FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

milomlat
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la milomlat » 25 jul 2013, 23:57

asunsao je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.

Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!
Blamaze ?

ma brate, igraløi ste odlicno, samo niste imali srece, kao ni sarajevo veceras. De zivota ti, nemoj mene na te fore. Ja sam navijac Sarajeva vec skoro 40 godina, i kada mi pocnes sa tim glupostima ...
Ma necu da psujem. Uglavnom, ne javljaj se na moje postove ukoliko nemas nista pametnog za reci. Vozdra!!!

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 25 jul 2013, 23:57

htcxone je napisao/la:KAKVU MI RETARDITANU ekipu imamo to je za Bogu plakati, pa za nas su štrumfovi IZMISLILI fudbal!!!!!!!!!!!
ove nase pi-čke nemaju mudaaaaaaaa nemaju volje i sto je najtuznije NEMAJU ZNANJE, ovi strumfovi nemaju neko znanje al ginu na terenu i trce dok grceve ne dobiju!!!! FUJ!!!
+1
AMAR AMAR OSIM OSIM

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 25 jul 2013, 23:59

Prije svega gospodine Musemic sretno vam bilo u nastavku karijere, jer ako imas obraz od sutra ces biti bivsi. Drago mi je sto sam znao da ti neces nista promjeniti i nek si se posrao usta svima koji su mislili da si carobnjak sa klupe a ti si obicni trener kojeg prate samo price da psujes igracima i slicno. Sram da te bude sto na terenu u svetom dresu drzis jednog Dzakmica a izbacujes Radana koji je ocitao fudbalsku lekciju vecini veceras. Tu sam skontao da si ti pogubio konce i da nama nema spasa. Kompletnom strucnom stabu i igracima zelim sve najgore u zivotu, a ovo od veceras nece proci nekaznjeno, izaci ce vama Melunovic svima na nos samo polahko.Suljicu ne radi se ono na nacin kako si ti veceras odradio ono je jadno prema tvojim saigracima ili baletanima da ti ostanes a svi odu, a isto tako ne valja onom Dupovcu da on govori da se ne ide pred sjever i da krene u svlacionicu.Veceras niste skinuli dresove ali hocete i to vrlo brzo.

Mario Tadejevicu tebi skidam kapu ti zasluzujes da nosis sveti dres. I nadam se da ce onaj sto te ovdje proziva da nam treba lijevi bek zavezati svoja usta i prestati da pise gluposti. HUSREFE ODLAZI.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 25 jul 2013, 23:59

Orao je napisao/la:Onako realno sta se bolan udarate u prsa u zelji da dokazete ko je bolji kad su obje ekipe nula ? Trebali bi i jedni i drugi da napadate upravu, da ulazu u ''nasu'' djecu, a ne dovode polovne igrace na zalasku karijere iz susjednih zemalja. Nista losije, a sigurno cak i bolje bi ti nasi klinci igrali. Barem iz nekog inata, zelje, ljubavi uz to su i placeni koliko toliko a ne neki lik na zalasku karijere iz Kikinde.

Nema koristi pricati ko je bolji od protivnika bio, stvar je takva da su i FKS i Zeljo poluamaterske ekipe, sto je sramota, i sramota me da me prestavlja neki Siroki Brijeg, da imaju svoj stradion za razliku od dva pomenuta ''giganta'', i da ne nabrajam vise...

SRAMOTA

Svaka ti cast!

Ovo bih i ja potpisao!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jul 2013, 23:59

Sarajevo bi trebalo iskoristiti ovu sezonu da podmladi ekipu jer nema tu ionako sanse za nekakve titule, a bogami i Evropa je upitna. I koji ces uopste qrac u Evropi sa ovim poluigracima. Treba raskinuti ugovore sa skartom i zadrzati one koji mogu napredovati.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 jul 2013, 23:59

Ma treba ovu djecu forsirati nemo biti gori od ovih krampa ih Srbije,Crne Gore,tolko samo momaka ima u Juniorima koji su za Haurdica,Hameta(sta bi s tim momkom da ga nisu gore glistama hranili) Ronaldo,pa Fare bi 10 puta bolje odigrao od ovog prvog jada koji nezna lopte primiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 jul 2013, 00:00

amypitar je napisao/la:Sto je najgore ova ce ekipa na kraju prvenstva zavrsiti na 2-3 mjestu. :oops:
Ova ekipa neče druga da ALI OVA SIGURNO NEČE 4-5 NOVIH IGRAČA SIGURNO UPADA U PRVIH 11
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 26 jul 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 26 jul 2013, 00:01

samo_lijevo je napisao/la:Kakav god da je Husref nista on nije kriv kada ima igrace koji ne bi osvojili memorijal u Zupci.
Ondje se ne zna ko je gori.

sta ba nije kriv , nego ko je ko stavlja tog melunovica, ko govori mi smo kvalitetni , gdje to smo mi kvalitetni , taj isti musemic hladno kaze u albaniji cudna utakmica, ma selajacina nek kaze irfanu ili ko dovodi te igrace, necu ga ja pa nek to kaze pred svim novinarima, pa da vidimo hocel neki iz gradine dolaziti , pojacanja kazu ljudi 3 boda imaju, o cemu ti pricas hocul ja melunovicu reci mrs od lopte, i ti kazes nije kriv, musemic je za kantonalne lige strucnjak a i to mu je previse
Zadnja izmjena: rimaa, dana/u 26 jul 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jul 2013, 00:01

Ja kao navijac Zelje, ma bolje receno navijac BiH, svega sto se tice BiH, sam veoma razocaran pristupom igre. Nije problem igra vec zelja za igrom, da su ginuli na terenu pa hajd i nekako bih i razumio ali sve sto su radili je bilo ubaci u sesnasterac pa ako uspijes nekog svog igraca pogodit to je dobro. Svi soliraju, hoce sami sve da zavrse.
Kad je bio penal radovao sam se kao da igra repka a ne klub iz "komsiluka" tako reci i Meluniv k'o s poslom no lagano je doda golmanu. :evil:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 jul 2013, 00:01

Chuckie je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Sinoc MAnijaci jadikuju na igru svog tima,a sad dizu Zelju kad su vidjeli igru Sarajeva..Budimo relani oba tima nisu spremna za evropsku scenu
Nisu ali je Željo tim za razliku od ovih retarda večeras.
Da tim koji može harati PL ligom tebi je možda bitno to da je Željo bolji od Sarajeva,ali ja govorim o stanju naše lige i sposobnosti da igramo evropske utakmice..kad smo stvorili dobrog igrača unazad 2-3 sezone Sesar,Svraka,Višća..

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 26 jul 2013, 00:01

REDŽEPAGIĆU KOGA NAM TO DOVODIŠ U EKIPU ??? PA OVO JE JAD I ČEMER OVO SU ŠMINKERI NAJVEĆI , PA ZAR MI NISMO SVJESNI DA TREBAMO FORSIRATI MLADE IGRAČE I GRADITI EKIPU NA NJIMA ,GRADITI EKIPU GODINAMA ,PA OVO JE JAD I ČEMER , MI NEMAM SAD REALNO 2,3 KVALITETNA IGRAČA .FUJ FUJ FUJ ,PODHITNO TREBAJU POTPISATI TRAVANČIĆ KOVAČEVIĆ I JOŠ NEKO POJAČANJE UZ KOMAZECA , VULETA I PUZIGAĆU ... :evil: :?: :?: :?:
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 26 jul 2013, 00:02

milomlat je napisao/la:
asunsao je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.

Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!
Blamaze ?

ma brate, igraløi ste odlicno, samo niste imali srece, kao ni sarajevo veceras. De zivota ti, nemoj mene na te fore. Ja sam navijac Sarajeva vec skoro 40 godina, i kada mi pocnes sa tim glupostima ...
Ma necu da psujem. Uglavnom, ne javljaj se na moje postove ukoliko nemas nista pametnog za reci. Vozdra!!!
pa ti si se upravo izblamiro svojom izjavom da se zeljo izblamirao.. kontas? :D

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 jul 2013, 00:03

1L8F9C2 je napisao/la:Prije svega gospodine Musemic sretno vam bilo u nastavku karijere, jer ako imas obraz od sutra ces biti bivsi. Drago mi je sto sam znao da ti neces nista promjeniti i nek si se posrao usta svima koji su mislili da si carobnjak sa klupe a ti si obicni trener kojeg prate samo price da psujes igracima i slicno. Sram da te bude sto na terenu u svetom dresu drzis jednog Dzakmica a izbacujes Radana koji je ocitao fudbalsku lekciju vecini veceras. Tu sam skontao da si ti pogubio konce i da nama nema spasa. Kompletnom strucnom stabu i igracima zelim sve najgore u zivotu, a ovo od veceras nece proci nekaznjeno, izaci ce vama Melunovic svima na nos samo polahko.Suljicu ne radi se ono na nacin kako si ti veceras odradio ono je jadno prema tvojim saigracima ili baletanima da ti ostanes a svi odu, a isto tako ne valja onom Dupovcu da on govori da se ne ide pred sjever i da krene u svlacionicu.Veceras niste skinuli dresove ali hocete i to vrlo brzo.

Mario Tadejevicu tebi skidam kapu ti zasluzujes da nosis sveti dres. I nadam se da ce onaj sto te ovdje proziva da nam treba lijevi bek zavezati svoja usta i prestati da pise gluposti. HUSREFE ODLAZI.
Druze,bio sam vam na tekmi(kazem vam jer sam Zeljovac),ali Radana je zamijenio zbog povrede nakon penala...Samo sam ti to htio reci...

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 jul 2013, 00:03

Poraz od Albanaca boli ali navijače Sarajeva još više treba da boli pokušaj Suljića da podere "sveti" dres nakon što je napustio igru, sreća pa u sebi nema kuveta čak ni za to.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 26 jul 2013, 00:04

eto vam ifranovi igrači i opet vam irfan valja, kao što sam ranije napisao već, nema napretka za sarajevo dok irfan ne napusti klub nema !!! mali radovac i handzic plakala dva bi bolje odradili posao od ovih "igrača" barem bi poginuli za sarajavo i dali zadnji atom snage za pobjedu kenan handzic je za sve njih sarajevo za sve njih
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 jul 2013, 00:04

Otjerace te Husrefa u mezar duse mi moje.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 jul 2013, 00:05

Jel sad jasno zasto se igraci ne mogu prodat ni za 50 maraka:(,tuzno...
Musemic,nije ih naostrio,krivac br 1..

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 26 jul 2013, 00:05

Bolji je ovaj kukesi od one zete... odgovorno tvrdim...

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 26 jul 2013, 00:06

Ja ne mogu da vjerujem da neko može reć nešto protiv Husrefa stvarno :O
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 jul 2013, 00:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Prije svega gospodine Musemic sretno vam bilo u nastavku karijere, jer ako imas obraz od sutra ces biti bivsi. Drago mi je sto sam znao da ti neces nista promjeniti i nek si se posrao usta svima koji su mislili da si carobnjak sa klupe a ti si obicni trener kojeg prate samo price da psujes igracima i slicno. Sram da te bude sto na terenu u svetom dresu drzis jednog Dzakmica a izbacujes Radana koji je ocitao fudbalsku lekciju vecini veceras. Tu sam skontao da si ti pogubio konce i da nama nema spasa. Kompletnom strucnom stabu i igracima zelim sve najgore u zivotu, a ovo od veceras nece proci nekaznjeno, izaci ce vama Melunovic svima na nos samo polahko.Suljicu ne radi se ono na nacin kako si ti veceras odradio ono je jadno prema tvojim saigracima ili baletanima da ti ostanes a svi odu, a isto tako ne valja onom Dupovcu da on govori da se ne ide pred sjever i da krene u svlacionicu.Veceras niste skinuli dresove ali hocete i to vrlo brzo.

Druze,bio sam vam na tekmi(kazem vam jer sam Zeljovac),ali Radana je zamijenio zbog povrede nakon penala...Samo sam ti to htio reci...
Svakako bi on njega zamjenio jer kapiten ima mjesto a dodati nikome ne moze. Sramota je da unistava jednog Radovca i ne ubacuje ga u igru nikako. Hvala svakako na informaciji al to ne opravdava "strucnjaka" nek se goni tamo kod Gracica za mene je zavrsio.

Husref Musemic je izgubio veceras, a to sto ga smatrate zasticenim druga je stvar. Ne znam otkud vam ideja da on ima podrsku svih navijaca FKS, moju nema a redovni sam na utakmicama od vas vecine. Od kad je preuzeo FKS nikad gori fudbal nisam gledao, cak je i Sener Bajramovic za par kola ostavio vise traga na mene nego Musemic na svim utakmicama od kad se vratio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 5 gostiju.