FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AAOO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AAOO » 25 jul 2013, 23:36

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aajjjjjj ima li neko nešta protiv bolova boli me stomak od smijanja
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2013, 23:36

Viktorija ima isti tim već 5 godina ...

bawaraac
Kontakt:

Post Postao/la bawaraac » 25 jul 2013, 23:37

Ljutiti navijač prodaje ekipu Sarajeva na piku

Nakon ispadanja Sarajeva od Kukesija u drugom pretkolu Evropske lige, navijači bordo tima ogorčeni su na igru svojih ljubimaca.

Jedan navijač ovog tima je bio posebno ljut, te je odlučio da ponudi na aukciju kompletan tim sa stričnim štabom.

Cijena koju je izrevoltirani navijač odredio je prava sitnica, 0,90 KM, a odmah je privukao veliku pažnju na ovoj online prodaji.

Podsjetimo, nakon prve utakmice u Albaniji kada je Sarajevo poraženo sa 3:2, na piku su se našli u prodaji Alen Melunović i Dejan Bandović.

JAD I ČEMER--------

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jul 2013, 23:38

kao neutralan navijač kažem: ovo je bezobrazluk a ne sramota....jedino su večeras ispit položile HZ....Husrefe čuvaj zdravlje, yebo amatere i ljude koji žive nesportski... :x

s ovim igračima nemate šanse za titulu, pod hitno mijenjajte ekipu, inače vas neće nigdje biti

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 25 jul 2013, 23:38

nime_tm87 je napisao/la:
adisice je napisao/la:niste vi ništa bolji od Želje čak ste i gori...e ispast od debitanta EL ccc :shock: :shock: :shock:
Sta pricas mrako jedna, Zeljo bi ovom kuksiju i sa adilovicem uvaljao barem 3-4 komada, a ovom katastrofalnom sarajevu mozda i vise... ;)
Ukratko: nisam goru ekipu gledao odavno u našoj drzavi...
Isto su govorili i u Sarajevu pa vidi mrako jedna
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jul 2013, 23:38

SarajlijaTM je napisao/la:Viktorija ima isti tim već 5 godina ...
bićemo pošteni pa reći da se 1 (slovima: jedan) igrač povrijedio na pripremama i nije bio u kombinaciji za susrete za željom.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 25 jul 2013, 23:39

Prosle godine sam gledao Sarajevo i uzivao, a ovo veceras pa glava me je zaboljela vecu 20min utakmice. Ovo je dno dna. Protiv Libertasa kao nije islo, nocas se je vidjelo da tu nema igrača. Od prvi 11 jedno 5-6 ne moze igrati ni u Vratniku, Melunovic,Haurdić, Džakmić, Bandović, Suljić (kao da je totalno propao u odnosu na proslu sezonu).

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 25 jul 2013, 23:39

hz033 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.

P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
Ma jasta legendo u pravu si ti veca je sramota ispasti od jedne Viktorije koju ti do besvijesti podcijenjujes nego od nekih Albanca koji nemogu osutati po golu-nije fudbal za tebe-gledaj ti kamena s ramena
Muharemovicu odlazi iz Zelje

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jul 2013, 23:40

hz033 je napisao/la:
VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.

P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
Druze znam da vam je krivo itd, al se pomiri s cinjenicom da je viktoria protiv napolija imala isti sastav kao protiv Zelje. Istu ekipu imaju nekoliko godina. Znaci ne zelim da uvecavam nekakv poraz Zelje i pravim od toga planinu, al brate ne morate lupati i hvatati se Zelje u svakoj situaciji. Sad kad bi okrenuli na tribinu i posjetu, rekli bi e mi da smo igrali protiv te viktorije bilo bi 40 hiljada. Vi od situacije u situaciju. Obrukali ste se, Zeljo nije. Peru vas golubovi, kukci, sramotite se 2 godine za redom, i pustite se Zelje

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 25 jul 2013, 23:40

slika

Ovo je samo slika koja potvrđuje da je tim Viktorije isti kao i onaj što je igrao protiv Napolija (lijevo sastav protiv Želje, desno Napoli). To je za ove što govore da je Viktorija imala tim koji nije ni blizu kao ovaj sad. I da, krajnje je vrijeme da se prestanete bavit Željom već se okrenite svom klubu i problemima u njemu, a ima ih dosta kao što se da primjetiti... ;)
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 25 jul 2013, 23:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 23:40

neo je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la: Tako je Bajro ;) Nek' si im rekao realno sve
Mislis "Nek si nam rekao sve realno" !?
Mi znamo sve kako je i sta je, imamo oci... samo sto vi uvijek nesto umisljate

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 25 jul 2013, 23:41

Sve su krive one Nike lopte koje su se u Premiershipu koristile prije 10 godina.

bajrinho
Kontakt:

Post Postao/la bajrinho » 25 jul 2013, 23:41

hz033 je napisao/la:

Ma sta to ti pricas maleni realistu. Ne pricaj kad pojma nemas. Pogledaj malo bolje da je Plzen protiv nas i napolija imao samo dva razlicita igraca, da je ova ista ekipa prosle god do cetvrtine dosla i ti ness pricas, a levski kad je Želju izbacio tad redovno igrao grupna takmicenja, kad si ih zadnji put vidio u nekom grupnom takmicenju, jade maleni. Aj mi nadzi samo jednog igraca levskog da je igrao i protiv nas i vas. Suti i ne pricaj gluposti. NEGO ZAPAMTI OD BABE SE CITAV ZIVOT UCI sinovi maleni :lol: :lol: :lol: :lol:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2013, 23:41

Sa amaterima se nekako i moglo dok su ipak poluamateri bili prevelik zalogaj

Po 1000 put,ubacite juniore da igraju,ovo je smjesno

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 25 jul 2013, 23:42

Cestitke na dobroj partiji ! :)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 25 jul 2013, 23:43

Pitari, ugledajte se na ovu ekipu ;)

http://www.rez.ultati.com/utakmica/I7oW ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jul 2013, 23:44

SarajlijaTM je napisao/la:Viktorija ima isti tim već 5 godina ...
Vidi se da si upućen u fudbal ko mara u kriv *urac
U novi boj ...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 25 jul 2013, 23:44

zamorano je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.

Po tebi Husref bi trebao otici a Amar ostati??? Isti su rezultat postigli u Evropi i Sarajevo i Željo...Isti rezultat...ispali i to je to...I treba mijenjati po 20 igraca a ne trenera...Imas dokaz u Želji koliko igraca promjenite a Amar uvijek ostaje...Šta je to Amar bolji od Husrefa u Evropi???Trebaju navijaci stati uz trenera a igrace tjerat...kao u Čeliku što se desilo...Vlado ostaje i ima podrsku navijaca a 8 igraca nogu dobilo ;)
Očajnički komentar moj jarane Amar je institucija i ostavite ga se ili probajte nešto naučiti od njega i pozabavite se za vaše dobro svojom upravom,svojim igračima i svojim trenerom

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 jul 2013, 23:45

ljudi sta sda kud dalje dali s eisplati ici dalje kako vise uopste ici na utakmice sarajeva kad znas ko igra tu uprava kriva za sve odakle su doveli ovog melunovica uopste https://www.facebook.com/alen.melunovic?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; ev vam profil pa mu recite koju...komsije bolji ste i to nije tesko priznati ne treba uopste s avama raspravljat o tome treba biti realan pa reci vi ste klasa vise i nema tu rasprave a sutra ujutru otjerat sve igrace iz prvog tima ostaviti dupovca i cimirota i poceti novu ekipu sa plakalom na golu sa radovcem us redini handzicem i ostalim juniorima jer su sigurno bolji od ovih.........otjerati ejdnog torlaka meni je zao musemica ali svi znamo d aje on otjerao torlaka kako ga nije stid....
Samo Sarajevo

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 jul 2013, 23:45

Melunovicu krampo,Baci se sa Havaza majke ti,vecu krampu od igraca nisam vidio,Irfane nosi ovo smece iz kluba..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, MSOZ101 i 30 gostiju.