Ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da su ova 2 kluba redovni ucesnici evropskih grupnih takmicenja, da ponekad i prezime u Evropi...

u zagrebu je suprotna situacija, padne posjeta nakon 3 kola jer sve vec bude gotovociza je napisao/la:zeznu vas ova zadnja kola kad sve bude rijeseno i kad hajduk izgubi bitku,tu vaa padne posjeta
Admir_Sa je napisao/la:Hajduku treba covjek kao što je Mamic Zdravko, covjek sa idejom, vizijom i jasnim poslovnim planom gdje pofitiraju i on kao pojedinac i klub na cijem je celu.
imati cijelu Dalmaciju iza sebe, a dovesti klub na ovakve grane je za golog otoka
Hvala, ali ne hvalaAdmir_Sa je napisao/la:Hajduku treba covjek kao što je Mamic Zdravko, covjek sa idejom, vizijom i jasnim poslovnim planom gdje pofitiraju i on kao pojedinac i klub na cijem je celu.
imati cijelu Dalmaciju iza sebe, a dovesti klub na ovakve grane je za golog otoka
Da, Anđelković je postao bitan kotačić u veznom redu. Em što pretrči jako puno, em je koristan jer ide po loptu do obrane i prenosi je dalje u sredinu i na bokove. A klupa nam je ionako kratka.Android je napisao/la:Strah me danasnje utakmice,ne bude li igrao Andjelkovic moglo bi tu biti svasta,protiv Rijeke se vidjelo koliko Hajduku znaci
Ja mislim da ce Pasalic igrati od prve minutedubrava je napisao/la:Da, Anđelković je postao bitan kotačić u veznom redu. Em što pretrči jako puno, em je koristan jer ide po loptu do obrane i prenosi je dalje u sredinu i na bokove. A klupa nam je ionako kratka.Android je napisao/la:Strah me danasnje utakmice,ne bude li igrao Andjelkovic moglo bi tu biti svasta,protiv Rijeke se vidjelo koliko Hajduku znaci
Bradarić bi ga trebao zamijeniti ako ne bude igrao.
A ja bi čak ubacio od prve i Pašalića i izbacio jednog iz napada, ima dobar pregled igre i lijepu pas igru.
Gdje ti živiš?Admir_Sa je napisao/la:Hajduku treba covjek kao što je Mamic Zdravko, covjek sa idejom, vizijom i jasnim poslovnim planom gdje pofitiraju i on kao pojedinac i klub na cijem je celu.
legendo nemoj molim te ovdje vise dolazit!nista licnoAdmir_Sa je napisao/la:Hajduku treba covjek kao što je Mamic Zdravko, covjek sa idejom, vizijom i jasnim poslovnim planom gdje pofitiraju i on kao pojedinac i klub na cijem je celu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.