FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno ljudi
- AdiRajvosa
- Kontakt:
hajmo pitari, hajmo horde...
Vrijeme je za HORDANJE.

Vrijeme je za HORDANJE.

- Greenfingers
- Kontakt:
Sretno Pitari
Kako veceras do pozitivnog rezultata? Sigurno je da nas ocekuje bunker! Momci trebaju dati 190 % svoji mogucnosti ali biti veoma oprezni i strpljivi. Jesmo kvalitetniji ali nece biti lako...Na igracima je da dadnu sve od sebe, a na nama, ma sa nama se zna
...
Nervozan sam malo, ali polako krecem.
Sretno nam!

Nervozan sam malo, ali polako krecem.
Sretno nam!
Eto glup si!!!neroazzuro je napisao/la:Recite da sam glup ali ne dobih odgovor odakle vam da sami sebi govorite mi smo divovi. Preslusah pjesmu jos jednom ne uspjedoh nac vezu izmedju FK Sarajevo i diva (osim sto pjevac tepa svom klubu).hz033 je napisao/la: Očito nije poslušao pjesmu
Drugim rijecima,imal neki razlog da se nazivate divovima osim teksta ove pjesme?
Ponavljam,nije provokacija.
Odakle je dobila reprezentacija nadimak zmajevi?
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Sa srecom Sarajevu,namlatite ove tuljumbe,vi to mozete(samo ako se ne budete zaj e b a vali) 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Stadione kako inteligencija ovih dana imal šta?zabrinut sam za tebe 

"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Narmala pasaBosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje

Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano.

Sretno.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
@head hvala na odgovoru
Bas sjedim sa jaranima pitarima u mahali (u takvom sam dijelu grada)
, pa mi pricaju kako je istok i sjever rasprodat, a znaju 'vako malo siljiti pa reko da pitam nekog ko ima konkretan odgovor. 
Bas sjedim sa jaranima pitarima u mahali (u takvom sam dijelu grada)

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Istok je prodat,ima jos nesto malo sjevera,dok zapada ima koliko hoces.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ako Bog da insala i tealaAgresivnoDjubre je napisao/la:Narmala pasaBosniacum Lilium je napisao/la:samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu
i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo daljeuvijek sam vise gotivio Vas nego susjede vam.
![]()
Ocekujem pobjedu uz to igrao sam hendikep ,znaci ako bude 1:0 uletite u teren i dajte drugi gol,ne smije biti 1:0.Mora 3:0 lagano.![]()
Sretno.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Pa eto mjera, onda ovaj put nije bila silja od strane njih. 
Uglavom zelim vam dobru atmosferu dobar rezultat pa da i pekare polako prodjete!

Uglavom zelim vam dobru atmosferu dobar rezultat pa da i pekare polako prodjete!

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
- mentalitet87
- Kontakt:
Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
jednom pitar-uvijek supak
mentalitet87 je napisao/la:Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
A eto nas ovde briga šta ti osjecas.

@AAOO
Toliko važnih problema u vezi zdravlja imaš ali ipak pitaš ljude oko sebe..kako su..??
To je za svaku pohvalu
Toliko važnih problema u vezi zdravlja imaš ali ipak pitaš ljude oko sebe..kako su..??
To je za svaku pohvalu
- mentalitet87
- Kontakt:
pa nije uopste vazno ko sta osjeca,samo neka tako i pise,zetoniranje je haman u modiamypitar je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
A eto nas ovde briga šta ti osjecas.
jednom pitar-uvijek supak
Haj Boga ti odskakući do stadionastadion je napisao/la:@AAOO
To je za svaku pohvalu
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel
Pa dobro ako ti tako osjecas,ali nazivati druge ljude dvolicnim sto pozele negom srecu je bezveze.Generalizujes sve ljude zbog nekog balavca kojeg imas na fb.Isto tako ne moze nekom biti normalno da navija za nekog levata iz Albanije a ne navija za tim za koji nastupaju i recimo tvoje komsije,rodjaci,sugradjani i tak.Ja razumijem to zetoniranje sto ti pricas kad igraju recimo Celik-Zeljo,Sloboda-Zeljo,Sarajevo-Siroki i slicno,ono nase neko podjebavanje ali navijat za neke levate iz Albanije i radovat se porazu predstavnika svoje zemlje je smijesno.A od nastupa Sarajeva,Zelje,Sirokog i svih ostalih timova nam ovisi koeficijent lige i od ovakvih utakmica zavisi dali ce sutra Sloboda,Zeljo,Celik il bilo koji klub krenuti iz prvog ili drugog pretkola.mentalitet87 je napisao/la:Sad se kao neko postavlja u poziciju da meni kaze kako je to pogresno. Pa apsolutno je nebitno da li je pogresno to sto sam ja napisao ili nije,to ja osjecam,ili mozda volite da vas lazem i kazem:" sretno veceras sarajevu" . Evo mozete na to gledati i ovako npr sarajevo izgubi veceras od pekara 99% bi vam se smijalo "navijaca" Zelje i grcalo od srece,i odmah bi svoje pravo lice pokazali i na statusima po fb. Meni neki dan jedan moj "fb drug" na pm salje poruku tipa,izbacite vcrs Cehe ,sve najbolje vako-nako a u nemal istoj sek komentarise neki status od nekog svog fb druga pitara daBogda izgubili 10 - 0 ,mislim ono.....zato mi nemoj govorit sta jest,sta nije pogresno,ja kazem sta osjecam.
Ugled cijelog Bosanskog fudbala i Premijer lige ovisi od nastupa u evropi.Ne treba stvari gledati kroz jednog pitara ili manijaka pa sve ljude generalizovati tako.Vecina ih se fura sad da je normalno mrziti Sarajevo ili mrziti Zelju i kad se pojavi neko ko ne vidi svrhu te mrznje onda se takvi etiketiraju sa nekim zetoniranje.Stvar je u nekom kao sukobu bordo i plave boje,jedan komsija voli bordo,drugi plavu.Zamisli sad da recimo ta dva ista komsje vole dvije druge boje kao recimo narandzastu i zutu.Jel ima razloga da jedan drugog mrze.Nema naravno,samo razlika u ukusima.Fazon je da ljudi trebaju da vole svoje i isticu svoje,a vrijedanjem i pljuvanjem tudjeg mi nista ne postizemo na promociji sebe osim sto ispadamo kompleksasi,seljaci,primitivci i slicno.
Treba imati na umu opste i kolektivno dobro a ono je u ovom trenutku najbitnije,jer Bosanski klubovi i igraci sirok evrope su najbolji ambasadori BH sporta.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Brazzzoo123, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, Lavcina, maho_sa, MaroonWhite1946, Posejdon, r3m1, SamoDaKazeem, Serha, USB, Vrhbosnian i 159 gostiju.