Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
koliko po vasem vrijedi Vucinic?
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- IlCapitano
- Kontakt:
15 miliona, MOŽDA čak i do 20 kad bi uletio neki šeik ili budala pa ga preplatila, ali ja zbog njegove nekonstantnosti nikad ne bi dao više od 15 miliona.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
15 mil 

Vucinic 1983 godiste 15 miliona
Jovetic 1989 godiste 25 miliona
logicno
edit:znaci Vucinic mozda cak i do 20 miliona a Higuain 30
logicno

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Nije to baš tako.Pričamo o nogometu...IlCapitano je napisao/la:Juventus nema ni najmanju potrebu da se brine zbog bilo koga od "konkurenata". Oni su prošle godine sa sramnim napadom relativno lahko došli do Scudetta, ove godine su i tu pojačani za 50% najmanje, tako da je to samo formalnost, Scudetto im jedino može oduzeti ono što je Violama oduzelo LP u zadnjem kolu i ništa drugo.
Što se Napolija tiče, ne znam zašto bi bilo koga pogađalo njihovo "pojačavanje". Ja odgovorno tvrdim da oni ako nastave ovako gomilati igrače neće doći ni do LP, kamo li drugog mjesta, a kamo li borbe za Scudetto. Nema tu nikakvog straha, kostiju u grlu i sličnog, Juventus je najjači, ostali su tu da pokupe mrvice.
Ne kažem da neće osvojit,ali nikad nije samo formalnost.
Ti transferi mogu pogodit jedino sami klub.Previše se preplatilo neke igrači,transferi uopće nisu najpametnije odrađeni i ako se flopne bit će to bolan pad.S ovim sad pojačanjima naslov im je imperativ,sve manje od toga više nije dovoljno dobro.Jer 2.i 3.mjesto su mogli uzeti i sa znatno manje ulaganja.MaGiCa je napisao/la:Izgleda da su ovi transferi Napolija (i najave dodatnih) opasno pogodili pojedine forumase, te da ce im Napoli biti 1 dodatna kost u grlu.
Samo bahato, jer tako smo u mogucnosti....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta su to vise Jovetic i Higuain uradili vise od Vucinica u svojim karijerama?adointer je napisao/la:Vucinic 1983 godiste 15 miliona
logicno
Nije ni Vucinic smece..Covjek zna vise sa loptom od Jovetica u svakom slucaju. Kazem ovo je kljucna sezona za Jovetica, batalite FM. On drugi dio sezone ove godine u Fiorentini nije imao postenog nastupa..
Uglavnom Juventusovo sve najgore, a seta se Seriom A evo vec dvije godine i u LP bi otisao dalje da nije naletio na Bayerna..ali uglavnom po ostalima vise od pola ekipe Juventusa je za bacit
- IlCapitano
- Kontakt:
Kakve veze godište ima svega ti?adointer je napisao/la:Vucinic 1983 godiste 15 miliona
logicno

Ni za Vučinića ni za Higuaina ja ne bih dao više od 15, ali kažem, kad naleti neka budala svašta se može desiti, što smo i vidjeli u slučaju Pipite.
Dobro, uvijek se mogu desiti neke nepredvidljive stvari u nogometu, ali logički i realno gledano, Juventus je i prije bio za stepenicu iznad ostalih, a pogotovo sad sa ovim pojačanjima.SiamoNoi je napisao/la:Nije to baš tako.Pričamo o nogometu...IlCapitano je napisao/la:Juventus nema ni najmanju potrebu da se brine zbog bilo koga od "konkurenata". Oni su prošle godine sa sramnim napadom relativno lahko došli do Scudetta, ove godine su i tu pojačani za 50% najmanje, tako da je to samo formalnost, Scudetto im jedino može oduzeti ono što je Violama oduzelo LP u zadnjem kolu i ništa drugo.
Što se Napolija tiče, ne znam zašto bi bilo koga pogađalo njihovo "pojačavanje". Ja odgovorno tvrdim da oni ako nastave ovako gomilati igrače neće doći ni do LP, kamo li drugog mjesta, a kamo li borbe za Scudetto. Nema tu nikakvog straha, kostiju u grlu i sličnog, Juventus je najjači, ostali su tu da pokupe mrvice.
Ti transferi mogu pogodit jedino sami klub.Previše se preplatilo neke igrači,transferi uopće nisu najpametnije odrađeni i ako se flopne bit će to bolan pad.S ovim sad pojačanjima naslov im je imperativ,sve manje od toga više nije dovoljno dobro.Jer 2.i 3.mjesto su mogli uzeti i sa znatno manje ulaganja.MaGiCa je napisao/la:Izgleda da su ovi transferi Napolija (i najave dodatnih) opasno pogodili pojedine forumase, te da ce im Napoli biti 1 dodatna kost u grlu.
I upravo to, novac od Cavanija se mogao daleko bolje i pametnije potrošiti. Možda bi i bilo tako, ali Raffa je sigurno tražio ove igrače, čovjek zna samo za špance.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
In&Out

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Može se reći da se Serie A pojačala ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Trequartista
- Kontakt:
Definitivno nas je strah Napolija.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
SiamoNoi je napisao/la:Nije to baš tako.Pričamo o nogometu...IlCapitano je napisao/la:Juventus nema ni najmanju potrebu da se brine zbog bilo koga od "konkurenata". Oni su prošle godine sa sramnim napadom relativno lahko došli do Scudetta, ove godine su i tu pojačani za 50% najmanje, tako da je to samo formalnost, Scudetto im jedino može oduzeti ono što je Violama oduzelo LP u zadnjem kolu i ništa drugo.
Apsolutno se slazem Napoliu sad imperartiv titula sa ovim pojacanjima ako flopnu bice to gadan pad jer za 4 ofanzivna igraca dati 100 miliona racunam i Martineza treba da svaki od njih zabije po 20 golova u sezoni za ove pare
Edit: Trequartista@ strah je ogroman mislim da Conte strasi igrace Juvea slikama Higuaina,Albiola,Mertensa itd....
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Ma Napolija će istrošiti Liga šampiona, bit će u četvrtom šeširu što vjerovatno znači grupa smrti, još jedna stvar je i mogući nastavak takmičenja u EL koju Benitez shvata baš ozbiljno.
A vjerujem da je i cilj De Laurentisa prolazak dalje u CL jer je tu novac, zato me nije strah ni sekunde. Fiorentina će biti opasnija od Napolija, a opeti i oni su uvijek shvatali preozbiljno evropska takmičenja.
Kad sve sabereš i oduzmeš, Juventus je korak ispred svih, nema tu neke priče. Ionako dominantan tim je sa ova tri pojačanja postao još dominantniji, dok su ostali samo nadomjestili gubitak i manje-više ostali isti.
A vjerujem da je i cilj De Laurentisa prolazak dalje u CL jer je tu novac, zato me nije strah ni sekunde. Fiorentina će biti opasnija od Napolija, a opeti i oni su uvijek shvatali preozbiljno evropska takmičenja.
Kad sve sabereš i oduzmeš, Juventus je korak ispred svih, nema tu neke priče. Ionako dominantan tim je sa ova tri pojačanja postao još dominantniji, dok su ostali samo nadomjestili gubitak i manje-više ostali isti.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trequartista je napisao/la:Ma Napolija će istrošiti Liga šampiona, bit će u četvrtom šeširu što vjerovatno znači grupa smrti, još jedna stvar je i mogući nastavak takmičenja u EL koju Benitez shvata baš ozbiljno.
Upravo to svima njima ce biti problem igranja na tri fronta tj tanke klupe ja sam i dalje misljena da ce na Milan biti glavni konkurent za titulu ipak oni imaju iskustvo igranja na tri fronta ostali ce vec do nove godine pasti u formama tj istrosit ce ih evropa
- Interista02
- Kontakt:
Prije tri dana, na prijateljskom meču protiv Palerma, trener Herthe, Jos Luhukay je pozvao sve igrače da na poluvremenu napuste meč u potpunosti zbog surovih startova igrača Palerma u prvom dijelu.

Interista02 je napisao/la:Prije tri dana, na prijateljskom meču protiv Palerma, trener Herthe, Jos Luhukay je pozvao sve igrače da na poluvremenu napuste meč u potpunosti zbog surovih startova igrača Palerma u prvom dijelu.
![]()
![]()

Ponukan Lulicevom izjavom od prije neki dan, da u Serie A glavnu rijec vode igraci sa prostora ex-YU, odlucih da se malo zabavim:
--------------------Handanovic------------------
Basta--------Savic---------Tomovic-------Lulic
-----------Ilicic-------Pjanic-----Kovacic-------
-------------------------Ljajic--------------------
---------------Vucinic----------Pandev----------
...Brkic, Kelava, Jedvaj, Vrsaljko, Avramov, Kuzmanovic, Jankovic, F. Jankovic, Livaja, Krhin, Cesar...
--------------------Handanovic------------------
Basta--------Savic---------Tomovic-------Lulic
-----------Ilicic-------Pjanic-----Kovacic-------
-------------------------Ljajic--------------------
---------------Vucinic----------Pandev----------
...Brkic, Kelava, Jedvaj, Vrsaljko, Avramov, Kuzmanovic, Jankovic, F. Jankovic, Livaja, Krhin, Cesar...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
ti to ozbiljno il sta?IlCapitano je napisao/la:Kakve veze godište ima svega ti?adointer je napisao/la:Vucinic 1983 godiste 15 miliona
logicno
edit:znaci Vucinic mozda cak i do 20 miliona a Higuain 30![]()
Ni za Vučinića ni za Higuaina ja ne bih dao više od 15, ali kažem, kad naleti neka budala svašta se može desiti, što smo i vidjeli u slučaju Pipite.

jedan 25 god a drugi 31

- EnzoFerrari
- Kontakt:
Svi smo mi Gatusso!! Grande Genaro. Fudbal nije za ..ke!Yucca je napisao/la:Interista02 je napisao/la:Prije tri dana, na prijateljskom meču protiv Palerma, trener Herthe, Jos Luhukay je pozvao sve igrače da na poluvremenu napuste meč u potpunosti zbog surovih startova igrača Palerma u prvom dijelu.
![]()
![]()
![]()
sta im Gattuso radi nema milosti vojnicki previse se on uzivio u Conteovu ulogu tj nacin rada Contea Gattuso ide u ekstreme

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Zamisli strah nas Napolia, sunce ti ..., pa Cavani je meni vise unosio straha nego dva Higuaina.Lik je zvjer i eto sad odjednom moramo se prepast Callejona i Higuaina.Jao000000Trequartista je napisao/la:Definitivno nas je strah Napolija.![]()
![]()

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se ovdje vodi rasprava o Callejon-u i Mertensu kao strasnim pojacanjima. Pa to istine nece biti kako ce ih pojesti italijanske odbrane, da ne pricam o Juventusovoj odbrani. I neko prica o strahu ovdje. Pa ovdje je jedini strah taj da se Juve ne odlijepi odmah na pocetku pa da ne bude hladnoce na -10 pa ti ga -15 pa cak neki otisli i u extreme i -30 itd.
I dobro neko napisa, ovdje ce biti Juve na jednoj strani a svi ostali na drugoj pa nek bude bilo ko a samo ne Juve, ali sta je tu cudno, pa zar nije uvijek tako. Jednostavno Staru Damu ili volis ili mrzis, ali sredine nema nikako.
I dobro neko napisa, ovdje ce biti Juve na jednoj strani a svi ostali na drugoj pa nek bude bilo ko a samo ne Juve, ali sta je tu cudno, pa zar nije uvijek tako. Jednostavno Staru Damu ili volis ili mrzis, ali sredine nema nikako.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.