Obje domaće utakmice idu kombinirano na BHT-u.Zeman je napisao/la:Ko od ovih naših nesretnika ima na tv-u danas? i na kojim kanalima?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Hayley <3
I sta sad ? Nek Željo ima 20 mil. duga bitno ga je vracati sto i radi, dok drugi ne.lucif3R666 je napisao/la:liga ce se smanjit , a sto se financija tice , i zelju ima svoje bubice i dugoveborac je mila majka , kakav je zeljo , samo sto javnost ne iznosi prljavi ves , a siroki i zrinski kao i kladionice stiti bevanda
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Dobro . al samo da ovo kazem : pravda za Aleckovica !!!!!!!!!Buu je napisao/la:I sta sad ? Nek Željo ima 20 mil. duga bitno ga je vracati sto i radi, dok drugi ne.lucif3R666 je napisao/la:liga ce se smanjit , a sto se financija tice , i zelju ima svoje bubice i dugoveborac je mila majka , kakav je zeljo , samo sto javnost ne iznosi prljavi ves , a siroki i zrinski kao i kladionice stiti bevanda
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jel' te to diro Alečković pa si skreno ?lucif3R666 je napisao/la:liga ce se smanjit , a sto se financija tice , i zelju ima svoje bubice i dugoveborac je mila majka , kakav je zeljo , samo sto javnost ne iznosi prljavi ves , a siroki i zrinski kao i kladionice stiti bevanda
DRUG NEBI TI PUNCA
Njemu je isti pokazao gdje je mlijeko za zeku.bagrcavi je napisao/la:Jel' te to diro Alečković pa si skreno ?lucif3R666 je napisao/la:liga ce se smanjit , a sto se financija tice , i zelju ima svoje bubice i dugoveborac je mila majka , kakav je zeljo , samo sto javnost ne iznosi prljavi ves , a siroki i zrinski kao i kladionice stiti bevanda
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Joj slike. 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:Joj slike.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Po njegovoj faci se vidi da je stvoren za grijeh.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Racun Borca opet blokiran i upitna utakmica u Zenici. Klub nema 6500 maraka da plati, a to je pola od duga koliko se duguje BSK. Iz Borca nude 2000 a ostalo bi se od naredne sedmice trebalo poceti placati.
Koja tuga, zbog 13 000 (13 hiljada) duga, od cega se samo pola trazi sada i oni nemaju.
Pa ovo je bas za plakati. Zar je dotle doslo?
Koja tuga, zbog 13 000 (13 hiljada) duga, od cega se samo pola trazi sada i oni nemaju.
Pa ovo je bas za plakati. Zar je dotle doslo?
kvalitet lige pokazuje da ovakav borac izadje u evropu,pa ovi sto ispadnu ja neznam mogul kredit napunit na tel
- Armageddon2012
- Kontakt:
ove premijer lige da nema trebalo bi je izmisliti,haha...cuj trener dan prije pocetka trazi 10 dana odmora,idi u q
...i to nakon sto je prije mjesec dana bio na odmoru...
ne provociram,ali zaista nek me gadja kamenom onaj ko je u svom zivotu vidio tako nesto!
posto ne mogu nista iz iskustva reci,jer ovako nesto nikad nisam vidio,mogu samo pretpostaviti da je rekao upravi "imate 10 dana da nadjete pare i isplatite igrace,jer su nezadovoljni,inace cao!"
ali,imamo mi dosta i svojih problema..ocel ko posuditi 13 000 maraka?

ne provociram,ali zaista nek me gadja kamenom onaj ko je u svom zivotu vidio tako nesto!

posto ne mogu nista iz iskustva reci,jer ovako nesto nikad nisam vidio,mogu samo pretpostaviti da je rekao upravi "imate 10 dana da nadjete pare i isplatite igrace,jer su nezadovoljni,inace cao!"

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
@Armageddon2012 daj čovječe obleti par zgrada pokucaj ljudima na vratima nek svako dadne doprinos.Pa Banja Luka je to sad pa sad bi skupio.
P.S. Nemoj ovo smatrat uvredom pošto sam primjetio da si lik za zezancije pa reko malo da u ovo sivo doba našeg fudbala okrenem malo na pozitivnu stranu(ako je uopšte ima)
P.P.S. Nadam se da ćete skupiti love da se igramo malo sutra.

P.S. Nemoj ovo smatrat uvredom pošto sam primjetio da si lik za zezancije pa reko malo da u ovo sivo doba našeg fudbala okrenem malo na pozitivnu stranu(ako je uopšte ima)

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma igrace se druze garant,boji se ovaj sto blokira svojoj guzici....ovi nasi lesinari su prilicno zajebani,i bojim se da ne bi imali razumjevanja za njega i njegov kafic,ako stisne muda da ide do kraja i stvarno blokira utakmicu borca 

E ako ste spali na 13.000 KM, e jbg onda... Gdje su vam ti "navijači"? Nek skupe pare, neka organizuju okupljanje i nek svak donira koju markicu, skupit ćete garant duplo više od toga.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Šta tjeraš čovjeka da prosi, nije dugo.samocelik je napisao/la:@Armageddon2012 daj čovječe obleti par zgrada pokucaj ljudima na vratima nek svako dadne doprinos.Pa Banja Luka je to sad pa sad bi skupio.![]()
P.S. Nemoj ovo smatrat uvredom pošto sam primjetio da si lik za zezancije pa reko malo da u ovo sivo doba našeg fudbala okrenem malo na pozitivnu stranu(ako je uopšte ima)![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
nije stvar u 13 000 maraka,vec je stvar sto bi se pred svaku utakmicu natovario neki polusvijet sa izmisljenim ili bar naduvanim dugovanjima,zato se ne smije pristat na ovu ucjenu....radije izgubiti 3-0 i demolirati mu kafic kao poruku ostalima 

Vjerovatno si u pravu, ako bi se ovo platilo onda se prije svake naredne pojavio neki novi i tako u nedogled...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ima li u BL kakva baba da salijeva stravu? Ako ti se ne ukaže Amar Osim i grb ŽeljeArmageddon2012 je napisao/la:ove premijer lige da nema trebalo bi je izmisliti,haha...cuj trener dan prije pocetka trazi 10 dana odmora,idi u q![]()
...i to nakon sto je prije mjesec dana bio na odmoru...
ne provociram,ali zaista nek me gadja kamenom onaj ko je u svom zivotu vidio tako nesto!![]()
u usta me pljuni!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.