),ali Radana je zamijenio zbog povrede nakon penala...Samo sam ti to htio reci...1L8F9C2 je napisao/la:Prije svega gospodine Musemic sretno vam bilo u nastavku karijere, jer ako imas obraz od sutra ces biti bivsi. Drago mi je sto sam znao da ti neces nista promjeniti i nek si se posrao usta svima koji su mislili da si carobnjak sa klupe a ti si obicni trener kojeg prate samo price da psujes igracima i slicno. Sram da te bude sto na terenu u svetom dresu drzis jednog Dzakmica a izbacujes Radana koji je ocitao fudbalsku lekciju vecini veceras. Tu sam skontao da si ti pogubio konce i da nama nema spasa. Kompletnom strucnom stabu i igracima zelim sve najgore u zivotu, a ovo od veceras nece proci nekaznjeno, izaci ce vama Melunovic svima na nos samo polahko.Suljicu ne radi se ono na nacin kako si ti veceras odradio ono je jadno prema tvojim saigracima ili baletanima da ti ostanes a svi odu, a isto tako ne valja onom Dupovcu da on govori da se ne ide pred sjever i da krene u svlacionicu.Veceras niste skinuli dresove ali hocete i to vrlo brzo.
Mario Tadejevicu tebi skidam kapu ti zasluzujes da nosis sveti dres. I nadam se da ce onaj sto te ovdje proziva da nam treba lijevi bek zavezati svoja usta i prestati da pise gluposti. HUSREFE ODLAZI.
Husref Musemic je izgubio veceras, a to sto ga smatrate zasticenim druga je stvar. Ne znam otkud vam ideja da on ima podrsku svih navijaca FKS, moju nema a redovni sam na utakmicama od vas vecine. Od kad je preuzeo FKS nikad gori fudbal nisam gledao, cak je i Sener Bajramovic za par kola ostavio vise traga na mene nego Musemic na svim utakmicama od kad se vratio.
Ipak sramotno je kriviti Musemića
- samo_lijevo
- Kontakt:
Slazem se da trener prvi leti i lakse je jednu osobu otpustiti nego cijeli tim ali nije on ters ko Amar i sigurno on ne zeli pola ove ekipe.Medjutim on se ne pita koliko god tvoje pitanje "sta ce na klupi" bilo na mjestu.Da se ogradim ja to ne mogu trvditi 100% ali sve mi mirise na to.Ovoj ekipi su otisli glavni igraci a dovedeni parmaci.I jos da dodam meni se ne svidjaju njegove izjave jos od Libertasa te nemamo srece,desava nam se jednom u 25 godina itd.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne bih se složio, ova ekipa igra katastrofalno otkako ju je Husref preuzeo. To su fakti, imao je prelazni rok, doveo je igrace koje je doveo. Samo da neko ne kaze, nije ih on doveo. Pa koji ce onda klinac na klupi. Hajde da budemo jednom realni, svugdje na svijetu za lose rezultate trener snosi odgovornost, samo mi u BiH pokusavamo od trenera napraviti besmrtne likove.samo_lijevo je napisao/la:Kakav god da je Husref nista on nije kriv kada ima igrace koji ne bi osvojili memorijal u Zupci.
Ondje se ne zna ko je gori.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 26 jul 2013, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Evolution87
- Kontakt:
Maloumnovicu da Bog da te top za iftar sa tabije pogodio!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
nek vama Sarajlijama Sulejman Krpic nije valjao, a za ove vase "spiceve" je Didier Drogba

ma sto je sramotno brate sta trenira koji q kad zna da su karine..nek uvede red il nek ode..Ne treba ni njega drzat pod staklenim zvonom ko da nista nije kriv..kriv je koliko i ovi supci sto igrajuAnamarija je napisao/la:Ipak sramotno je kriviti Musemića
Ovo me nasmija večeras,Evolution87 je napisao/la:Maloumnovicu da Bog da te top za iftar sa tabije pogodio!

U novi boj ...
- storm_raider
- Kontakt:
Koliko sad tek one Bandoviceve gluposti dolaze do izrazaja...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Od ovih klubova su gori samo oni koji iz godine u godinu nesto ocekuju..
Ovo je realnost, nikakva blamaza. Ovi Albanci i Sarajevo su u pet deka. Tu je sve moguce, nema favorita.
U Sarajevu i Zelji nema nijedan igrac da vrijedi para, da bi ga neko mogao kupiti. Apsolutno bezvrijedni.
Savez treba uloziti lovu od Svjetskog prvenstva (ako se plasiramo) u edukaciju trenera. Poslati ih na skolovanje u Barsu, Arsenal, Ajaks, Inter, Porto itd.. Igraci se prave u mladjim uzrastima, a ne kada napune 20.
Dok se ne poboljsa organizacija i infrastruktura nece biti rezultata. A ovi koji se bez toga necemu nadaju i frustriraju - mnogo su naivni. Ja sam odavno ravnodusan. Nekad mi jedino bude smijesno i malo sramota.
Ovo je realnost, nikakva blamaza. Ovi Albanci i Sarajevo su u pet deka. Tu je sve moguce, nema favorita.
U Sarajevu i Zelji nema nijedan igrac da vrijedi para, da bi ga neko mogao kupiti. Apsolutno bezvrijedni.
Savez treba uloziti lovu od Svjetskog prvenstva (ako se plasiramo) u edukaciju trenera. Poslati ih na skolovanje u Barsu, Arsenal, Ajaks, Inter, Porto itd.. Igraci se prave u mladjim uzrastima, a ne kada napune 20.
Dok se ne poboljsa organizacija i infrastruktura nece biti rezultata. A ovi koji se bez toga necemu nadaju i frustriraju - mnogo su naivni. Ja sam odavno ravnodusan. Nekad mi jedino bude smijesno i malo sramota.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
Nema tu onda trenera. Nema tu volje za rad nit ista. Ako je to tako ko sto govorite ( nisam upucen da se razumijemo ) onda je tu Musemic samo radi para i da glumi samo trenera. Nista mu onda drugo nije bitno. Da vas pitam da li bi vi bili u takvoj situaciji da plesete kako drugi sviraju a da nemate procenat neki od tog plesanja ?hz033 je napisao/la:Nije ba Hus kriv, on mora staviti igrače koje mu manipulatori Dino i Irfan narede. Vidiš šta rade, dovedu igrača džaba, utope ga nekom za 50k eura, pola stave u džep. Tako dvojicu, to je njima po 25 k eura godišnje u džepu. Rastjerati sve do čistačice , što neko reče.jasko_juve je napisao/la:Musemic je najveci krivac. On radi s momcima. Prati njihov rad. Ko moze i ne moze. Njegova ekipa,njegovi igraci on ih izabrao tako da... Ako,pak, njemu se neki igraci naturaju da igraju od nekih menadzera to je onda jos gore. Sarajevo nema ekipu, igrace, igru.. nista. Za to je kriv trener i niko vise. Sramota za fudbal nase drzave da nas prodju pekari, bez uvrede

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma ja evo mene krivite ja sam taj koji vrsi izmjene i sve ostalo. E mene nije sramota za mene je zavrsio kao trener FKS za sva vremena, goreg fudbala nisam gledao odavno. Kako nas je preuzeo samo smo gori postali, a nisam ja ni sumnjao da je Jovic za njega ipak trenutno klasu ispred.Anamarija je napisao/la:Ipak sramotno je kriviti Musemića
Ako mu Irfan pravi ekipu( a ne pravi to su vasa opravdanja i suplje) onda neka izadje u javnost i kaze ja ne mogu vise i cao.
+11L8F9C2 je napisao/la:Ma ja evo mene krivite ja sam taj koji vrsi izmjene i sve ostalo. E mene nije sramota za mene je zavrsio kao trener FKS za sva vremena, goreg fudbala nisam gledao odavno. Kako nas je preuzeo samo smo gori postali, a nisam ja ni sumnjao da je Jovic za njega ipak trenutno klasu ispred.Anamarija je napisao/la:Ipak sramotno je kriviti Musemića
Ako mu Irfan pravi ekipu( a ne pravi to su vasa opravdanja i suplje) onda neka izadje u javnost i kaze ja ne mogu vise i cao.