FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VolimRadnicki » 25 jul 2013, 23:26

2 igrača od ovih ostaviti, ostalo prvo izudarati pa onda poslati u pm, sramota!
1921
1989

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 25 jul 2013, 23:27

aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.

Po tebi Husref bi trebao otici a Amar ostati??? Isti su rezultat postigli u Evropi i Sarajevo i Željo...Isti rezultat...ispali i to je to...I treba mijenjati po 20 igraca a ne trenera...Imas dokaz u Želji koliko igraca promjenite a Amar uvijek ostaje...Šta je to Amar bolji od Husrefa u Evropi???Trebaju navijaci stati uz trenera a igrace tjerat...kao u Čeliku što se desilo...Vlado ostaje i ima podrsku navijaca a 8 igraca nogu dobilo ;)
::::SAMO ČELIK::::

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 25 jul 2013, 23:27

Nadam se sljedeće godine da će svi klubovi odmah poispadat u prvoj utakmici...
I onda kad se uvide neke stvari raspustit čitavu ligu(ako je moguće da reprezentacija djeluje bez lige u državi?) i ostavit samo Reprezentaciju koja je i jedina svijetla tačka BH fudbala.
Ostavit omladinske lige i sve bolje talente odmah slati u druge države, uz pismene potvrde za koga će nastupati u sljedećem periodu - za nas...

Davno sam prestao pratiti našu ligu, i onda sam neku noć i malo večeras gledao ove "kvazi bolje timove" - dohakali im pekari :lol: :lol: (Čestitke Želji, ipak su igrali protiv renomiranog protivnika)
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2013, 23:27

Mogu misliti sta im sad Husref radi.

Komsije bice bolje. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 25 jul 2013, 23:28

Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 25 jul 2013, 23:28

bajrinho je napisao/la:Ne mogu biti a da ne napisem ;) . Ne navijam ni za jedan klub u BIH, pratim ono reklo bi se s strane, al ovo veceras je toliko jadno bilo u svakom pogledu, od tribina a za teren ni da ne govorim. Smijat se Želji nakon ispadanja od EVROPSKOG PLZENA jos jadnije. Pa ovakvo smijesno sarajevo bi protiv ceha dobilo i jogurt uz porciju al ono hladno :oops: . Prosle god mjesna zajednica vas izbaci, ove pekara AS :roll: i vi nadjete ness pricati, pa ostali klubovi u BIH a koliko se sijecam momcad s Grbavice nikad nije ispala od nekog losijeg od sebe po koefcijentu, kvaliteti, jacini lige itd itd. Gledajuci sva desavanja u Evropi svih nasih prestavnika vi ste najveca bruka, al realno. Zato se poklopite i niti jedne vise o velicanju nezz ni cega vise, jer ste samo na jeziku jaki, a dijela godinama ni na mapi malenog sarajeva. Jos mnogo Bajrama cete vi smijem se usudit reci za vas VELIKANU IZ DOLINE CUPOVA NAGLEDAT LEDZA :mrgreen: :mrgreen:
;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 25 jul 2013, 23:30

Elegant je napisao/la:Mogu misliti sta im sad Husref radi.

Komsije bice bolje. ;)
Udavice onog jadnog Melunovica :mrgreen:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 jul 2013, 23:30

[youtube][/youtube]

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 23:31

mija je napisao/la:
bajrinho je napisao/la:Ne mogu biti a da ne napisem ;) . Ne navijam ni za jedan klub u BIH, pratim ono reklo bi se s strane, al ovo veceras je toliko jadno bilo u svakom pogledu, od tribina a za teren ni da ne govorim. Smijat se Želji nakon ispadanja od EVROPSKOG PLZENA jos jadnije. Pa ovakvo smijesno sarajevo bi protiv ceha dobilo i jogurt uz porciju al ono hladno :oops: . Prosle god mjesna zajednica vas izbaci, ove pekara AS :roll: i vi nadjete ness pricati, pa ostali klubovi u BIH a koliko se sijecam momcad s Grbavice nikad nije ispala od nekog losijeg od sebe po koefcijentu, kvaliteti, jacini lige itd itd. Gledajuci sva desavanja u Evropi svih nasih prestavnika vi ste najveca bruka, al realno. Zato se poklopite i niti jedne vise o velicanju nezz ni cega vise, jer ste samo na jeziku jaki, a dijela godinama ni na mapi malenog sarajeva. Jos mnogo Bajrama cete vi smijem se usudit reci za vas VELIKANU IZ DOLINE CUPOVA NAGLEDAT LEDZA :mrgreen: :mrgreen:
;)
Tako je Bajro ;) Nek' si im rekao realno sve

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 25 jul 2013, 23:31

Tako je to kad se ne ulaze u domacu djecu, i ne da im se sansa. Placaju se bezze neki crnogorci, srbi, makedonci...ovo vazi i za FKS i za Zelju.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 25 jul 2013, 23:32

i sta sad nakon ovoga ??? Ja zbog "ovih", nez kako da ih nazovem, da ne smijem u Brezi proci ulicom od stida... Moje Sarajevo na sta si ti spalo, Dzakmic kapiten, neki Melunovic, Haurdici i sl. Ne mogu ni Husrefu nista reci covjek samo sto ne zaplace k'o i ja... Jad moja majko, jad... Ne mozes biit pametan nakon ovoga nikako, ev' 4 igraca za PL, i jos 2 na cekanju, i sta ce se postici, nista, sramota...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 jul 2013, 23:32

Ma ybt im majku svima. Neka se ugledaju na Dinamo.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 25 jul 2013, 23:32

žalosnti i tugo šta uradiše od kluba, nek se ljuti ko hoće ako izbore opstanak to je uspjeh za ove igraće. To brate treba protjerat pod hitno. Pa djeca vam prvaci a nijedno nema mjesto da igra, rto je irfan institucija. Da bogda da vi budete među 5 prvih mjesta.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

bawaraac
Kontakt:

Post Postao/la bawaraac » 25 jul 2013, 23:33

Bolje vam je cuvajte ovce po Bjelasnici,ostavite se fudbala nije to za vas p.....e od igraca Sarajeva.....

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 25 jul 2013, 23:33

Anonimac je napisao/la:Ne treba sad ljudima sjedati na muku, ispali su nezasluženo od lošijeg protivnika. Sreća ih nije pratila, "velemajstor" Melunović nije iskoristio penal itd... Nikad više raje u kratkom periodu nisam vidio na ovom forumu, oko 750 offline i 200 online, svi došli vjerovatno da ismijavaju ljude kojim trenutno nije ni do čega. Sutra, svježe glave pa lagano komentarišite, vjerovatno će mnogi na hlađenje zbog provokacija. Biće bolje komšije!
Ti isti ljudi su ismijavali ŽELJU e vidite da to nevalja !

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 25 jul 2013, 23:34

Pa jeli ih stid publike,onako da igraju preko kurcaa,a o onoj Krampi pa trebali rijeci trositi,Pa Husrefe ako si srcku imao,nemas valjda amnezije djes njega da suta penal pa prije bi Deji dao loptu...
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 25 jul 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jul 2013, 23:34

VGS je napisao/la:Zeljo se ne moze porediti sa ovim ovdje. Ja jos nevjerujem sta se desilo.
Zeljo je ispao 6:4 od ekipe koja je pobjedila Napoli u 2 utakmice 5:0, Atl.Madrid 2:1, igrala protiv Milana 2:2, dobila Chelsea, igrala osminu finala EL i ispala 2:1 to se nmz porediti
Ja vas ne kontam. Sve stoji, jeste bruka ispasti od albanaca, ali porediš ekipu (Viktoriju) koja je imala tim koji sada nije ni blizu onoga tima. Uporedi igrače Viktorije nekada i sad, transfer market ti je najbolji. Ako ćemo se tako osvrtati, mi smo izbacili Levski koji je vas razbio 4:0 da niste po golu ošutali kako treba. Jel to realno poređenje? Po vama, čini mi se jeste. Pametnom dosta.

P.S. Raspustiti pola tima, Melunović, Radulović, Šunjevarić, Džakmić, mrš, ubaciti klince iz juniora, potpisati sa njima 4-5 godina ugovor , i lagano. Ništa gore nijedan junior neće odigrati od ovih fakina!
U novi boj ...

Orao
Kontakt:

Post Postao/la Orao » 25 jul 2013, 23:34

Zao mi samo navijaca HZ i Manijaci su jedni od najbojih u regiji, i ne zasluzuju ovakve sramote. Ja zam zaista neutralan, ali bolje dati nasoj djeci ugovore na duze, i sa njima raditi nego dovoditi neke polovne sa strane. Ko je taj Bandovic uopste ? Kad se jedan Hasagic mogao stvoriti poslije rata, moze vala i danas. Njega samo za primjer uzimam.

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 25 jul 2013, 23:36

neznalica je napisao/la:Najgore od svega je sto ce Adilovic,Haurdic,Melunovic,Svraka itd za par dana zaboraviti sve ovo i nastaviti da glume velike zvijezde.Pa ce doci utakmica koja se zove "derbi"pa ce se nesto prepucavati HORDE ZLA sa MANIJACIMA,MANIJACA sa ROBIJASIMA ko je bolji i ko ce osvojiti premijer (smijesnog li naziva) ligu.....A ono sve sam jad tuga i cemer...I jos procitam kako neka zvijezda iz bh klubova ima primanja 4-5000 hiljada km-ova .Zemljo otvori se ...........Ja mislim da u bosanskom jeziku nema rijeci da se opise stanje u nasem fudbalu,KATASTROFA preblago zvuci za ovo JADNO stanje :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Izvini ne želim da provociram al je stvarno smješno i jadno porediti želju i sarajevo i okrivljivati bh fudbal, večeras i preksinoć je sve rečeno a što naš narod kaže : pametnom je i šaret dovoljan

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 25 jul 2013, 23:36

nime_tm87 je napisao/la: Tako je Bajro ;) Nek' si im rekao realno sve
Mislis "Nek si nam rekao sve realno" !?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google [Bot], keli i 66 gostiju.