Rekonstrukcija stadiona u BiH

Lawer_88
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Lawer_88 » 25 jul 2013, 16:59

thegunn je napisao/la:
vivaILchelik je napisao/la:Inspektor UEFA-e obišao Bilino polje koje brzo postaje novo gradilište

slika

Europska fudbalska unija ( UEFA) spremna je uložiti sredstva u rekonstrukciju jednog stadiona u BiH na kojem bi igrala državna reprezentacija. Tim povodom, inspector i ekspert UEFA-e za stadione Trygve Borno obišao je i stadion Bilino polje u Zenici. Direktor NK Čelik Alija Porča i zenički načelnik Husejin Smajlović upoznali su predstavnika UEFA sa trenutnim stanjem Bilinog polja i radovima koji su proteklih mjeseci izvršeni na stadionu. Predstavnik UEFA poseban interes pokazao je za detalje planiraniranih radova na rekonstrukciji stadiona i njegovom faznom proširenju. Sa planovima proširenja Bilinog polja, Borno je upoznat na prezentaciji projekta koja je ovom prilikom organizovana u prostorijama NK Čelik.

Prema potvrđenim informacijama skora rekonstrukcija Bilinog polja podrazumijeva uklanjanje postojećih “južne” i “sjeverne” tribine, te izgradnju novih, savremenih tribina, čime će se kapacitet stadiona Bilino polje uvećati za preko 6.000 gledalaca.

druze kad bi se mogle znati zvanicne informacije..hvala
ma sve su to jos uvijek samo nagađanja..
#samoČelik

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 25 jul 2013, 17:13

Bas sam htio pitati, jel imaju kakve fotke/nacrti tih rijesenja za oba stadiona?

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 25 jul 2013, 17:16

Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 25 jul 2013, 17:18

AgresivnoDjubre je napisao/la:Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug. ;)
A to mu dodje sta? Mislis da se nesto zaozbiljno sprema?

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 25 jul 2013, 17:24

xxzulaxx je napisao/la: A to mu dodje sta? Mislis da se nesto zaozbiljno sprema?
Ne znam brate,nisam im ja drzao aparat.Samo ti kazem da su bili i da su slikali,valjda gledaju za skice i to.
A sprema se,sad ce izbori,zna Huso sta treba. ;) ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 jul 2013, 17:30

xxzulaxx je napisao/la:Bas sam htio pitati, jel imaju kakve fotke/nacrti tih rijesenja za oba stadiona?
Ja sam vidio za Sarajevo. Nista specijalno, samo krov na zapadu ako se ne varam, mozda cak i istok. Ostatak novaca bi vjerojatno isao na uredjenje ostatka stadiona. Nisam sad u mogucnosti da ti nadjem, ali mislim da je radio sarajevo objavilo. Kad sam vidio nisam stigao da objavim, jbg.

Za Grbavicu su ovom ekspertu pokazivali onaj velebni projekt iz veljace.

EDIT: Evo Kosevo:

slika

http://www.klix.ba/sport/nogomet/predst ... /130723090

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 25 jul 2013, 17:40

" onclick="window.open(this.href);return false; eto i Bilina Polja

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jul 2013, 18:40

AgresivnoDjubre je napisao/la:Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug. ;)
Ako Huso i ovo izganja ima da pucaju kompleksi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

thegunn
Kontakt:

Post Postao/la thegunn » 25 jul 2013, 18:45

http://072info.com/sport/povecava-se-ka ... -gledalaca" onclick="window.open(this.href);return false;

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 25 jul 2013, 18:54

thegunn je napisao/la: eto i Bilina Polja

Ovako sigurno nece biti :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 25 jul 2013, 19:20

samo_lijevo je napisao/la: Ako Huso i ovo izganja ima da pucaju kompleksi.
Ma to je vec rijeseno.Imaju se pare,samo se ceka vrijeme izbora pa da se krene nesto raditi.A to je uskoro. :mrgreen:

xxzulaxx
Kontakt:

Post Postao/la xxzulaxx » 25 jul 2013, 20:13

sagitarius je napisao/la:
thegunn je napisao/la: eto i Bilina Polja

Ovako sigurno nece biti :)
Vala bas, pusti snovi, pa kad bi i citava BiH ulozila....

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 25 jul 2013, 20:22

Mislim da je Zenica vec pripremila neki novac za rekonstrukciju neovisno od UEFA-e,samo ce mozda i ovi finansijski pogurat. Sve mi izgleda kao da ce trazit ucesce i lokalnih zajednica u rekonstrukciji kao znak ozbiljnosti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

denirob
Kontakt:

Post Postao/la denirob » 26 jul 2013, 03:40

joj al lupate s ovim youtube videima. eto srusit ce sad sav stadion i napravi old trafford :lol: popisat se na sve dosadasnje radove sad se sve rusi i pravi novo :lol: fino pise da ce povecat jug i sjever i cao (eto valjda ce ih iz temalja uradit)
znaci stadion ce bit isti samo sto se izgledat dosta masivnije i jos ljepse jos novije stolice na jugu i sjeveru nece bit ove ruzne bljede crvene roze tj izgledat ce sad skroz proprocijalno sa dingospo istocnom trbinom i vozdra. ovo sigurno nece preko noci se uradit i trebat ce par mjeseci bar da se sredi...najvjerovatnije cemo likceta gledat na kamberovicu jedno vrijeme, il ce bit zatvoren jug i sjever zbog rekonstrukcije. nadam se da ce radovi bit nagli tj brzi i da cemo ubrzo dobit REALNU skicu a ne neke alianz arene planove... isto sto strumfovi imaju neke grbavice skice stadion od 80 miliona eura :lol: :lol:
onda s vremenom produzit krov na istoku i uradit krov na jugu i zapadu i imamo daleko najljepsi stadion u regionu, mada ce i ovako bit najljepsi NA DALEKO opet sigurno...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 jul 2013, 12:29

Signore je napisao/la:Nekako mi najrealnije djeluje da ce UEFA pomoci Grbavici, jer je u nagorem stanju. Ova dva stadiona jos mogu da koriste svrsi, a Grbavica ne moze ni da primi kadetsku reprezentaciju.
Joj ja ti brate logike, ako je Grbavica najlosija onda nju treba radit. Zasto nebi radili stadion u V. Obarskoj, barem da zadovoljava kriterije premier lige?

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 26 jul 2013, 12:34

FliX je napisao/la:
Signore je napisao/la:Nekako mi najrealnije djeluje da ce UEFA pomoci Grbavici, jer je u nagorem stanju. Ova dva stadiona jos mogu da koriste svrsi, a Grbavica ne moze ni da primi kadetsku reprezentaciju.
Joj ja ti brate logike, ako je Grbavica najlosija onda nju treba radit. Zasto nebi radili stadion u V. Obarskoj, barem da zadovoljava kriterije premier lige?
Valjda se podiže ono za šta ima veće nade da će donijeti kakav takav prosperitet, napredak i to. Kad bi repka jednom odigrala službenu tu bilo bi više para nego kroz 10 utakmica u toj Obarskoj ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 26 jul 2013, 16:19

prije par dana su poceli radovi na banji...zavrsava se restoran...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 jul 2013, 16:22

Da li je trening-centar u Zenici konacno zavrsen ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 jul 2013, 16:24

elf1 je napisao/la:prije par dana su poceli radovi na banji...zavrsava se restoran...
Imal kakve price za krov?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 26 jul 2013, 16:27

Elegant je napisao/la:Da li je trening-centar u Zenici konacno zavrsen ?
Trening centar je pa moze se reci gotov neke male sitnice i detalji se privode kraju.....Uglavnom da ti jezik do patosa padne kad ga vidis....
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 2 gosta.