FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija » 25 jul 2013, 14:24

robery20 je napisao/la:ima li karata za istok,posto gledam utakmicu prvi put sa zenom,ako mognem izdrzat na istoku
Mislim da nema ipak nemoj mi vjerovat ;)

Jojjj ne mogu docekat veceras utakmicu... :D
04.10.2009 !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jul 2013, 14:27

mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta :D

Što rece Marjan.
Ipak je Sarajevo klub koji se na ovim prostorima najvise pita, kad su evropske utakmice u pitanju. ;)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 jul 2013, 14:28

samo da se zahvalim @agresivnom djubretu za bezrezervnu podrsku koju je pruzao tokom ovih par dana. Hvala rabzu :D

i aBd da veceras napravimo ludnicu na Sjeveru i prodjemo dalje 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 25 jul 2013, 14:28

Sarajlije sretno veceras
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 jul 2013, 14:30

moRAja je napisao/la:Sarajlije sretno veceras
Hvala rodjeni... :D
04.10.2009 !!

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 25 jul 2013, 14:35

amypitar je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:Uvijek sam kontra malog sarajeva i da igra ne znam ti s kim ja cu aminat da izgube,imam puno prijatelja pitara i nikad nisam nikom od njih rekao da zelim da pobjede,prodju dalje i nesto tipa neke moralne podrseke a ovamo u sebe molim Boga da izgube sa sto vecom razliko. Nisam dvolican ono sto mislim to kazem,halalte al nmgu drugacije jer to nisam ja. Ajde Lazare jedan njima jedan sebi i dosta :D

reci mi nesto imas li kuci i jednu stvar da je crvene boje?

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 jul 2013, 14:41

Silkoni je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

reci mi nesto imas li kuci i jednu stvar da je crvene boje?
ima tepih da gazi svaki dan po njemu :mrgreen:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 jul 2013, 14:44

Pitari želim vam svu sreću ovog svijeta večeras da prođete ovu ako smijem ih nazvat gamad.Želim vam da popravite koeficijent države kad već ostali ne mogu te od srca se nadam da neće biti nekih neugodnih karaoka na Koševu večeras(ako me razumijete :lol: ).Isto tako vam od srca želim da u 5. kolu naše kukuruz lige izgubite i da kukakte :D Neka je sa srećom :D
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 jul 2013, 14:48

samocelik je napisao/la:Pitari želim vam svu sreću ovog svijeta večeras da prođete ovu ako smijem ih nazvat gamad.Želim vam da popravite koeficijent države kad već ostali ne mogu te od srca se nadam da neće biti nekih neugodnih karaoka na Koševu večeras(ako me razumijete :lol: ).Isto tako vam od srca želim da u 5. kolu naše kukuruz lige izgubite i da kukakte :D Neka je sa srećom :D
:lol: :lol: :lol: hvala pasa puno.... :D ;)
04.10.2009 !!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 jul 2013, 14:50

Svaka tebi čast, bez zajebancije. ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 jul 2013, 14:52

Puno srece veceras, ovo jednostavno morate proci.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

akva
Kontakt:

Post Postao/la akva » 25 jul 2013, 14:55

Večeras šipci moraju past,padali su i veći klubovi na Koševu.
Pobjeda od 2 gola razlike biće dovoljna. 8-)

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 25 jul 2013, 14:59

E super zato ce ti se on smjati veceras....

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 25 jul 2013, 15:08

Pozz Sarajlije puno srece vcrs ,zadnjih par dana nisam bio na forumu pa neznam kakva je situacija s ulaznicama koliko je pusteno u prodaju,kako se trenutno krece prodaja???
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Coach22
Kontakt:

Post Postao/la Coach22 » 25 jul 2013, 15:19

" onclick="window.open(this.href);return false;
jes tužna pjesma , igrajmo večeras samo za Vedrana i pobjedimo ...
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 jul 2013, 15:34

Slušaj ti AAAAO kako te nije stid ba idi više sa ove stranice o kavim ba excplozijama pričaš a head u pitanju dobri stari forumaš je li te stid svega ti? Pa ne moraš nas ni voliti, ni podržati ali sjaši malo popustite nas ako nema šta pametno hljeba vam. Koga ti fataš na trehu ima djece i to, ja imam sina a ti pametan je li ?Explozija zna se vrlo dobro šta čovjek misli (explozija od navijanja). Niste fer ni malo pustite nas ba da malo se spremamo dogovaramo oko utakmice stvano pretjerujete.
Sarajevo ljubavi moja!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 25 jul 2013, 15:35

VOLIM TE SARAJ'VO

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 25 jul 2013, 15:36

aBd..nocas pobjeda 2:0, nepokon da proradi taj Melunovic..a Komazeca obavezno prijaviti za Ukrajince.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 jul 2013, 15:38

Pogresno.Vecina ljudi koji ovdje cestitaju ne rade to jer su dvolicni i vecina njih ne mole Boga da Sarajevo izgubi.Vecina ovih ljudi su normalni gradjani ove drzavi koji imaju u glavi da bi pobjeda Sarajeva bila dobra prezentacija kluba ali i BiH kao drzave.Isto tako vecina ovih ljudi zna da poraz Sarajeva nije nikakva pobjede navijaca Zelje,Celika,Slobode i slicno i ne vidi razlog zasto se radovati porazu Sarajeva.
Meni nikako ne moze biti draze da ispadne jedan predstavnik moje drzave i mog glavnog grada od nekog sela iz Albanije.Boli me racku za Albance kao i sve ostale nacije,dok god igra i jedan predstavnik BiH u evropi svim srcem cu navijati za njega i zeljeti mu da sto dalje dogura i pruzi sto bolju igru.Klub koji predstavlja moju drzavu u euro kupovima i koji donosi i mojoj drzavi bodove,predstavlja i mene licno i zelim da se pokazu u sto boljem svijetlu i da vide evropljani da mi nismo neka zatucana bagra i da se i kod nas igra fudbal.Oni koji zele nasim klubovima sve najgore cisto da bi mogao kasnije doci i podjebavati ovdje raju i navijace Sarajeva da zadovolji svoj ego,i da ispoljava neko svoje zadovoljstvo,taj nema pojma o zivotu.

Sarajevu zelim sve najbolje,natrpajte te levate 10 nula.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 25 jul 2013, 15:41

Sretno Sarajevu iskreno od srca, mada mislim da vam protivnik nije po mjeri. Smatram da bi i Travnik i Rudar prosao da su na vasem mjestu ;)

Ne znam hoce li vam Komazec imati pravo nastupa protiv Ukrajinaca (ako prodjete, ali mislim da cete proci 100 %).
U tom slucaju mozete opet daleko dogurati
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Antikloc, HavAArius, mosarajvosa83, ristagrad, TETRAPAK i 79 gostiju.