Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
E jeb.iga Miraleme, čuj Zenit 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Omerbavarac
- Kontakt:
Polako, sto histeriset?
Ne znaci ako su procurile informacije u medije da su iste tacne. Sad za sad je sve na spekulacijama i na predvidjanjima.
Sigurno da bi odlazak u Rusiju bio glup potez, ali prerano je da osudjujemo, barem dok se sve fino ne razjasni.
Ne znaci ako su procurile informacije u medije da su iste tacne. Sad za sad je sve na spekulacijama i na predvidjanjima.
Sigurno da bi odlazak u Rusiju bio glup potez, ali prerano je da osudjujemo, barem dok se sve fino ne razjasni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja taman kad skontam da me na ovom forumu vise nista iznenaditi ne moze, vi uspijete. Pa brate selili su Dzeku u zadnjih 5 godina u sve i jedan tim iz liga petice. Pa i Pjanica vjecito negdje seljakaju. Sto znaci da dok ne vidite igraca da ga predstavljaju u novom timu novinarima, a pogotovo ovim nasim, ne treba vjerovati. A vi se za ovo zakacili i zalijepili ko da je vec sve zavrseno
Sega ste Boga mi 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bolje mu je i Stoke a kamoli Spurs (iako ih ne volim) nego Zenit. U Rusiji se karijere zavrsavaju jer te niko vise i ne vidi. Eno Hulk, cuje se za njega samo kad igra za svoju reprezentaciju. Nadam se da je to sa Zenitom samo prica, a ta prica je pocela vec prije par sedmica.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel Samuel Eto'o uopste vise ziv? Znal iko?Murga je napisao/la:U Rusiji se karijere zavrsavaju jer te niko vise i ne vidi. Eno Hulk, cuje se za njega samo kad igra za svoju reprezentaciju.
ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Mi smo ba debilini, nama prodaju ta sranja i dobro zive od tog...JTS je napisao/la:ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
Mislio sam da je SC najdebilniji portal dok nisam cuo za ove iz Sporta.Ali oni se barem ne trude pisati, u njih je samo copy/paste 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Stipu ih bolan, moraju o necemu pisat inace im nebi niko posjetio stranicu kada bi jedna te ista prica bila na glavnoj strani po 3-4 dana za redom.JTS je napisao/la:ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport![]()
![]()
![]()
![]()
i to što kažete
ljudi samo pišu, pa bilo šta .. razmišljam da unlike Marjana na Faceu, smara sa objavama od sporta, ubi frajer 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Davno sam ga anlajko iz tog već navedenog razloga. Dobar je čo'ek, al smori s tim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sport.ba je definitivno najgori portal, Sport Centar je zlatan za njega.
Misliš smaraju oni kojima je dao ovlasti da s njegovog profila objavljuju vijesti i navlače ljude/klikove za sport.ba.....JTS je napisao/la:i to što kažeteljudi samo pišu, pa bilo šta .. razmišljam da unlike Marjana na Faceu, smara sa objavama od sporta, ubi frajer
Prava šteta šta mu je se desilo s profila no eto zarada je najvažnija...
ma objavljuje i on ba, qrac bi objavljivali da on nije dao ovlasti 

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma cini mi se i da Marjan i onaj Dautbegovic rade za taj sport. Ovaj zadnji je ranije bio na ovom portalu i poznat po onom klipu sa treninga repke kad je psovao ko kocijas. "Yebo te konj" 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
"jel se usro?"Cartman je napisao/la:Ma cini mi se i da Marjan i onaj Dautbegovic rade za taj sport. Ovaj zadnji je ranije bio na ovom portalu i poznat po onom klipu sa treninga repke kad je psovao ko kocijas. "Yebo te konj"

a evo i taj legendarni video : http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958" onclick="window.open(this.href);return false; na 1:30 počinje razgovor

"đe je mali ? usro se ? proljev ? je.bo majku jes' opro makar?"

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jašta. Sve što objavi na tviteru, objavi i na facebooku (barem je tako bilo dok sam bio registrovan na face). Što se tiče Mireta, haman je tačna vijest da je Zenit poslao ponudu. Al', ništa više ja nisam uspio pronaći. Ni Romin, ni Miretov odgovor. U svakom slučaju vjerujem da mu je x puta bolje u Romi (da, nisam zaboravio na probleme sa navijačima) nego u hladnoj Rusiji. Nadam se da od tog transfera neće biti ništa, iako je Zenit jedan od jačih klubova; klub koji svake sezone igra Ligu Prvaka i koji vreba iz pozadine kada je u pitanju 1/4 finale ovog takmičenja.JTS je napisao/la:ma objavljuje i on ba, qrac bi objavljivali da on nije dao ovlasti
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:

Mire danas na treningu u teretani.
Zenit je za klasu jaca ekipa od Rome i nevidim nista lose u tome da Pjana predje u redove Zenita pogotovo ako bi i vise zaradjivao u Zenitu nego u Romu. Cinjenica da dobro kotiraju u Evropi iz godine u godinu bi bila kompenzacija za slabiju i hladnu rusku ligu. Zar nemislite ukoliko se dobro pokaze u Evropi a i u ligi da se nemoze dobro prodati u neki veci evropski tim za godinu dvije??
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Iz Serie A i Rome se moze bolje prodati, ako vec na to cilja. A mislim da se njemu nikako ne ide u Rusiju, pa neka placaju koliko placaju.Cepi1981 je napisao/la:Zenit je za klasu jaca ekipa od Rome i nevidim nista lose u tome da Pjana predje u redove Zenita pogotovo ako bi i vise zaradjivao u Zenitu nego u Romu. Cinjenica da dobro kotiraju u Evropi iz godine u godinu bi bila kompenzacija za slabiju i hladnu rusku ligu. Zar nemislite ukoliko se dobro pokaze u Evropi a i u ligi da se nemoze dobro prodati u neki veci evropski tim za godinu dvije??
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Mostarska i 21 gost.