FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin10
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin10 » 25 jul 2013, 20:33

ne dolazi niko ali se zato brojevi masovno mijenjaju :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 25 jul 2013, 21:53

jasmin10 je napisao/la:ne dolazi niko ali se zato brojevi masovno mijenjaju :D
Zbunjuju navijace, al zato rezultati daju cistu sliku. :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Hegemonista
Kontakt:

Post Postao/la Hegemonista » 25 jul 2013, 22:46

Sigurno će se dovesti jedan stoper. Čitam kako su Tatine želje Santiago Vergini iz Newell's Old Boysa i ex Cabron Walter Samuel.
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 jul 2013, 22:49

Santiago Vergini je slobodan igrač i kao takav je dobrodošao, naravno uz dolazak još nekog ozbiljnijeg. U odbrani nam svakako fale dva igrača.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 25 jul 2013, 23:27

slika

brojevi igraca za sljedecu sezonu,alves u cast abija uzeo njegovu 22icu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jul 2013, 03:45

Hegemonista je napisao/la:Sigurno će se dovesti jedan stoper. Čitam kako su Tatine želje Santiago Vergini iz Newell's Old Boysa i ex Cabron Walter Samuel.
Ma neka ga meteri vise vodi nek je zastopa dobro. Ko ih yebe nesposobne. Ko da ce jedan covjek zakrpiti sramotu, sporost, ludost i budale u odbrani. Iskreno sve je to sagorilo i volio bih da ostanemo na ovome na cemu smo. :evil:
Neko je dobro omastio brkove i trlja ruke s ovim sto su uradili od kluba. Pa vide i oni a ne samo mi sve ovo...

p.s. nije Pep budala... :(
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 jul 2013, 03:49

bparena je napisao/la: p.s. nije Pep budala... :(
Kako si uspio zaključiti da vaš najbolji trener svih vremena nije budala?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jul 2013, 10:28

Thiago : "Htio sam biti cijenjen, odlučio sam napustiti momčad jer klub nije učinio ništa da me sačuva. Znali su da želim otići, ali niko se iz kluba nije javio i pokušao me uvjeriti da ostanem. Bilo kako bilo, bolje je da ne gledam u prošlost i da se okrenem budućnosti"

Toliko o tome koliko ga je Rosell želio zadržati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jul 2013, 11:09

Bilo kako bilo,Thiago vise nije igrac Barcelone.Prica o njemu ba ovoj temi je suvisna.
....
Dobro je to za brojeve da bude malo zanimljivije kad budu utakmice.
Danas je predstavljanje Martina,hoce li biti kakav link?
Keep walking.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 26 jul 2013, 13:59

Babo: "Man United want Cesc? If the club rejected two offers, I will reject it a third time. Cesc will be here."
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jul 2013, 15:41

I sam vidim da citajuci svoje postove da pomalo kao pretjerujem, ali bas su uprskali sa svime sto se desilo poslije kupovine horoza. Sve je postalo mucno i zalosno vezano za potrebna pojacanja a njima u upravi su izgleda svezane noge i ruke a pameti stvarno nemaju da vide sta se desava sa klubom. Po milijarditi put primamo iste golove a po belaju najveci konkurenti bas i jacaju na tim pozicijama i igraju na tu taktiku. Sami smo sebi krivi a najsmijesniji kad vidim kako jadno izgleda odbrana naseg gola. Steta za ugled a sad i da kupe nekog jakog navukla se nesigurnosst i izgubljenost i sve ce to biti bezze. Mislim da je kasno....

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 26 jul 2013, 16:28

Saurman je napisao/la:Thiago : "Htio sam biti cijenjen, odlučio sam napustiti momčad jer klub nije učinio ništa da me sačuva. Znali su da želim otići, ali niko se iz kluba nije javio i pokušao me uvjeriti da ostanem. Bilo kako bilo, bolje je da ne gledam u prošlost i da se okrenem budućnosti"

Thiago samo se*e, i Tello ima klauzulu oko 10 mil., pa nije htio otici uprkos svim ponudama. To znaci da je sve do igraca, da li ce otici il' ne... Ovaj se nafur'o da je igracina pa misli da treba igrati svaku utakmicu 90 min. Neka hvala ovakvi ne trebaju Barci, dovidjenja prijatno, sretno ti bilo, i kuca ti sto dalje od Barce bila...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 26 jul 2013, 16:38

Saurman je napisao/la:Thiago : "Htio sam biti cijenjen, odlučio sam napustiti momčad jer klub nije učinio ništa da me sačuva. Znali su da želim otići, ali niko se iz kluba nije javio i pokušao me uvjeriti da ostanem. Bilo kako bilo, bolje je da ne gledam u prošlost i da se okrenem budućnosti"

Htio biti cijenjen a broj utakmica koje je odigrao na nivou se može nabrojati na prste jedne ruke...
vidi mu priče ko da je Ronaldinho, Ronaldo i Rivaldo u jednom...da ga moraju uvjeravati da ostane. Mogu se kladiti da će nakon što Pep ode iz Bayerna završiti na klupi. Ko što je već neko rekao, daleko mu kuća od ovog kluba bila...

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 17:00

:lol: :lol: :lol:
Htio biti cijenjen, a aktivirao klauzulu i tražio sam da ide iz kluba :lol: :lol: ...na kraju i otišao :lol:
Ispade sad po prici Thiaga, da su ga u Barci zlostavljali, nisu mu dali da jede, da pije, uzimali mu pare na treninzima i pucali čvoke i klempe, zatvoren bio poslije 21:00 itd.

Cuj izjave "nisi ništa ucinili da me uvjere da ostanem" :lol: :lol: kako se decko diže u visine :o .... pa ko je htio da ide iz Barce, magarac jedan....ko je bježao?? ko je zahtjevao da ide :?: i šta onda treba?' moliti ga da ostane :?: :lol: da je Ronaldinho i Messi u jednom - Barca ga nebi molila da ostane

Kakav moralni ljigavac moraš biti, pa sad kad si vec pobjegao iz njega ovo izjaviti prema klubu koji te stvorio i napravio igracem.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jul 2013, 17:29

Ovaj United stvarno smiješan. Moyes pravo ćoknut izgleda.
Evo neka priča da je Cesc rekao prijateljima da ce u United ( cuo sam takve priče dosta puta kada su u pitanju drugi igrači i transferi).Ali sto je najsmješnije,United šalje evo 2092. ponudu i smatraju Cesca glavnom metom ovog transfer roka.
A danas na pressici Tata izjavio da ce zadrzati sve igrače i da Cesc ne ide nigdje. :roll: :roll: :roll:
Keep walking.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 17:36

Cautinho je napisao/la:Ovaj United stvarno smiješan. Moyes pravo ćoknut izgleda.
Evo neka priča da je Cesc rekao prijateljima da ce u United ( cuo sam takve priče dosta puta kada su u pitanju drugi igrači i transferi).Ali sto je najsmješnije,United šalje evo 2092. ponudu i smatraju Cesca glavnom metom ovog transfer roka.
A danas na pressici Tata izjavio da ce zadrzati sve igrače i da Cesc ne ide nigdje. :roll: :roll: :roll:

dobar si jarane kad si uspio izbrojati da 2092 ;) :lol: :D sala
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 17:41

Cautinho je napisao/la:Ovaj United stvarno smiješan. Moyes pravo ćoknut izgleda.
Dosadnijeg kluba nema....šampioni u samoofiranju.
Mogu oni poslati 20 ponuda za Cesca, dobit ce 20 odbijenica...pa ce im valjda dosaditi i natjerati napasnike engleske da se prebace na druge klubove i igrace.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 26 jul 2013, 17:44

111 je napisao/la:
Mogu oni poslati 20 ponuda za Cesca, dobit ce 20 odbijenica...pa ce im valjda dosaditi i natjerati napasnike engleske da se prebace na druge klubove i igrace.
dje cete prodati fabru.njegovom prodajom vezni red barce je osudjen na propast on je doveden kao jedan od najsljednika xavia i inieste.barca neam adekvatne zamjene za pomenuti dvojac igraca sem fabre. koji svojom kvalitetom kako tako moze nadomjestiti jednog od pomenutih.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 26 jul 2013, 17:48

PEP je napisao/la:
111 je napisao/la:
dje cete prodati fabru.njegovom prodajom vezni red barce je osudjen na propast on je doveden kao jedan od najsljednika xavia i inieste.barca neam adekvatne zamjene za pomenuti dvojac igraca sem fabre. koji svojom kvalitetom kako tako moze nadomjestiti jednog od pomenutih.
Ma nema govora brate...pogotovu sad nakon odlaska Thiaga - ako još prodaju Cesca, mogo komotno kljuc u bravu i zamandaliti klub.
Xavi ima 33 godine, nacet ozljedama i ocito više ne može ko nekad....Fabregas je sad neophodan, više nije pitanje nekih para i transfera, vec nužnost da ostane radi rotacije....igra se ne tri fronta.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 jul 2013, 17:52

111 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:
Htio biti cijenjen, a aktivirao klauzulu i tražio sam da ide iz kluba :lol: :lol: ...na kraju i otišao :lol:
Ispade sad po prici Thiaga, da su ga u Barci zlostavljali, nisu mu dali da jede, da pije, uzimali mu pare na treninzima i pucali čvoke i klempe, zatvoren bio poslije 21:00 itd.

Cuj izjave "nisi ništa ucinili da me uvjere da ostanem" :lol: :lol: kako se decko diže u visine :o .... pa ko je htio da ide iz Barce, magarac jedan....ko je bježao?? ko je zahtjevao da ide :?: i šta onda treba?' moliti ga da ostane :?: :lol: da je Ronaldinho i Messi u jednom - Barca ga nebi molila da ostane

Kakav moralni ljigavac moraš biti, pa sad kad si vec pobjegao iz njega ovo izjaviti prema klubu koji te stvorio i napravio igracem.
Ja sam davno procitao arogantnu facu sto svi ovdje mogu da se sjete i priznaju. Odmah sam rekao da ta hinja ne treba i ne zasluzuje dres Blaugrane, ali su mi mnogi govorili da pretjerujem, serem i sl. To je bio moj stav koji se kako vidimo i dokazao. Nazalost sad imam stav prema necemu drugom i po meni se mnogo lose pise, ali vjerovatno opet "pametujem". :? Da hoce Bogdo biti tako i da grijesim s tim. :shock:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.