Mislim da nema ipak nemoj mi vjerovatrobery20 je napisao/la:ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku

Jojjj ne mogu docekat veceras utakmicu...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da nema ipak nemoj mi vjerovatrobery20 je napisao/la:ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku
mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
amypitar je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
ima tepih da gazi svaki dan po njemuSilkoni je napisao/la:amypitar je napisao/la:mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
reci mi nesto imas li kuci i jednu stvar da je crvene boje?
samocelik je napisao/la:Pitari želim vam svu sreću ovog svijeta večeras da prođete ovu ako smijem ih nazvat gamad.Želim vam da popravite koeficijent države kad već ostali ne mogu te od srca se nadam da neće biti nekih neugodnih karaoka na Koševu večeras(ako me razumijete).Isto tako vam od srca želim da u 5. kolu naše kukuruz lige izgubite i da kukakte
Neka je sa srećom
Svaka tebi čast, bez zajebancije.mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta
Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta