Sta oni imaju raspravljati o timskoj igri, onaj zvaljo nasri ni majci svojoj ne bi dodao..dzeko je u prvom mecu za city letio po terenu, imao sjajnu asistenciju za yayu i lomio protivnicke igrace, a negredo se danas logicno borio, trcao, imao je odlican pas za dzeku i jedan prodor..ako nakon toga zakljucuju da on ima sve sto dzeki fali, uopste me ne iznenadjuju, kao sto neko rece, to su djeca, a navijaci su na etihadu i navijaci mu pjevaju kad god nos otrese..dzeko ako zabijao, a ne sumnjam da hoce, on ce imati prednost nad njim i to je to..pelegrini nije mancini, kopiju talijana je nemoguce pronaci..JohnnyDinamitas je napisao/la:Da cujem od nekoga ko je gledao utakmicu... ali REALNO molim vas.
Citam forume City-a i kazu da Negredo sve ima sto Dzeki fali, a ne pricaju o igrackim sposobnostima nego:
zalaganje, work-rate, kontribucija timskoj igri, motivacija. Ima li ista u tome?
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
20 minuta, i odmah Negreda proglasili boljim od Edina
, How yes no
Momak usao u svojoj prvoj utakmici za City, zeljan igre i dokazivanja, i zapeo posteno, ali pretjerano je ocjenjivati igraca nakon prvog nastupa.. Pa i Dzeko je u svojoj prvoj utakmici za City briljirao protiv Wolvesa, pa se vidjelo sta je bilo u ostatku sezone, a ovo su tek pripreme.
Negredo je iskoristio sansu sa klupe, ali takodjer, ponavljam, ovo jos ne znaci nista, Edin je danas odradio svoj zadatak dosta dobro, zabio gol, imao 2-3 prilike

Momak usao u svojoj prvoj utakmici za City, zeljan igre i dokazivanja, i zapeo posteno, ali pretjerano je ocjenjivati igraca nakon prvog nastupa.. Pa i Dzeko je u svojoj prvoj utakmici za City briljirao protiv Wolvesa, pa se vidjelo sta je bilo u ostatku sezone, a ovo su tek pripreme.
Negredo je iskoristio sansu sa klupe, ali takodjer, ponavljam, ovo jos ne znaci nista, Edin je danas odradio svoj zadatak dosta dobro, zabio gol, imao 2-3 prilike

- Cautinho
- Kontakt:
Koliko je meni poznato,Dzeko je bog na bluemoonu.
Jedino ako ovaj Negredo nije neki novi idol preko noci postao.
Tesko je sad neki sud o Negredovoj igrackoj kvaliteti,lik je jedva odigrao 20-25 minuta.
Svaka cast za onaj pass Dzeki,ali treba jos vode Neretvom proci da Negredo dobije svoj "profil" igrača.
Za 3 dana City igra protiv Sunderlanda u finalu ovog BAT-a,pa valjda i Jovetic i Navas dobiju koju minutu pa dodju do izrazaja.
Dzeko samo nastavi igrati i truditi se ,pa me ne bi cudilo da kad se vrate u Manchester,Edin bude standardni prvotimac.
Send from my Digitron FCB
Tesko je sad neki sud o Negredovoj igrackoj kvaliteti,lik je jedva odigrao 20-25 minuta.
Svaka cast za onaj pass Dzeki,ali treba jos vode Neretvom proci da Negredo dobije svoj "profil" igrača.
Za 3 dana City igra protiv Sunderlanda u finalu ovog BAT-a,pa valjda i Jovetic i Navas dobiju koju minutu pa dodju do izrazaja.
Dzeko samo nastavi igrati i truditi se ,pa me ne bi cudilo da kad se vrate u Manchester,Edin bude standardni prvotimac.
Send from my Digitron FCB
Keep walking.
Gledao sam tekmu i ne Osporavam Negredove kvalitete..ali brate da je nešto pokazao i nije.Momak je dobar,startan,dobar tehničar ali da je nešto razvalio ma nije vala...a nije nešto ni imao vremena.Ne zaboravimo da su sa druge strane bili Kinezi...a ne Vidić,Tery,Luiz,Ferinand....tek će se vidjeti šta može i koliko može.Mislim da Pelegrini uigrava Džeku i da planira sa njim kao prvim napadačem ući u sezonu ,poslije vidjet ćemo..
kao što rekoh , likovi sa bluemoona, to su uglavnom 13-godišnjaci , odnosno djeca koji nisu bili na 2 utakmice Cityja (mislim na ove što su iz Engleske , zanemarujući brojne azijate i arape) .. oni nemaju dovoljno znanje o fudbalu da mogu rasuđivati objektivno o nekim igračima .. oni vide kako Tevez ili Aguero uradi neki dribling i počne brzo trčati , i oni su onda za njih automatski bolji od Edina .JohnnyDinamitas je napisao/la:Da cujem od nekoga ko je gledao utakmicu... ali REALNO molim vas.
Citam forume City-a i kazu da Negredo sve ima sto Dzeki fali, a ne pricaju o igrackim sposobnostima nego:
zalaganje, work-rate, kontribucija timskoj igri, motivacija. Ima li ista u tome?
da ti pravo kažem , kao što je napisao goalgetter , i Edin je trčao ko lud i borio se u svojoj prvoj utakmici za City , morate uzeti i u obzir da je ovo prva utakmica Negredu . Iako sam primjetio da ima bolju tehniku od Edina , zna lijepo ubaciti (a moram priznat da i Džeko zna ako ima prostora da se namjesti) .. nisam iz ove utakmice primjetio kakav mu je šut ni završnica , ali je malo brži od Džeke što se tiče sprinta. koliko god snažan bio , mislim da je Džeko bolji u građenju i izguravanju od njega ...
nije džeko bog na bluemoonu , mora da si čitao postove pojedinih bosanaca , ili nekih objektivnih čitaoca na tom forumu (njih malo) kada su pisali o Edinu dok je bio u formi . oni uvijek , ali uvijek zamjeraju Edinu kako se ne trudi na terenu , ne trči , spor je , ima loš prijem lopte , neprecizan pas itd.. i kad god dođe neki drugi napadač i potrudi se da sve to odradi dobro oni ga kuju u nebesa . njima su Aguero i Tevez bili bogovi . a i dalje će Aguero biti njima bog , budimo realni.Cautinho je napisao/la:Koliko je meni poznato,Dzeko je bog na bluemoonu.
Ne treba pljuckati Negreda jer neko misli da je konkurencija Edinu. Merni se cini da bi on i Edin mogli startovati masu utakmica, pogotovo ako se pokaze da ova hemija danas medju njima nije slucajna. Ne znam otkud nekome pomisao da Pelegrini razmislja o jednom spicu? Pa u svim ekipama koje je trenirao imao je dva, a bogami i tri, i to klasicna.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Cuj Negredo bolji od Dzeke, e svasta ces danas procitat'
Dzeko samo neka nastavi sa dobrim igrama i zabijanjem golova i nece biti problema za minutazu. Negredo jeste dobar igrac, ali je klasa ispod Dzeke.

Dzeko samo neka nastavi sa dobrim igrama i zabijanjem golova i nece biti problema za minutazu. Negredo jeste dobar igrac, ali je klasa ispod Dzeke.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
u Malagi je vecinom igrao 4-2-3-1 s klasicnim spicom i isco iza kao kreativac. da budem iskren i ja sam mislio da hoce, s razlikom da kreativac bude poluspica kao aguera ili jovetic, a centarfor dzeko ili negredo.milomlat je napisao/la:Ne treba pljuckati Negreda jer neko misli da je konkurencija Edinu. Merni se cini da bi on i Edin mogli startovati masu utakmica, pogotovo ako se pokaze da ova hemija danas medju njima nije slucajna. Ne znam otkud nekome pomisao da Pelegrini razmislja o jednom spicu? Pa u svim ekipama koje je trenirao imao je dva, a bogami i tri, i to klasicna.
http://www.sportsdirectnews.com/premier ... -offer.php" onclick="window.open(this.href);return false;
E cuj AVB se nada da bi bilo dovoljno da Dzeki ponude standardno mjesto u napadu , e svasta ljudi sebi dozvoljavaju nema govora , cisto sumnjam sa Dzeko uopste razmislja da napusti City a i sto bi dobra plata igraju CL a i vise ce igrati nego kod onog mahnitog zabara ,a gdje totenhem igra kup uefa ili sta vec?
E cuj AVB se nada da bi bilo dovoljno da Dzeki ponude standardno mjesto u napadu , e svasta ljudi sebi dozvoljavaju nema govora , cisto sumnjam sa Dzeko uopste razmislja da napusti City a i sto bi dobra plata igraju CL a i vise ce igrati nego kod onog mahnitog zabara ,a gdje totenhem igra kup uefa ili sta vec?
Tottenham bi bio odlican klub za Dzeku u smislu da bi ih nosio golovima i da bi povratio svjetsku slavu stecenu 2009 osvajanjem Bundeslige.
Kad su ostali manje-vise prosjek igraci a ti si klasa samo pisu o tebi kao jedinoj zvijezdi u klubu (pogotovo Otocki Mediji) i raste ti rejting.
Pogledaj Balea kakvu je sezonu imao i kako mu je odmah cijena skocila za 30 miliona,
Kad bi se citava igra zasnivala na Dzeki mislim da bi prelazak bio dobra opcija.
Ostao bi u najjacoj ligi na svijetu a imao bi zagarantovano mjesto u ekipi koja je u Top 5 po kvaliteti.
Medjutim, treba vidjeti kako ce se snaci u Pellegrinijevom sistemu.
Ako Negredo i Jovetic budu prejaka konkurencija onda je Dzeko mozda igrac za Evropa Lige a ne Lige Prvaka, a mi Bosanci necemo moci kriviti i ovog trenera.
Ako ne bude islo mogao bi on i na polusezoni, Boas se divi Dzeki i hvalio ga je nekoliko puta, pogotovo kad je pogodio za preokret protiv Tottenhama.
Kad su ostali manje-vise prosjek igraci a ti si klasa samo pisu o tebi kao jedinoj zvijezdi u klubu (pogotovo Otocki Mediji) i raste ti rejting.
Pogledaj Balea kakvu je sezonu imao i kako mu je odmah cijena skocila za 30 miliona,
Kad bi se citava igra zasnivala na Dzeki mislim da bi prelazak bio dobra opcija.
Ostao bi u najjacoj ligi na svijetu a imao bi zagarantovano mjesto u ekipi koja je u Top 5 po kvaliteti.
Medjutim, treba vidjeti kako ce se snaci u Pellegrinijevom sistemu.
Ako Negredo i Jovetic budu prejaka konkurencija onda je Dzeko mozda igrac za Evropa Lige a ne Lige Prvaka, a mi Bosanci necemo moci kriviti i ovog trenera.
Ako ne bude islo mogao bi on i na polusezoni, Boas se divi Dzeki i hvalio ga je nekoliko puta, pogotovo kad je pogodio za preokret protiv Tottenhama.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
raja, Edin je zadovoljan time što zarađuje milione i sigurno će biti zadovoljan određenom minutažom, što će mu Pellegrini i dati .. a i Pellegrini je zadovoljan što ima takvog igrača u klubu, takve kvalitete i koji je zadovoljan minutažom koju će dobivati
tako da, Edin ne ide nigdje .. al', meni je samo bilo bitno da ne pređe u Napoli, jer sam to smatrao katastrofom, ovi ostali klubovi gdje bi mogao preći, ne bih se bunio da pređe u bilo koji od njih .. ipak, volio bih da ostane i ove sezone u Man Cityju, a onda nakon nje, vidjeti šta i kako dalje
tako da, Edin ne ide nigdje .. al', meni je samo bilo bitno da ne pređe u Napoli, jer sam to smatrao katastrofom, ovi ostali klubovi gdje bi mogao preći, ne bih se bunio da pređe u bilo koji od njih .. ipak, volio bih da ostane i ove sezone u Man Cityju, a onda nakon nje, vidjeti šta i kako dalje

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mene samo zanima.. recimo da Edin ne bude starter u većini utakmica i ne igra dobro , ne zabije golova tokom sezone , ili možda polusezone nije bitno..
gdje će on preći ? koji od "većih" klubova bi ga htio ? svi ste govorili kako bi Napoli bio propast za njega , ovo ono , međutim klubovi kvalitetniji od Napolija imaju napadače i Džeko im ne treba . pogotovo kada se ne bi pokazao kod Pellegrinija , ne vjerujem da bi mogao ostvariti neki jak transfer .. klubovi u rangu Napolija su jedina opcija ukoliko se ovako nešto desi , a ja se nadam da se neće desiti ..
gdje će on preći ? koji od "većih" klubova bi ga htio ? svi ste govorili kako bi Napoli bio propast za njega , ovo ono , međutim klubovi kvalitetniji od Napolija imaju napadače i Džeko im ne treba . pogotovo kada se ne bi pokazao kod Pellegrinija , ne vjerujem da bi mogao ostvariti neki jak transfer .. klubovi u rangu Napolija su jedina opcija ukoliko se ovako nešto desi , a ja se nadam da se neće desiti ..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mogao bi on u dobre klubove da malo snizi svoju vasijonsku platu
dortmund ga nije (navodno) uzeo radi toga..liverpool npr nema napadaca, arsenal takodjer..on mora samo skontat da nigdje nece moci imati platu kao u city-u 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Lik ima jako puno trenerskog iskustva i site/blog mu je extra
http://nogolopta.com/?p=433" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nogolopta.com/?p=433" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda i dvije klase...el-fighter je napisao/la:Cuj Negredo bolji od Dzeke, e svasta ces danas procitat'![]()
Recimo klasa Vede....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
E yebiga sad ljudi... niste normalni.
Niko sto nema veze sa BiH ne zna igra igrat nogomet. To smo davno utvrdili na ovom forumu. Messi, Ronaldo, Maradona, ma sve klocevi i ni blizu nasih dragulja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Consigliere
- Kontakt:
Pa sto onda City (ili bilo koji jaci klub) ne dovede Vedu, po duplo manoj cijeni?gringobih je napisao/la:Mozda i dvije klase...el-fighter je napisao/la:Cuj Negredo bolji od Dzeke, e svasta ces danas procitat'![]()
Recimo klasa Vede....
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
čuj klasa Vede .. svaka čast Vedi , al Vedo od svoje ozlijede jedino što zna je opalit loptu glavom i završit na neki ubačaj ili 1 na 1 sa golmanom. ne govorim da to njega čini lošim napadačem ali Negredo zna puno više od toga i uostalom kao što reče ovaj iznad mene , ako je on u rangu Vede mogli su komotno njega dovesti za manje pare.gringobih je napisao/la:Mozda i dvije klase...el-fighter je napisao/la:Cuj Negredo bolji od Dzeke, e svasta ces danas procitat'![]()
Recimo klasa Vede....
Trenutno korisnika/ca: General505 i 11 gostiju.