aajjjjjj ima li neko nešta protiv bolova boli me stomak od smijanja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isto su govorili i u Sarajevu pa vidi mrako jednanime_tm87 je napisao/la:Sta pricas mrako jedna, Zeljo bi ovom kuksiju i sa adilovicem uvaljao barem 3-4 komada, a ovom katastrofalnom sarajevu mozda i vise...adisice je napisao/la:niste vi ništa bolji od Želje čak ste i gori...e ispast od debitanta EL ccc![]()
![]()
Ukratko: nisam goru ekipu gledao odavno u našoj drzavi...
bićemo pošteni pa reći da se 1 (slovima: jedan) igrač povrijedio na pripremama i nije bio u kombinaciji za susrete za željom.SarajlijaTM je napisao/la:Viktorija ima isti tim već 5 godina ...
Ma jasta legendo u pravu si ti veca je sramota ispasti od jedne Viktorije koju ti do besvijesti podcijenjujes nego od nekih Albanca koji nemogu osutati po golu-nije fudbal za tebe-gledaj ti kamena s ramenahz033 je napisao/la:Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
Druze znam da vam je krivo itd, al se pomiri s cinjenicom da je viktoria protiv napolija imala isti sastav kao protiv Zelje. Istu ekipu imaju nekoliko godina. Znaci ne zelim da uvecavam nekakv poraz Zelje i pravim od toga planinu, al brate ne morate lupati i hvatati se Zelje u svakoj situaciji. Sad kad bi okrenuli na tribinu i posjetu, rekli bi e mi da smo igrali protiv te viktorije bilo bi 40 hiljada. Vi od situacije u situaciju. Obrukali ste se, Zeljo nije. Peru vas golubovi, kukci, sramotite se 2 godine za redom, i pustite se Zeljehz033 je napisao/la:Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
Mi znamo sve kako je i sta je, imamo oci... samo sto vi uvijek nesto umisljateneo je napisao/la:Mislis "Nek si nam rekao sve realno" !?nime_tm87 je napisao/la: Tako je BajroNek' si im rekao realno sve
Ma sta to ti pricas maleni realistu. Ne pricaj kad pojma nemas. Pogledaj malo bolje da je Plzen protiv nas i napolija imao samo dva razlicita igraca, da je ova ista ekipa prosle god do cetvrtine dosla i ti ness pricas, a levski kad je Želju izbacio tad redovno igrao grupna takmicenja, kad si ih zadnji put vidio u nekom grupnom takmicenju, jade maleni. Aj mi nadzi samo jednog igraca levskog da je igrao i protiv nas i vas. Suti i ne pricaj gluposti. NEGO ZAPAMTI OD BABE SE CITAV ZIVOT UCI sinovi malenihz033 je napisao/la:Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Vidi se da si upućen u fudbal ko mara u kriv *uracSarajlijaTM je napisao/la:Viktorija ima isti tim već 5 godina ...
Očajnički komentar moj jarane Amar je institucija i ostavite ga se ili probajte nešto naučiti od njega i pozabavite se za vaše dobro svojom upravom,svojim igračima i svojim treneromzamorano je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.
Po tebi Husref bi trebao otici a Amar ostati??? Isti su rezultat postigli u Evropi i Sarajevo i Željo...Isti rezultat...ispali i to je to...I treba mijenjati po 20 igraca a ne trenera...Imas dokaz u Želji koliko igraca promjenite a Amar uvijek ostaje...Šta je to Amar bolji od Husrefa u Evropi???Trebaju navijaci stati uz trenera a igrace tjerat...kao u Čeliku što se desilo...Vlado ostaje i ima podrsku navijaca a 8 igraca nogu dobilo
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, mnon46, nedimmmm1337 i 65 gostiju.