zato sto vedo nije spanac!!!!!!!!!!viKK je napisao/la:čuj klasa Vede .. svaka čast Vedi , al Vedo od svoje ozlijede jedino što zna je opalit loptu glavom i završit na neki ubačaj ili 1 na 1 sa golmanom. ne govorim da to njega čini lošim napadačem ali Negredo zna puno više od toga i uostalom kao što reče ovaj iznad mene , ako je on u rangu Vede mogli su komotno njega dovesti za manje pare.gringobih je napisao/la:Mozda i dvije klase...el-fighter je napisao/la:Cuj Negredo bolji od Dzeke, e svasta ces danas procitat'![]()
Dzeko samo neka nastavi sa dobrim igrama i zabijanjem golova i nece biti problema za minutazu. Negredo jeste dobar igrac, ali je klasa ispod Dzeke.
Recimo klasa Vede....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normalno majorizacija nad Bosnjacima.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
I sada ja trebam zakljuciti da Ibisevic ne igra u vecem klubu samo zato sto je po nacionalnosti to sto jeste.Daj bolan uozbilji se.armin dju je napisao/la:samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()
...a osim toga, naša zemlja je jedna od rijetkih evropskih zemalja čiji se igrači u ligama petice tretiraju kao stranci.armin dju je napisao/la:samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
I sta je tu cudno?teferič je napisao/la:...a osim toga, naša zemlja je jedna od rijetkih evropskih zemalja čiji se igrači u ligama petice tretiraju kao stranci.armin dju je napisao/la:samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()
To je to!!!!hurem je napisao/la:zato sto vedo nije spanac!!!!!!!!!!viKK je napisao/la:čuj klasa Vede .. svaka čast Vedi , al Vedo od svoje ozlijede jedino što zna je opalit loptu glavom i završit na neki ubačaj ili 1 na 1 sa golmanom. ne govorim da to njega čini lošim napadačem ali Negredo zna puno više od toga i uostalom kao što reče ovaj iznad mene , ako je on u rangu Vede mogli su komotno njega dovesti za manje pare.
Ma da cuperak(Tores) je pokazao klasu nema dalje!!!samo_lijevo je napisao/la:I sada ja trebam zakljuciti da Ibisevic ne igra u vecem klubu samo zato sto je po nacionalnosti to sto jeste.Daj bolan uozbilji se.armin dju je napisao/la:samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakve veze ima Tores sa Dzekom,Bosnom,Ibisevicem?
Pa picis samo lijevo dok ne uhvatis vezusamo_lijevo je napisao/la:Kakve veze ima Tores sa Dzekom,Bosnom,Ibisevicem?

- samo_lijevo
- Kontakt:
Puno ti hvala sto si me uputio.gringobih je napisao/la:Pa picis samo lijevo dok ne uhvatis vezusamo_lijevo je napisao/la:Kakve veze ima Tores sa Dzekom,Bosnom,Ibisevicem?
Eto vi nastavite sanjati da vas cijeli svijet mrzi zato sto ste iz BIH i da niste nigdje dobrodosli.
Ma jok to, prica se o tom da barem 50% dobar transfer zavisi iz koje drzave dolazis...samo_lijevo je napisao/la:Puno ti hvala sto si me uputio.gringobih je napisao/la:Pa picis samo lijevo dok ne uhvatis vezusamo_lijevo je napisao/la:Kakve veze ima Tores sa Dzekom,Bosnom,Ibisevicem?
Eto vi nastavite sanjati da vas cijeli svijet mrzi zato sto ste iz BIH i da niste nigdje dobrodosli.
Sta se nakupovalo smeca iz J Amerike samo zbog geografije...Barem ovo ne mozes sporiti...
... e a kad je nestalo meze, poče priča bezveze 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ima i toga, ali ti ne stoji bas ovo za Torresa! Nije njega prodalo u Chelsea to sto je clan spanske reprezentacije, nego sto je prije toga razbijao u Atleticu i Liverpoolu...gringobih je napisao/la: Ma jok to, prica se o tom da barem 50% dobar transfer zavisi iz koje drzave dolazis...
Sta se nakupovalo smeca iz J Amerike samo zbog geografije...Barem ovo ne mozes sporiti...

Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu, nebitno od vjere, nacije itd...Moderni fudbal ne trpi takve podjele (osim u nekim ekstremnim slucajevima, tj. izuzecima koji potvrdjuju pravilo)!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nije ništa čudno, samo objašnjava činjenicu da se klubovi liga petice prvo promuhaju po zemljama EU, pa tek onda idu nama, ako baš niko u komšiluku nema.samo_lijevo je napisao/la:I sta je tu cudno?teferič je napisao/la:...a osim toga, naša zemlja je jedna od rijetkih evropskih zemalja čiji se igrači u ligama petice tretiraju kao stranci.armin dju je napisao/la: samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normalno imas ljude koji primaju velike pare da posmatraju igrace i utvrdjuju njihove kvalitete.I sada neko da radi nacije,geografije vrsi neke pristrasne odluke je nezamislivo.marconato je napisao/la:Ima i toga, ali ti ne stoji bas ovo za Torresa! Nije njega prodalo u Chelsea to sto je clan spanske reprezentacije, nego sto je prije toga razbijao u Atleticu i Liverpoolu...gringobih je napisao/la: Ma jok to, prica se o tom da barem 50% dobar transfer zavisi iz koje drzave dolazis...
Sta se nakupovalo smeca iz J Amerike samo zbog geografije...Barem ovo ne mozes sporiti...![]()
Kvalitet kad tad ispliva na povrsinu, nebitno od vjere, nacije itd...Moderni fudbal ne trpi takve podjele (osim u nekim ekstremnim slucajevima, tj. izuzecima koji potvrdjuju pravilo)!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pili pivi CeškeJTS je napisao/la:... e a kad je nestalo meze, poče priča bezveze

Ibisevic ne igra uvelikom klubu?? daj malo skontaj se, i procitaj moj post jos jednom i ako mozes skontaj na sta ciljam, jel se dzeko afirmirao u zelji, a Ibisevic u Zmaju?samo_lijevo je napisao/la:I sada ja trebam zakljuciti da Ibisevic ne igra u vecem klubu samo zato sto je po nacionalnosti to sto jeste.Daj bolan uozbilji se.armin dju je napisao/la:samo ti se smiji ali nisi daleko od istine, nemas pojma sta Dzeko, Vedo, Pjana itd cine za BH fudbal, Jednostavno mnogi pojma nemaju za Bosnu a kamoli da ovde ima nesto vrijedno...Ne kazem ni da smo puni talenata ali skauti nas zaobilaze u sirokom luku, mahom i nasom krivicom jer se ne radi dovoljno sa mladim igracima a i nemamo neke strucnjake, ko je to jos uspio direkt iz BH kluba u neku jaku ligu, poput npr Luke Eduarda, Kolarova... Nasi jedino mogu uspjeti ako se afirmiraju u instranstvu.samo_lijevo je napisao/la:Normalno majorizacija nad Bosnjacima.![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
Valjda vidis da sam obiljezio jedan dio tvoje prve recenice koja se nadovezuje na moj saljivi post.Ne zanima me sta si dalje pisao.
Ma kakve pive Ceske, bolji je Skenderbeg konjakGoalgetter je napisao/la:Pili pivi CeškeJTS je napisao/la:... e a kad je nestalo meze, poče priča bezveze

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Edin Dzeko na Twitteru
MI, BALKANCI!

MI, BALKANCI!