FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igraci Kukesia su igrali 1 na kladionici te se razocarani vracaju u Albaniju  

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

legenda Kukesia
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
						FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
stvarno ste katastofa... 
 jedino ovaj tatomirovic...samo on igra..sam na njih 10 plus ga golman ''haljimi ''zajebaje  

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
						Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Izvinite pitari ali stvarno imate levatsku ekipu.... Jad i bjeda.... Nazalost...

neznam sto su i jedni i drugi bolji, nema gola ovdjelikusa je napisao/la:nemoguce da ce ispast od ovih,dajte ba gol
sta dozivi da pitarima gol prizivam majko moja,dajte baxxzulaxx je napisao/la:neznam sto su i jedni i drugi bolji, nema gola ovdjelikusa je napisao/la:nemoguce da ce ispast od ovih,dajte ba gol
sramotno navijanje i ovi uzvici !
Željeznicar za život cijeli !
						- 
				RodjeniiBrato
 - Kontakt:

ovo je bruka za cijelu drzavu i nasu ligu.steta sto onaj penal ne opuca bilo ko drugi

per      aspera        ad      astra   ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
						Nova sezona nova nafaka
Haj sad budite posteni i recite koliko ste bureka dobili za ovakvu igru?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vice prvak? Bolje reći VIC-prvak države!  

Otelo je napisao/la:Haj sad budite posteni i recite koliko ste bureka dobili za ovakvu igru?
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
						Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Zar oni ne jednu samo viršle?Otelo je napisao/la:Haj sad budite posteni i recite koliko ste bureka dobili za ovakvu igru?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Brate nije ovo bruka ovo je realnost jer albanci vec imaju tim u trecem pretkolu lige prvaka dok mi godinama nemamo.astra1922 je napisao/la:ovo je bruka za cijelu drzavu i nasu ligu.steta sto onaj penal ne opuca bilo ko drugi
niste vi ništa bolji od Želje čak ste i gori...e ispast od debitanta EL ccc  

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
I bureke,valjda su glasali pa su bureke izabrali.LBJ MVP je napisao/la:Zar oni ne jednu samo viršle?Otelo je napisao/la:Haj sad budite posteni i recite koliko ste bureka dobili za ovakvu igru?
Jedino mi je žao Musemića, a ovim jadovima od igrača nebi ni hrenovke podjelio a kamo li platu!

U novi boj ...
Pa nekom pricajte da se bruka vi ste se obrukali za sva vremena. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
						Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85