Tako Pape izjavi.harishp je napisao/la:Sho?bagrcavi je napisao/la:Bez Misketa protiv USA.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 3764_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tako Pape izjavi.harishp je napisao/la:Sho?bagrcavi je napisao/la:Bez Misketa protiv USA.
Bodu u oci Svraka i Sesar ..bas su tu bez potrebe..onako bezveze..mrakNL je napisao/la:Selektor Safet Sušić otkriva karte pred Ameriku!
Safet Sušić u Parizu priprema popis kandidata za meč sa SAD, koji će se igrati 14. avgusta.
Pape polako pakuje kofere i sprema se za Sarajevo, gdje će pripremati taktiku za Amerikance, potom i ključne kvalifikacijske utakmice. Miran i staložen, unatoč prvoj poziciji u grupi, bh. selektor je s obje noge na zemlji. Vjeruje u konačni trijumf i podvig, te plasman na Svjetsko prvensto u Brazil.
O spisku igrača za utakmicu protiv SAD polako razmišlja. U dogovoru sa Misketom najvjerovatnije da ga neće pozivati. Ali, ako Misimović bude izrazio želju da dođe u avgustu, pozvat će ga. Nova imena bi trebala biti Anel Hadžić i Ermin Bičakčić.
"Svi oni koji igraju kvalitetno u dobrim klubovima, mogu biti na spisku. Hadžić je prešao u Šturm- ovih dana im počinje prvenstvo, ako bude igrao ima šanse da se nađe na spisku. Što se tiče Ermina Bičakčića otklonjena je i posljednja prepreka za njegov nastup, ali još samo treba pasoš izvaditi u narednim danima."- govori Sušić za avazov Sport.
SPISAK IGRAČA:
Asmir Begović, Asmir Avdukić, Jasmin Fejzić, Boris Pandža, Emir Spahić, Toni Šunjić, Mensur Mujdža, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Anel Hadžić, Avdija Vršajević, Miralem Pjanić, Senad Lulić, Sejad Salihović, Adnan Zahirović, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, Elvir Rahimić, Muamer Svraka, Ivan Sesar, Miroslav Stevanović, Edin Višća, Edin Džeko i Vedad Ibišević.
M a u repki trebaju igrat najbolji i vozdra..kakvo Sarajevo..Sesar nije u Sarajevu..bhsport je napisao/la:nisu bolan, to je Papetova nagrada za najbolje klubove nase zemlje (sa tim da fali definitivno neko iz Sirokog).
Sarajevo, Zeljo i Borac ce dobiti neku naknadu od FIFE/UEFE za to sto njihovi igraci nastupaju u kvalama.
:DTi ko da nepratis nasu reprezentaciju mislim pojedine igracemaroonGiant je napisao/la:Stvarno ne kontam Papeta, pa sam je rekao da nece zvati igrace koji nemaju klubove (Sesar) pa onda ovaj Sunjici Svraka nije za repke al hajd pa Avdukic( po meni imamo dosta boljih golmana i mladjih za probat' bar protiv Jueseja )ovog sVrsajevica( ocito da ga neko gura..) kad vidim smuci mi se, Rahimic.... a opet ne zove novih napadaca, nema Husejinovica... ja se jos uvijek nadam da ovo nije taj sastav...
Polahko jarane, ovo nije definitivni spisak nego samo novinarova pretpostavka. Kad Susic na presici izjavi konacni spisak onda cemo ici na demonstracije.maroonGiant je napisao/la:Stvarno ne kontam Papeta, pa sam je rekao da nece zvati igrace koji nemaju klubove (Sesar) pa onda ovaj Sunjici Svraka nije za repke al hajd pa Avdukic( po meni imamo dosta boljih golmana i mladjih za probat' bar protiv Jueseja )ovog sVrsajevica( ocito da ga neko gura..) kad vidim smuci mi se, Rahimic.... a opet ne zove novih napadaca, nema Husejinovica... ja se jos uvijek nadam da ovo nije taj sastav...
Jedina nova imena ce biti Bicakcic i Hazdic ako uspiju sredit pasos do tada, eventualno Said.JoeCelt je napisao/la:Pape 1. avgusta otkriva karte za duel sa Amerikancima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pape-1-a ... ima/109905
neko ce otpast ?? svraka ? sesar ? zahirovic ?Elegant je napisao/la:Jedina nova imena ce biti Bicakcic i Hazdic ako uspiju sredit pasos do tada, eventualno Said.JoeCelt je napisao/la:Pape 1. avgusta otkriva karte za duel sa Amerikancima
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pape-1-a ... ima/109905
Ostali vec poznati !
Daj linkneurofunk je napisao/la:Anel reko da debituje za BiH na ovoj utakmici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.