asunsao je napisao/la:Blamaze ?milomlat je napisao/la:Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.
Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!
ma brate, igraløi ste odlicno, samo niste imali srece, kao ni sarajevo veceras. De zivota ti, nemoj mene na te fore. Ja sam navijac Sarajeva vec skoro 40 godina, i kada mi pocnes sa tim glupostima ...
Ma necu da psujem. Uglavnom, ne javljaj se na moje postove ukoliko nemas nista pametnog za reci. Vozdra!!!