FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
sad njega brine koliko italijanskog ima u Interu
ja mislim da je on ipak dosao po nesto drugo 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- EnzoFerrari
- Kontakt:
ne brine mene inter, samo kazem da nije ostalo nista italijanskog.Tugaadointer je napisao/la:sad njega brine koliko italijanskog ima u Interuja mislim da je on ipak dosao po nesto drugo
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
EnzoFerrari je napisao/la:ne brine mene inter, samo kazem da nije ostalo nista italijanskog.Tugaadointer je napisao/la:sad njega brine koliko italijanskog ima u Interuja mislim da je on ipak dosao po nesto drugo

koliko tu ima italijana?to je klub,nije reprezetacija,,gdje su bili ti italijani kada je Moratti prodavao?eto ja sam znao a oni nisu da Moratti prodaje
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista02
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Izvor: CdSAl di là di firme ed annunci, Thohir diventerà azionista di maggioranza dell’Inter solo a partire da settembre. Da quel momento in poi scatteranno anche tutti i cambiamenti anche nei quadri dirigenziali. Questo mercato infatti sarà concluso da Moratti stesso, contando solo sulle sue forze.
Pa ti kontaj ko je skonto ko nije.
Nema logike da covjek bubne 300 miliona u klub i da taj klub iduce sezone ne igra LP, a isto tako nema logike da Moratti ulaze u klub koji nije vise njegov. Nego vidjet ces ti kad Tahir iskesira barem nekih 40-50 miliona za 3-4 kvalitetna pojacanja
- EnzoFerrari
- Kontakt:
adointer je napisao/la:EnzoFerrari je napisao/la:ne brine mene inter, samo kazem da nije ostalo nista italijanskog.Tugaadointer je napisao/la:sad njega brine koliko italijanskog ima u Interuja mislim da je on ipak dosao po nesto drugo
koliko tu ima italijana?to je klub,nije reprezetacija,,gdje su bili ti italijani kada je Moratti prodavao?eto ja sam znao a oni nisu da Moratti prodaje
Jbga Napolitanci su uvijek isticali da su prije svega Napolitanci pa tek odna Italijani, cak mislim da mnogi i ne gotive Italiju nesto, nekad su bili veliko kraljevstvo, tj.Kingdom of Napoli, oni furaju neku svoju furku.
A kako rekoh inter je bas internazionale, postiglo se ono prvo zamisljeno.Mene tuga ufati, ne znam za vas.
"AMBURGO-INTER, MAI STATI IN B!
Sabato 27 luglio alle ore 15:30
danas predstavljen novi stadion DC UNITEDA(u vlasnistvu Thohira) koji ce bit zavrsen 2016. 25.000 mjesta

Sabato 27 luglio alle ore 15:30
danas predstavljen novi stadion DC UNITEDA(u vlasnistvu Thohira) koji ce bit zavrsen 2016. 25.000 mjesta
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 25 jul 2013, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Interista02
- Kontakt:
Hajd sikter, naš klub, naša sramota, naš internacionalni tim.EnzoFerrari je napisao/la:
Jbga Napolitanci su uvijek isticali da su prije svega Napolitanci pa tek odna Italijani, cak mislim da mnogi i ne gotive Italiju nesto, nekad su bili veliko kraljevstvo, tj.Kingdom of Napoli, oni furaju neku svoju furku.
A kako rekoh inter je bas internazionale, postiglo se ono prvo zamisljeno.Mene tuga ufati, ne znam za vas.
Ja stvarno ne znam da li ti toliko voliš Inter pa ti sad došla velika tuga, ili te jednostavno hoće trollanje danas
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Kemo nisam te prepoznao, jbga mene tuga ufati sto je tako, te dodjoh da iskazem istu.Nema trolanja cisto vezano za internazionale.Interista02 je napisao/la:Hajd sikter, naš klub, naša sramota, naš internacionalni tim.EnzoFerrari je napisao/la:
Ja stvarno ne znam da li ti toliko voliš Inter pa ti sad došla velika tuga, ili te jednostavno hoće trollanje danas
- Interista02
- Kontakt:
To je isto kao kad bih ja došao na vašu temu i pisa kako me tuga fata što ste dobili igrača koji nije u prošloj sezoni sastavio 2 utakmice i nije u nikakvoj formi,EnzoFerrari je napisao/la:Kemo nisam te prepoznao, jbga mene tuga ufati sto je tako, te dodjoh da iskazem istu.Nema trolanja cisto vezano za internazionale.Interista02 je napisao/la:Hajd sikter, naš klub, naša sramota, naš internacionalni tim.EnzoFerrari je napisao/la:
ili kad bih tugovao što imate đubre od čovjeka u vidu Teveza itd.
Jednostavno ti kažem, naš klub, naša briga i tuga
-
neroazzuro
- Kontakt:
Enzo,stvarno postujem ton kojim pokusavas razgovarat ali zar stvarno treba neko da napomene koliko je smijesno analizirati Interovu "italiniziranost"?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
http://fedenerazzurra.com/2013/07/25/br ... s-arrival/" onclick="window.open(this.href);return false;
Branca’s future uncertain with Thohir’s arrival?
Barem jedna dobra vijest
Branca’s future uncertain with Thohir’s arrival?
Barem jedna dobra vijest
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Thohir bi trebao vec sutra da ide iz Milana.Erick Thohir:Postujem porodicu Moratti,koja je jedna veoma vazna porodica,te u ovom trenutku ne bih zelio otkriti nista o pregovorima-rekao je indonezanin.Optimist sam ali zelio bih naglasiti da postoji temeljna greska:Nije istina da pregovaram o 80% kluba,apsolutno.Takodjer nikada se ne bih usudio predstaviti bilo kojeg menadzera kojeg bih eventualno poveo sa sobom u klub.Cuo sam price o Leonardu a to je cista laz.Ne zelim cak ni utjecati ni na transfere:mi smo tek na opstim pregovorima i zelim da ispostujem vrijeme koje je potrebno porodici Moratti.
Kova ne putuje u Ameriku
bas sam se veselia da bi ga mogli vidit protiv Chelsea i ostalih top ekipa...bemti ozljedu.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kako ne,hjooooooooooj govorilo se jedino da bi MOŽDA mogao HSV preskočit,a ne cijelu američku turneju
A navodno trenira normalno...
A navodno trenira normalno...
Garant ga Branca planira prodat pa de ne ide dzabe
Nema jos nista oficijelno, pa ostaje nam da se nadamo da ce se oporavit..a i glupo mi je da ne ide, nek bude uz momcad, moze se i tamo radit na oporavku
Nema jos nista oficijelno, pa ostaje nam da se nadamo da ce se oporavit..a i glupo mi je da ne ide, nek bude uz momcad, moze se i tamo radit na oporavku
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Secondo Il Giorno il magnate indonesiano sarebbe pronto ad accollarsi una considerevole parte di debiti accumulati nella gestione Moratti (18 anni): il "rosso" del club ammonta a 450 milioni (9 i milioni di interessi che Moratti versa ogni anno alle banche). I soldi indonesiani arriverebbero a 300 milioni + il premio di maggioranza (un surplus che si aggirerebbe tra il 10-20% calcolato in base al valore dato al club). Il primo obiettivo è ripianare i debiti.
Gdje ste vi nasli taj spisak za Ameriku, obio sam sve normalnije stranice o Interu od sluzbene pa do ovdje i samo sam ovdje procitao za taj spisak i Kovacica...
I tko je jos pozvan, valjda bi spisak trebao biti poslije HSV-a...
evo ovdje sam ja vidioHuska je napisao/la:Gdje ste vi nasli taj spisak za Ameriku, obio sam sve normalnije stranice o Interu od sluzbene pa do ovdje i samo sam ovdje procitao za taj spisak i Kovacica...
http://www.fcinter1908.it/twinter/uffic ... go-e-87267" onclick="window.open(this.href);return false;
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne vjerujem ja jos dok na sluzbenoj ne izbace, valjda hoce
A jesu nas ljudi svjesno pozvali na ovaj kup, jer sve jake ekipe i treba im jedna za nabijanje gol razlike, pa adje ajmo Inter
A jesu nas ljudi svjesno pozvali na ovaj kup, jer sve jake ekipe i treba im jedna za nabijanje gol razlike, pa adje ajmo Inter
Sa FiF-a, to bi trebala bit lista. Ne znam odakle su oni ovo izvukli.Selection for the tournament in USA:
Portieri: Samir Handanovic, Juan Pablo Carrizo, Luca Castellazzi
Difensori: Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Walter Samuel, Andrea Ranocchia, Christian Chivu, Juan
Centrocampisti: Ibrahima, Mbaye, Jonathan, Yuto Nagatomo, Alvaro Pereira, Esteban Cambiasso, Fredy Guarin, Ricardo Alvarez, Zdravko Kuzmanovic, Patrick Olsen, Gabi Mudingayi, Diego Laxalt, Joel Obi
Attaccanti: Alessandro Capello, Ishak Belfodil, Rodrigo Palacio, Mauro Icardi
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.