FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amko27
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amko27 » 25 jul 2013, 23:47

hz033 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Viktorija ima isti tim već 5 godina ...
Vidi se da si upućen u fudbal ko mara u kriv *urac
e ti mu reci, stavi ti covjek sastav

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 25 jul 2013, 23:47

Onako realno sta se bolan udarate u prsa u zelji da dokazete ko je bolji kad su obje ekipe nula ? Trebali bi i jedni i drugi da napadate upravu, da ulazu u ''nasu'' djecu, a ne dovode polovne igrace na zalasku karijere iz susjednih zemalja. Nista losije, a sigurno cak i bolje bi ti nasi klinci igrali. Barem iz nekog inata, zelje, ljubavi uz to su i placeni koliko toliko a ne neki lik na zalasku karijere iz Kikinde.

Nema koristi pricati ko je bolji od protivnika bio, stvar je takva da su i FKS i Zeljo poluamaterske ekipe, sto je sramota, i sramota me da me prestavlja neki Siroki Brijeg, da imaju svoj stradion za razliku od dva pomenuta ''giganta'', i da ne nabrajam vise...

SRAMOTA

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 25 jul 2013, 23:48

Željo bi brat bratu ovim amaterima večeras u bordo opremi uvalio 6 komada. :mrgreen:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 25 jul 2013, 23:48

Ovo Sarajevo ko da je igrače dobilo od Caritasa
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 jul 2013, 23:48

Sinoc MAnijaci jadikuju na igru svog tima,a sad dizu Zelju kad su vidjeli igru Sarajeva..Budimo relani oba tima nisu spremna za evropsku scenu,sramota je da 14 rep.svijeta ima ovako jadnu premier ligu,igrače koji bajg treniraju od malih nogu,a ne znaju izvest korner kako treba,ne znaju centrirat,ne znaju opucat penal,uštopat loptu..
Husejinović je otišao jer ima momak šlifa za igru,pokazao se u utakmicama sa Čevskim i godinu je morao trenirati u DInamu da bi sada imao šansu za igru znači sve je jasno gdje se mi nalazimo..Vadimo se na loše terene,uslove igrača poput plata finansija i slično ali oni imaju primanja i više nego što zaslužuju,treba samo igrat za kiriju i topli obrok..

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 25 jul 2013, 23:49

nime_tm87 je napisao/la:
mija je napisao/la:
bajrinho je napisao/la:Ne mogu biti a da ne napisem ;) . Ne navijam ni za jedan klub u BIH, pratim ono reklo bi se s strane, al ovo veceras je toliko jadno bilo u svakom pogledu, od tribina a za teren ni da ne govorim. Smijat se Želji nakon ispadanja od EVROPSKOG PLZENA jos jadnije. Pa ovakvo smijesno sarajevo bi protiv ceha dobilo i jogurt uz porciju al ono hladno :oops: . Prosle god mjesna zajednica vas izbaci, ove pekara AS :roll: i vi nadjete ness pricati, pa ostali klubovi u BIH a koliko se sijecam momcad s Grbavice nikad nije ispala od nekog losijeg od sebe po koefcijentu, kvaliteti, jacini lige itd itd. Gledajuci sva desavanja u Evropi svih nasih prestavnika vi ste najveca bruka, al realno. Zato se poklopite i niti jedne vise o velicanju nezz ni cega vise, jer ste samo na jeziku jaki, a dijela godinama ni na mapi malenog sarajeva. Jos mnogo Bajrama cete vi smijem se usudit reci za vas VELIKANU IZ DOLINE CUPOVA NAGLEDAT LEDZA :mrgreen: :mrgreen:
;)
Tako je Bajro ;) Nek' si im rekao realno sve

Potpisujem

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 23:49

Uglavnom lose po bosanski fudbal...nevjerovatno da Sarajevo, Krajina, Zenica, Mostar i Sjevero-istocna Bosna sa Tuzlom ne mogu dati postene mlade talente. Sve neke krampe.. :roll:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 25 jul 2013, 23:50

hz033 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.

P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
pasa moj pogledaj sastav viktorije protiv napolija i protiv nas... tako da nemoj se prosipat molim te, korijen ekipe isti, 9 igraca MINIMALNO istih
Zadnja izmjena: amer_zeljoo, dana/u 25 jul 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jul 2013, 23:50

zamorano je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.

Po tebi Husref bi trebao otici a Amar ostati??? Isti su rezultat postigli u Evropi i Sarajevo i Željo...Isti rezultat...ispali i to je to...I treba mijenjati po 20 igraca a ne trenera...Imas dokaz u Želji koliko igraca promjenite a Amar uvijek ostaje...Šta je to Amar bolji od Husrefa u Evropi???Trebaju navijaci stati uz trenera a igrace tjerat...kao u Čeliku što se desilo...Vlado ostaje i ima podrsku navijaca a 8 igraca nogu dobilo ;)
Jel se zajebavas ili fakat uporedjujes Velicanstvenog sa Husrefom i jos pri tome kazes da su po kvaliteti jednaki treneri ?
FKŽ !

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 25 jul 2013, 23:51

zgembo89 je napisao/la:Sinoc MAnijaci jadikuju na igru svog tima,a sad dizu Zelju kad su vidjeli igru Sarajeva..Budimo relani oba tima nisu spremna za evropsku scenu
Nisu ali je Željo tim za razliku od ovih retarda večeras.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 25 jul 2013, 23:51

Husref musemic je jedna obicna karna od trenera, tom "strucnjaku " je plafon olimpik, on dozvoljava da sutira jedanesterac najlosi igrac na utakmici koji je van forme ustvari nema forme jer ocito je decko zalutao u fudbal, melunovic i kad je uzeo loptu ovaj mislim na musemica je trebao uci i samar mu opaliti a ne fol se fata nesta za glavu , njemu treba da se zna ko sta radi u ekipi aut ko izvodi korner penal, sto neko ronaldu ne uzme loptu kad puca zato sto je to najbolji igrac i niko nesmije prici, musemic nemoze nikoga voditi u inostarnstvu niti je kada dobio pziv ,bar u iran , to je seljacina koja psuje, i koja nezna pokazati dokazati nista , taktika mu je ho ruk pa sta bube , i ista ta seljacina ce tuziti klub za jednu jedinuu marku , jadnik fuj
Zadnja izmjena: rimaa, dana/u 25 jul 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 25 jul 2013, 23:51

DooVe je napisao/la:slika

Ovo je samo slika koja potvrđuje da je tim Viktorije isti kao i onaj što je igrao protiv Napolija (lijevo sastav protiv Želje, desno Napoli). To je za ove što govore da je Viktorija imala tim koji nije ni blizu kao ovaj sad. I da, krajnje je vrijeme da se prestanete bavit Željom već se okrenite svom klubu i problemima u njemu, a ima ih dosta kao što se da primjetiti... ;)
Nek si stavio ovo, nek se zna ;)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 25 jul 2013, 23:52

TeaM87 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.

Po tebi Husref bi trebao otici a Amar ostati??? Isti su rezultat postigli u Evropi i Sarajevo i Željo...Isti rezultat...ispali i to je to...I treba mijenjati po 20 igraca a ne trenera...Imas dokaz u Želji koliko igraca promjenite a Amar uvijek ostaje...Šta je to Amar bolji od Husrefa u Evropi???Trebaju navijaci stati uz trenera a igrace tjerat...kao u Čeliku što se desilo...Vlado ostaje i ima podrsku navijaca a 8 igraca nogu dobilo ;)
Jel se zajebavas ili fakat uporedjujes Velicanstvenog sa Husrefom i jos pri tome kazes da su po kvaliteti jednaki treneri ?
ma salio se momak bolan...sta se palis :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 23:52

TeaM87 je napisao/la:
zamorano je napisao/la:

Zamorano ukopaj se u neku rup ali sam. :lol:

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 25 jul 2013, 23:53

Sramota za cijelu BIH! Ovo je vise doslo do dna!!!
G BUSSA BUSS

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jul 2013, 23:54

Kakav god da je Husref nista on nije kriv kada ima igrace koji ne bi osvojili memorijal u Zupci.
Ondje se ne zna ko je gori.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 25 jul 2013, 23:55

KAKVU MI RETARDITANU ekipu imamo to je za Bogu plakati, pa za nas su štrumfovi IZMISLILI fudbal!!!!!!!!!!!
ove nase pi-čke nemaju mudaaaaaaaa nemaju volje i sto je najtuznije NEMAJU ZNANJE, ovi strumfovi nemaju neko znanje al ginu na terenu i trce dok grceve ne dobiju!!!! FUJ!!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 25 jul 2013, 23:56

Velicanstveni :lol: , ne mogu vise gledat ove gluposti. Samo jos jednom da kazem, shvatite sta je pravi problem, rijesite ga, ili ce ovako biti i sljedece godine, i 5 godina poslije.

I ne koskajte se bezze izmedju sebe kad uz duzno postovanje ni jedni ni drugi niste bitni, svaka cast vasim navijacima koji zaista ne zasluzuju da njihov klub prestavljaju takvi igraci.

Dok se vi koskate nebitnim stvarima, drugi rade i popravljaju se. Ulazu, grade....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2013, 23:56

Sto je najgore ova ce ekipa na kraju prvenstva zavrsiti na 2-3 mjestu. :oops:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jul 2013, 23:57

iVar je napisao/la:Ovo Sarajevo ko da je igrače dobilo od Caritasa
ja kazem svaka vam cast pokazali ste da ste bolji i nema tu pruce jer ove igrace sarajevo koje ima treba biti realan pa da ja na rekreaciji imam jacu ekipu ali treba isto biti realan pa reci d aistu ovu ekipu ne davno isti taj zeljo nije uspio dobit...i tek ondA shvatis da je ova liga jendo eliko sranje
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Lavcina, Lecler, legendarnadruga, rimljanin90, TefalTava i 32 gosta.