FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 25 jul 2013, 14:27

bagrcavi je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
e muko moja.
e ovako
http://pokit.org/get/?19afdf094036589b0 ... 8906f1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jul 2013, 14:29

Plzen je od Maribora bolji za dvije klase, vjerovatno su u rangu sa crvenim Hapoelom koji nam je peticu strpo.
Ne znam sto vise o Adilovicu tolko pricate, covjek je krampa kad igra protiv normalne ekipe, al je zato protiv Prijedora, Travnika i Goska Bobo VIeri, ali za iskorak u evropi traba nam i protiv Plzena neka zvijer da utrpa koji otpadak a ne da ga sa 5 metara zapuca u aut.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 25 jul 2013, 14:30

lisander je napisao/la:Plzen je od Maribora bolji za dvije klase, vjerovatno su u rangu sa crvenim Hapoelom koji nam je peticu strpo.
Plzen - Tel Aviv Hapoel 4:0
Tel Aviv Hapoel - Plzen 1:2

:mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 14:36

lisander je napisao/la:Plzen je od Maribora bolji za dvije klase, vjerovatno su u rangu sa crvenim Hapoelom koji nam je peticu strpo.
Ne znam sto vise o Adilovicu tolko pricate, covjek je krampa kad igra protiv normalne ekipe, al je zato protiv Prijedora, Travnika i Goska Bobo VIeri, ali za iskorak u evropi traba nam i protiv Plzena neka zvijer da utrpa koji otpadak a ne da ga sa 5 metara zapuca u aut.
Zapuca je preko istoka sa zapada :roll:

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 25 jul 2013, 14:42

pile87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:meni ralno ovaj Plzen nije bas neka ekipa koliko god ga mi hvalili,isto tako i onaj proslogodisnji maribor i siguran sam da smo obje ekipe mogli proci samo da imamo malo vise iskustva u evropi i da nismo pravili pocetnicke greske i prosle a Bogami i ove godine,pa prosle godine u najmanju ruku smo 2 gola u mariboru preglupo primili al bas,ove godine prvi gol na kosevu.. to se jednostavno ne smije desavati
e muko moja.
e ovako
http://pokit.org/get/?19afdf094036589b0 ... 8906f1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ili još bolje ovako ne trebaju riječi dovoljno je samo vidjeti :D

http://img443.imageshack.us/img443/8761/5sye.png" onclick="window.open(this.href);return false;

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 25 jul 2013, 14:42

pile87 je napisao/la:
Ma **** od ekipe, nije to ni sjena one ekipe koja je izbacila na spektakularan nacin napoli, nemogu dva pasa sastavit,odbrana im rupa zesca, mogli smo ih izbaciti ali smo mi nekvalitetni i tako dalje
Ima tu dosta i do motivacije. Ipak su bili mrtvi favoriti protiv nas, a da ne govorim o igracu manje skoro cijelu drugu utakmicu. Najbolja ekipa s kojom smo igrali od Malage.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 25 jul 2013, 14:43

I sad smo dosli do toga da Plzen nije neka ekipa ha ha ha. Prije 10 dana misevi govore kako cmeo brojati do 10, a sad da Plzen nije neka ekipa. Plzen je igrao, kao i svaka druga ekipa, onoliko koliko mu je dopustio protivnik (Zeljo). Nasi su pojeli teren, poginuli za dres i za nas, a sta mi na to kazemo... ser*emo po igracima i po svemu. Ne sjecam se kad je Zeljo bio ovako spreman, opet dodju misevi da kazu kako nemamo snage da trcimo. Meni tacno cir proradi kad vidim ko sve komentarise i sta komentarise.

Igracima hvala, ucinili su me ponosnim po ko zna koji put ove godine, a ovi misevi nek cijucu jos koji dan.

U MODI JE BITI SHUPAK TO JE SADA IN.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 25 jul 2013, 14:44

gio10 je napisao/la:

Boze sacuvaj :mrgreen: , i onda neko prica kako nisu nesto

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jul 2013, 14:44

ja se nadam da ćemo ove sezone dobiti i to, jal u bajiću jal u pehilju. jer ovo više ovako ne ide, ja sam ga stvarno branio od neopravdanih napada, ali od onog gola u lukavici momak više ne može more sa broda da pogodi.

mi para za bijesna pojačanja nemamo, mi se moramo pojačati iznutra. ali sa ovim vrlo mladim kosturom ekipe mislim da za to postoje dobre šanse. kvesić, zolotić, bajić, pehilj, tomić, hodžić, urdinov, sadiković...i ako budemo šampioni i nosioci, onda iskeširati za dva jaka veterana. pred plzen to jednostavno nije imalo smisla jer se prolazu niko nije nadao, ni naši navijači ni dušmani.

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 25 jul 2013, 14:46

gio10 je napisao/la:

Ne kaže se plzen nego ovako :

http://img849.imageshack.us/img849/8158/pnr1.png" onclick="window.open(this.href);return false;

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jul 2013, 14:49

Avanes je napisao/la:I sad smo dosli do toga da Plzen nije neka ekipa ha ha ha. Prije 10 dana misevi govore kako cmeo brojati do 10, a sad da Plzen nije neka ekipa. Plzen je igrao, kao i svaka druga ekipa, onoliko koliko mu je dopustio protivnik (Zeljo). Nasi su pojeli teren, poginuli za dres i za nas, a sta mi na to kazemo... ser*emo po igracima i po svemu. Ne sjecam se kad je Zeljo bio ovako spreman, opet dodju misevi da kazu kako nemamo snage da trcimo. Meni tacno cir proradi kad vidim ko sve komentarise i sta komentarise.

Igracima hvala, ucinili su me ponosnim po ko zna koji put ove godine, a ovi misevi nek cijucu jos koji dan.

ma smiješna priča. dovoljno je iskopati postove tih istih ljudi prije samo 10 dana. evo i ja sam prvi mislio da postoje više nego solidne šanse da doživimo katastrofu, a vjerujem i veći dio navijača (pravih, ne samo dušmana).

plzenovi rezultati u zadnje dvije godine govore sami za sebe, slabog rezultata jednostavno nema. da ima iskopali bi ga dosad, to sam siguran. protiv super jake ekipe smo izborili bolji skor nego neki evropski giganti, sa jamakom i bučanom kao najboljim igračima. i treba stvarno biti ili dušmanin ili nerealan da to sad gledamo kao neuspjeh. opet kažem - naročito imajući u vidu šta se pisalo i očekivalo prije deset dana, i objektivno - ko nam je igrao...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 14:52

Avanes je napisao/la:I sad smo dosli do toga da Plzen nije neka ekipa ha ha ha. Prije 10 dana misevi govore kako cmeo brojati do 10, a sad da Plzen nije neka ekipa. Plzen je igrao, kao i svaka druga ekipa, onoliko koliko mu je dopustio protivnik (Zeljo). Nasi su pojeli teren, poginuli za dres i za nas, a sta mi na to kazemo... ser*emo po igracima i po svemu. Ne sjecam se kad je Zeljo bio ovako spreman, opet dodju misevi da kazu kako nemamo snage da trcimo. Meni tacno cir proradi kad vidim ko sve komentarise i sta komentarise.

Ne sjecas se kad je Zeljo bio ovako spreman??? Koliko ti pratis Zelju ?? Koliko su spremnim Hasanovic napustio teren u 20 minuti, Colic u 30 minuti. To se spremni ekipa u dvomecu nikad ne desi.

Pa kad se zavrsila utakmica svi su popadali na teren kao da je 90 utakmicu u prvenstvu.

Za evropu ova ekipa nije spremna, ali za PL sigurno da jesu.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jul 2013, 14:57

Niko ne kaže da je Plzen loš ali svi zaboravljaju da smo imali igrača više 70 minuta, još smo gol primili! Kao što je Amar rekao, da je bila neka ozbiljnija ekipa od Želje i da su imali istu situaciju kao Željo tj. da su odigrali u Plzenu 4:3 i da su imali igrača više 70 minuta uz onakvu atmosferu, Plzen bi 100% ispao!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jul 2013, 15:00

s tim da to "ozbiljnija ekipa" ne podrazumijeva neku slučajnost, već milion objektivnih parametara koje mi nemamo.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 jul 2013, 15:01

@ eurosport
Haj ti vodi ekipu par kola, pa vidi kako je i spremi ih za to trčanje, a da se ne povređuju i da pobjeđuju...

Neće ovo na dobro, još jedan primjer menadžerstva s prošle strane...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 25 jul 2013, 15:06

Poslije utakmice u Plzenu svi su najbolji na svijetu,poslije utakmice na Kosevu ne valja niko-totije balkanski mentalitet,nigdje mjere.Niko od nas ne zna bolje od brke kakva je situacija u klubu,koluko se ima para,isplati li se dovesti neki skupi napadac samo radi evrope pa da mu neki Varupa i njemu slicni polomi noge u nasoj saban ligi-mi moramo forsirati svoju djecu,tipa Bajica,Hodzica ali ih treba istrpiti a ne kao poslije utakmice na Kosevu srati kako nisu unijeli nikakvu zivost-imamosjecaj da neznamo sta hocemo :( :(
Muharemovicu odlazi iz Zelje

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 25 jul 2013, 15:07

EuroSport je napisao/la:

Ne sjecas se kad je Zeljo bio ovako spreman??? Koliko ti pratis Zelju ?? Koliko su spremnim Hasanovic napustio teren u 20 minuti, Colic u 30 minuti. To se spremni ekipa u dvomecu nikad ne desi.

Pa kad se zavrsila utakmica svi su popadali na teren kao da je 90 utakmicu u prvenstvu.

Za evropu ova ekipa nije spremna, ali za PL sigurno da jesu.
U pitanju su povrede. Svakom se desi ali naravno da spremnost ima uticaja, nekog.
Svakako su ove tekme za Zelju bile teske. Protivnik je mnoogo bolji i to se fizicki moralo pokusati nadoknaditi. Ako je Zeljo ovako spreman prije pocetka sezone, onda za sezonu ne treba brinuti.
Jedini problem su povrede, trecina tima nam fali.

Zeljo je, moze se reci, spreman. kad uporedim sa Sarajevom i njihovim tekmama protiv konobara i slasticara, onda se moze reci da je Zeljo odlicno pripremljen za sezonu.

Za Evropu prije svega fali kvaliteta. Da ima kvaliteta, lakse bi bilo i fizicki.

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 25 jul 2013, 15:09

Ne znam po meni škripimo sad na štoperu, pa i beku, pa i možda nekom kreativnom veznjaku dodatnom ne možemo se na jamaka uzdat, ne znam šta Osim radi i planira po tom pitanju ?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 jul 2013, 15:11

nista od onoga sto je predstavnik UEFE posjetio Grbavicu
FKŽ !

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 jul 2013, 15:12

SarajlijaTM je napisao/la:Da hoce poceti liga da ne slusam vise murinje,pa dokle strucnjaci?

Samo corav nije vidio da imamo jako dobru ekipu,strasnu ekipu za ove uslove.

zeljkovic,bek,stoper,koji je vjerovatno sve iznenadio,odlican igrac
skaljic,po meni on i kerla mnogo bolje funkcionisu nego bogi i vasilic,nek prica ko sta hoce. jos lik disciplinovan i brz 100%. cim se oporavi bice pravo pojacanje.

djeca,da ih ne nabrajam,to je nas najveci dobitak ove godine,kad se uigraju ima da jedu sve pred sobom.kvalitetni igraci i zeljni dokazivanja. sjetite se samo njihove akcije u ceskoj kod drugog gola.

bucan,mislim da smo uz jamaka konacno dobili tog pravog vodju na terenu,univerzalca...

preporodjeni jamak! jos samo da ramazan traje 12 mjeseci i to je to,nadam se da nece usra.ti ovo sto je lijepo zapoceo. po meni je zreo za KAPITENA!!!

tomic,svi smo se bojali sta ce biti kad se zola povrijedio,a momak ga je fenomenalno zamjenio

jos se na zimu vracaju kvesic,colic,zolotic...

Adil i Svraka su igrali sa povredama,nisu prosli pola priprema,mogli su i bolje realno,ali niko ne moze reci da adil nije dao svoj max. Momak nije najbolji ali je dao 60 golova i 60 puta nas ucinio najsretnijim.hvala mu za sve

pa ljudi moji mnogima od vas izgleda neke stvari nisu jasne,prvo to da smo igrali sa jednom od najjacih ekipa poslje njukastla,drugo da smo skoro 50% i vise sastava promjenili i da su neki od njih prvi put igrali zajedno,trece i najvaznije EKIPA OD 5MIL. JE NATJERALA EKIPU OD 86MIL. U SVOJIH 16.
ZA MENE JE ZELJO POBJEDNIK OVOG DVOMECA!!!

p.s.-sljedecu sezonu ce mo biti godinu uigraniji,nadam se svi zdravi,sa boljim koeficijentom i povoljnijim zrijebom...

vrijeme ove ekipe tek dolazi,vec u subotu pocinje nova sezona,ja nisam nimalo zabrinut za to!
Sve ok,slozio bi se da je Zeljo pruzio kvalitetan otpor i da je Plzen i uvjeti koje ima taj klub za par klasa bolji od Zeljinog.Igracima svaka cast,Amaru svaka cast,borili su se ali je prevelika razlika u kvalitetu.Jedino sto mi bode oci je ova cifra koju spominjes od 86 miliona.Takodje i ovih 5 miliona koje spominjes za Zelju,tako da pretpostavljam da govoris o eurima.Greska je u tome da je sastav Zelje vrijedan malo preko 5 miliona eura(mada je nesto vise) ili oko 10 000 miliona maraka recemo ali Plzena nije ni slucajno 86 miliona eura,pa cak ni 86 miliona maraka nego 27.725.000 € ili oko 54 miliona maraka(zaokruzujem).To ne umanjuje znacaj Zelje jer je ocito da su ljudi 5 puta skuplji a njihova trzisna vrijednost najbolje oslikava kvalitet ekipe.Ne uzimaj za zlo ispravku.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.