FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

iVar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la iVar » 25 jul 2013, 23:01

TNT je napisao/la:Ovo zamjeram I Husrefu nemoze se uvijek vaditi na neku srecu I to je fudbal.
Neide ti to Husrefe ma koliko bio cijenjen I strucnjak trebas da odgovaras jer ipak si ti taj koji odlucuje ko ce da igra a ko ne.
Šta će odlučit, vidiš da su svi uhljupi. Uporedi generaciju koja je igrala s Dinamom i uporedi ove ;)
Bio je Alaim, Raščić i tako ta imena. Gdje su sad? Nigdje ih
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 25 jul 2013, 23:02

BigBigBang je napisao/la:Nije ovaj rezultat sramota, Albanski fudbal je u velikoj ekspanziji.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 23:02

adisice je napisao/la:niste vi ništa bolji od Želje čak ste i gori...e ispast od debitanta EL ccc :shock: :shock: :shock:
Sta pricas mrako jedna, Zeljo bi ovom kuksiju i sa adilovicem uvaljao barem 3-4 komada, a ovom katastrofalnom sarajevu mozda i vise... ;)
Ukratko: nisam goru ekipu gledao odavno u našoj drzavi...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 25 jul 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 jul 2013, 23:03

žao mi HUSREFA ljudine majke mi :evil: sta mu rade parmaci, klocevi, mongoloidi , šlageri :twisted: **** ih grob
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 25 jul 2013, 23:03

Ovo se zove nistavilo od fudbala... A onaj Melunovic nebi trebao vise nikad igrati a kamo li pucati penale... FUJ,fuj,fuj....

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 25 jul 2013, 23:04

Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.

Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 25 jul 2013, 23:04

mija je napisao/la:Smijaste se vi Zelji,pa Viktorija bi vas poderala e bruke majko moja,plus tribina odron 2-3 transparenta 2 /3 popunjena oj oj-ma hajde neka vas Robijasi fale.
Neka im ne svane.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 25 jul 2013, 23:05

Igrači imaju svoj limit,ali netko je selektirao ove igrače.

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 25 jul 2013, 23:05

aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.
+1

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 25 jul 2013, 23:06

ZZtop10 je napisao/la:žao mi HUSREFA ljudine majke mi :evil: sta mu rade parmaci, klocevi, mongoloidi , šlageri :twisted: **** ih grob
fakat i meni žao Husrefa, covjek ionako ima slabo srce....dok mi komšija nije nimalo žao nakon vecerašnje patnje.

Melunović i Džakmić ubjedljivo najveci klocevi
Zadnja izmjena: 111, dana/u 25 jul 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jul 2013, 23:07

Zao mi je Husrefa, ali realno uzivao sam! 8-)
Zeljo je za Saraj'vo Kukesi!
HAHAHA!!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 jul 2013, 23:07

brzi je napisao/la:Igrači imaju svoj limit,ali netko je selektirao ove igrače.
koliko para toliko muzike.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 25 jul 2013, 23:07

Kakva nam je liga kad nam ekipe izbacuju Kackamenti nekakvi, da ne zaboravim Zetu lani...zao mi je onih koji se loze na amatersku bh ligu!
Zao mi je bordo tima, navijam za njih u europi, ali ovo je previse.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jul 2013, 23:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Nakon ovako katastrofalnih igara trener mora sam otici, ako ne ode, Uprava mora reagovati i nikad vise ne smije slusati glas tribina. Covjek zivi na staroj slavi, a to je dokazano i ovim kratkim mandatom na klupi Sarajeva. Dakle, ne mozes mijenjati 20 igraca, mijenjas strucni stab i jos ne pitas tribinu koga za trenera.
Ne treba samo nek potraje ovako i svi zadovoljni. Nakon Zete ovo je jos veca blamaza kluba koji je ovu zemlju koliko toliko solidno predstavljao nakon rata u evropi a sada je preuzeo epitet najgoreg.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 jul 2013, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pinturicio
Kontakt:

Post Postao/la Pinturicio » 25 jul 2013, 23:08

milomlat je napisao/la:Da ponovim ono od sinoc sto sam napisao nakon Zeljine blamaze. Mozemo mi do zore ovako pricati i analizirati, ali je cinjenica da nasi navijaci, i pri tome mislim na sve BiH navijace, svoje klubove i njihove ''vedete'' okivaju u zvijezde, pa cak i onda kada odigraju ocajno, a to je uglavnom slucaj. Ljudi, ujedinimo se svi protiv klubova, pokazimo ih nasim neprisustvom na tribinama da nam do njih nije stalo! Prestanimo od lokalnih djecaka koji loptu jedva mogu da povedu par metara praviti zvjetske zvijezde. Oni to nisu niti ce ikada biti. Ono sto moramo uraditi , i na cemu treba insistirati je razvoj mladih igraca, ali ne na nacin da lokalni mocnik u omladinsku skolu uvali sina koji nema pojma, nego da zaista biramo po mahalama najdarovitije klince, i damo im najbolje moguce uslove za razvoj. To je buducnost BiH nogometa, ne samo klupskog nego i reprezentativnog. Ovo syo Safet radi sa repkom je najmanje uspjeh naseg domaceg nogometa, a najvise uspjeh svih ostalih.

Ljudi, prestanimo vise navijati za nase klubove , pocnimo navijati za ozdravljenje BiH nogometa. Ovo veceras je definitivan dokaz da i navijaci snose ogroman dio krivice za ovakvo stanje u klubovima, bez ikakvog rezona podrzavajuci one koji nam unistavaju ne samo nogomet nego i buducnost. Politiku van iz klubova!
ti definitivno nisi normalan, cuj prestati navijati za svoj klub...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 jul 2013, 23:08

aleksandar_veliki je napisao/la:Odmah da kažem, svako provociranje biće strogo kažnjivo. Diskutovati da, provocirati ne. Hvala.
Ma iskreno, zaslužili smo provociranje. Gore ekipe , i većeg jada i čemera od ekipe nismo imali!
U novi boj ...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 25 jul 2013, 23:08

Ja fakat nekontam ove sto se podsmijavaju paa ljudi jestel toliki jadovi.. Ovo je dokaz jada bijede I cemera u kojem se nas fudbal nalazi ...nazalost...husref nije kriv za ovo njega ne treba dirat jer ko bi vam garantovao da je neko drugi tu daa bi prosli...pocet forsirat malog muharemovica na desnom beku, radovca,plakala vratit civu I dadu pandzu I probat izgradit nesto...ove otpadke tipa sunjevaric, melunovic itd poslat u 3 lijepe

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 25 jul 2013, 23:08

Zao mi Husrefa, nije on ovo zasluzio..

Jel namjestio komitet ? :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 25 jul 2013, 23:09

Sta bi sa onim klasama Sarajeva? Ja sam fino rekao, a vi meni ne vjerujete. Sarajevo je i u istim **** kao i ostatak lige.
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 25 jul 2013, 23:10

Sramotan odnos igrača prema dresu čiji grb nose. Ja kao neutralni posmatrač, i navijač ovih 90 minuta našega predstavnika, dobrano sam se iznervirao igrom, zalaganjem, ali i svim ostalim faktorima na koje igrači u nogometnoj igri imaju uticaj. Nevjerovatno.

Ova ekipa ne zaslužuje nositi dres Sarajeva. Postavio sam si pitanje, da li je moguće da klub koji igra evropska takmičenja na čelu sa svojim stručnim osobljem ne pripremi dovoljno fizički ekipu za napore koje nosi 90 minuta profesionalnog nogometa ? Ne mogu da vjerujem.

Navijačima svaka čast, nadam se da će se iz ovoga dvomeča izvući pouka za nastavak rada u FK Sarajevo. Sportski pozdrav !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 22 gosta.