ma sve su to jos uvijek samo nagađanja..thegunn je napisao/la:vivaILchelik je napisao/la:Inspektor UEFA-e obišao Bilino polje koje brzo postaje novo gradilište
Europska fudbalska unija ( UEFA) spremna je uložiti sredstva u rekonstrukciju jednog stadiona u BiH na kojem bi igrala državna reprezentacija. Tim povodom, inspector i ekspert UEFA-e za stadione Trygve Borno obišao je i stadion Bilino polje u Zenici. Direktor NK Čelik Alija Porča i zenički načelnik Husejin Smajlović upoznali su predstavnika UEFA sa trenutnim stanjem Bilinog polja i radovima koji su proteklih mjeseci izvršeni na stadionu. Predstavnik UEFA poseban interes pokazao je za detalje planiraniranih radova na rekonstrukciji stadiona i njegovom faznom proširenju. Sa planovima proširenja Bilinog polja, Borno je upoznat na prezentaciji projekta koja je ovom prilikom organizovana u prostorijama NK Čelik.
Prema potvrđenim informacijama skora rekonstrukcija Bilinog polja podrazumijeva uklanjanje postojećih “južne” i “sjeverne” tribine, te izgradnju novih, savremenih tribina, čime će se kapacitet stadiona Bilino polje uvećati za preko 6.000 gledalaca.
druze kad bi se mogle znati zvanicne informacije..hvala
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
#samoČelik
Bas sam htio pitati, jel imaju kakve fotke/nacrti tih rijesenja za oba stadiona?
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
A to mu dodje sta? Mislis da se nesto zaozbiljno sprema?AgresivnoDjubre je napisao/la:Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ne znam brate,nisam im ja drzao aparat.Samo ti kazem da su bili i da su slikali,valjda gledaju za skice i to.xxzulaxx je napisao/la: A to mu dodje sta? Mislis da se nesto zaozbiljno sprema?
A sprema se,sad ce izbori,zna Huso sta treba.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ja sam vidio za Sarajevo. Nista specijalno, samo krov na zapadu ako se ne varam, mozda cak i istok. Ostatak novaca bi vjerojatno isao na uredjenje ostatka stadiona. Nisam sad u mogucnosti da ti nadjem, ali mislim da je radio sarajevo objavilo. Kad sam vidio nisam stigao da objavim, jbg.xxzulaxx je napisao/la:Bas sam htio pitati, jel imaju kakve fotke/nacrti tih rijesenja za oba stadiona?
Za Grbavicu su ovom ekspertu pokazivali onaj velebni projekt iz veljace.
EDIT: Evo Kosevo:

http://www.klix.ba/sport/nogomet/predst ... /130723090
" onclick="window.open(this.href);return false; eto i Bilina Polja
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ako Huso i ovo izganja ima da pucaju kompleksi.AgresivnoDjubre je napisao/la:Licno sam bio danas na stadionu kad su dolazili ljudi i slikali tribinu sjever i jug.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
http://072info.com/sport/povecava-se-ka ... -gledalaca" onclick="window.open(this.href);return false;
- sagitarius
- Kontakt:
thegunn je napisao/la: eto i Bilina Polja
Ovako sigurno nece biti

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ma to je vec rijeseno.Imaju se pare,samo se ceka vrijeme izbora pa da se krene nesto raditi.A to je uskoro.samo_lijevo je napisao/la: Ako Huso i ovo izganja ima da pucaju kompleksi.

Vala bas, pusti snovi, pa kad bi i citava BiH ulozila....sagitarius je napisao/la:thegunn je napisao/la: eto i Bilina Polja
Ovako sigurno nece biti
-
- Kontakt:
Mislim da je Zenica vec pripremila neki novac za rekonstrukciju neovisno od UEFA-e,samo ce mozda i ovi finansijski pogurat. Sve mi izgleda kao da ce trazit ucesce i lokalnih zajednica u rekonstrukciji kao znak ozbiljnosti.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
joj al lupate s ovim youtube videima. eto srusit ce sad sav stadion i napravi old trafford
popisat se na sve dosadasnje radove sad se sve rusi i pravi novo
fino pise da ce povecat jug i sjever i cao (eto valjda ce ih iz temalja uradit)
znaci stadion ce bit isti samo sto se izgledat dosta masivnije i jos ljepse jos novije stolice na jugu i sjeveru nece bit ove ruzne bljede crvene roze tj izgledat ce sad skroz proprocijalno sa dingospo istocnom trbinom i vozdra. ovo sigurno nece preko noci se uradit i trebat ce par mjeseci bar da se sredi...najvjerovatnije cemo likceta gledat na kamberovicu jedno vrijeme, il ce bit zatvoren jug i sjever zbog rekonstrukcije. nadam se da ce radovi bit nagli tj brzi i da cemo ubrzo dobit REALNU skicu a ne neke alianz arene planove... isto sto strumfovi imaju neke grbavice skice stadion od 80 miliona eura

onda s vremenom produzit krov na istoku i uradit krov na jugu i zapadu i imamo daleko najljepsi stadion u regionu, mada ce i ovako bit najljepsi NA DALEKO opet sigurno...

znaci stadion ce bit isti samo sto se izgledat dosta masivnije i jos ljepse jos novije stolice na jugu i sjeveru nece bit ove ruzne bljede crvene roze tj izgledat ce sad skroz proprocijalno sa dingospo istocnom trbinom i vozdra. ovo sigurno nece preko noci se uradit i trebat ce par mjeseci bar da se sredi...najvjerovatnije cemo likceta gledat na kamberovicu jedno vrijeme, il ce bit zatvoren jug i sjever zbog rekonstrukcije. nadam se da ce radovi bit nagli tj brzi i da cemo ubrzo dobit REALNU skicu a ne neke alianz arene planove... isto sto strumfovi imaju neke grbavice skice stadion od 80 miliona eura

onda s vremenom produzit krov na istoku i uradit krov na jugu i zapadu i imamo daleko najljepsi stadion u regionu, mada ce i ovako bit najljepsi NA DALEKO opet sigurno...
Joj ja ti brate logike, ako je Grbavica najlosija onda nju treba radit. Zasto nebi radili stadion u V. Obarskoj, barem da zadovoljava kriterije premier lige?Signore je napisao/la:Nekako mi najrealnije djeluje da ce UEFA pomoci Grbavici, jer je u nagorem stanju. Ova dva stadiona jos mogu da koriste svrsi, a Grbavica ne moze ni da primi kadetsku reprezentaciju.
Valjda se podiže ono za šta ima veće nade da će donijeti kakav takav prosperitet, napredak i to. Kad bi repka jednom odigrala službenu tu bilo bi više para nego kroz 10 utakmica u toj ObarskojFliX je napisao/la:Joj ja ti brate logike, ako je Grbavica najlosija onda nju treba radit. Zasto nebi radili stadion u V. Obarskoj, barem da zadovoljava kriterije premier lige?Signore je napisao/la:Nekako mi najrealnije djeluje da ce UEFA pomoci Grbavici, jer je u nagorem stanju. Ova dva stadiona jos mogu da koriste svrsi, a Grbavica ne moze ni da primi kadetsku reprezentaciju.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
prije par dana su poceli radovi na banji...zavrsava se restoran...
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Da li je trening-centar u Zenici konacno zavrsen ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Imal kakve price za krov?elf1 je napisao/la:prije par dana su poceli radovi na banji...zavrsava se restoran...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Trening centar je pa moze se reci gotov neke male sitnice i detalji se privode kraju.....Uglavnom da ti jezik do patosa padne kad ga vidis....Elegant je napisao/la:Da li je trening-centar u Zenici konacno zavrsen ?
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.