FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara1919 » 25 jul 2013, 01:08

staragarda je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Znal se šta hocel bit org. navijanje za ovo finale ?
zna se :D :D ..izvini,morao sam :) ...
Haha ajde ako je tako :D , mislio sam hocel bit org. prevoz ?

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 25 jul 2013, 02:34

Svaka čast Azmiru za bus,na nama je sad da pomognemo klubu sto vise mozemo.A to o grafitu sto pricate od toga nema nista,da se ne lazemo :D
I manijače ugaseni smo mi i bit cemo sve sto pozelis samo nam nemoj vise dolazit na temu ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jul 2013, 03:08

zlajci je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Momci, nemojmo biti ko oni ;)
Pustite padobrance.
Nijedan pravi navijač se ne raduje teškim vremenima nekog kluba.
Ovi padobranci su neki klinci od kojih večina kad se dohvati ženska nikad se i ne vrati na stadion :mrgreen:
A isti klinaca imamo i kod nas ;)
Dijeca brate kakav crni old school
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jul 2013, 03:22

Znam ba samo sam malo bio sarkastičan :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 10:46

Skver je napisao/la:Jos mnogo dobrih stvari ce se dogadjati u Slobodi i oko Slobode, o tome sam prije govorio, ovo je tek pocetak, pravi se jedan jako ozbiljan klub koji ce u neko skorije vrijeme igrati i u Evropi, pa covjek ce samo u infrastrukturu Simin Hana uloziti oko 200 000 km koji ce biti podruznica Slobode

Da se nece desiti da sloboda bude podruznica simin hanu???? Covjek ipak vise ulaze u simin han nego u slobodu??
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 10:53

budi malo normalan...cuj sloboda podruznica simin hana :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jul 2013, 11:06

Tayyp je napisao/la:
Skver je napisao/la:Jos mnogo dobrih stvari ce se dogadjati u Slobodi i oko Slobode, o tome sam prije govorio, ovo je tek pocetak, pravi se jedan jako ozbiljan klub koji ce u neko skorije vrijeme igrati i u Evropi, pa covjek ce samo u infrastrukturu Simin Hana uloziti oko 200 000 km koji ce biti podruznica Slobode

Da se nece desiti da sloboda bude podruznica simin hanu???? Covjek ipak vise ulaze u simin han nego u slobodu??
:lol:

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:07

tuzlak1987 je napisao/la:budi malo normalan...cuj sloboda podruznica simin hana :D
Ko se malo razumije u ovaj kapitalizam jasno mu je da simin han bez finansiskog opterecenja i bez dugova prema bilo kome lakse moze doci do evrope nego bilo koji klub sa milionskim dugovanjima.Nazalost to je realnost a emocije i proslost odnosno stara slava su nesto drugo.
Mi smo to dobro osjetili na svojoj kozi zadnjih pet sest godina.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 11:11

Tayyp je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:budi malo normalan...cuj sloboda podruznica simin hana :D
Ko se malo razumije u ovaj kapitalizam jasno mu je da simin han bez finansiskog opterecenja i bez dugova prema bilo kome lakse moze doci do evrope nego bilo koji klub sa milionskim dugovanjima.Nazalost to je realnost a emocije i proslost odnosno stara slava su nesto drugo.
Da evo vec vidim Simin Han kako igra protiv Tottenhama i to na novom stadionu u Simin Hanu pred 79 hiljada gledalaca 8-)

Pogledaj malo, novi bus od 300 000 maraka, fan shop treba da se otvori, jaca ekipa od prosle godine za klasu...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jul 2013, 11:12

Tayyp je napisao/la:
Bez uvrede, ali porediti Slobodu i Radnički je smiješno. ;)

Da je planirao nešto više sa Slogom, onda ne bi dolazio u Slobodu i bavio se problemima. Čovjek je uložio dosta i do sada, a vidi se da planira i dalje. Sviđa mi se njegov projekt i podržavam ga. Čovjek kupuje bus, otvara fan-shop, rješava nagomilane dugove i tonu drugih problema koji nas koče godinama. Eto, živi bili pa vidjeli kako će se situacija završiti.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 25 jul 2013, 11:14

Tayyp je napisao/la:
Okani se šuplje filozofije. dobro znaš da fudbal čine gledaoci takvim kakav je i samim tim sve je jasno. kakav simin han. Pogledaj samo olimpik, Klub bez navijača u premijer ligi bez dugovanja. Džaba mu :lol:

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:16

djulba je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:
Okani se šuplje filozofije. dobro znaš da fudbal čine gledaoci takvim kakav je i samim tim sve je jasno. kakav simin han. Pogledaj samo olimpik, Klub bez navijača u premijer ligi bez dugovanja. Džaba mu :lol:
Pa pogledaj Ti olimpik.Gdje je on u odnosu na slobodu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 11:23

I Sloboda ce ubrzo pametnom politikom i kontrolom finansija doci tamo gdje je sad Olimpik te ce uz to imati i bolje uslove za odigravanje EURO utakmica...Ali prvo se valja vratiti tamo gdje pripada

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 jul 2013, 11:25

Amar Rahmanovic (nase dijete) potpisao za Olimpic, prosle godine je bio u Novom Pazaru.

Interesuje me dali ce Sloboda dobit neke pare, naknadu za treniranje posto sam prociotao da je Amar potpisao ugovor na 3 godine sa Olimpicom, a ja nesto ne znam bas dal se moze amaterski ugovor potpisat na 3 godine.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 25 jul 2013, 11:35

klasik je napisao/la:Amar Rahmanovic (nase dijete) potpisao za Olimpic, prosle godine je bio u Novom Pazaru.

Interesuje me dali ce Sloboda dobit neke pare, naknadu za treniranje posto sam prociotao da je Amar potpisao ugovor na 3 godine sa Olimpicom, a ja nesto ne znam bas dal se moze amaterski ugovor potpisat na 3 godine.
Trebali bi nadam se da ce uzet kakve pare sumnjam da je ispod 50-ak hiljada, mislim da on nikad nije imo profesionalni ugovor potpisan sa Slobodom?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:38

Claus je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:
Bez uvrede, ali porediti Slobodu i Radnički je smiješno. ;)

Da je planirao nešto više sa Slogom, onda ne bi dolazio u Slobodu i bavio se problemima. Čovjek je uložio dosta i do sada, a vidi se da planira i dalje. Sviđa mi se njegov projekt i podržavam ga. Čovjek kupuje bus, otvara fan-shop, rješava nagomilane dugove i tonu drugih problema koji nas koče godinama. Eto, živi bili pa vidjeli kako će se situacija završiti.
Slazem se da se nemoze porediti Radnicki i sloboda.Mi smo puno stabiliniji nas finansira opcina,ne ovisimo ni od kakvih amerikanaca.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jul 2013, 11:39

Da vi ste veoma stabilan klub, zadnjih godina ste igrali druge, trece lige. Stabilno nema sta..

Tayyp
Kontakt:

Post Postao/la Tayyp » 25 jul 2013, 11:52

tuzlak1987 je napisao/la:Da vi ste veoma stabilan klub, zadnjih godina ste igrali druge, trece lige. Stabilno nema sta..
Ne zelim se prepirati ali na to sam i mislio kad sam rekao da se ne zivi od stare slave.Nas su ubijala gostovanja po dubokom potoku i sl.Samo mi je cudno da covjek ulaze tolike pare u kantonalnu ligu.Mozda mu je to alternativa ako se zasiti tuzbi i dugovanja koje ima sloboda .Na to sam mislio

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 jul 2013, 12:05

Tayyp je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Da vi ste veoma stabilan klub, zadnjih godina ste igrali druge, trece lige. Stabilno nema sta..
Ne zelim se prepirati ali na to sam i mislio kad sam rekao da se ne zivi od stare slave.Nas su ubijala gostovanja po dubokom potoku i sl.Samo mi je cudno da covjek ulaze tolike pare u kantonalnu ligu.Mozda mu je to alternativa ako se zasiti tuzbi i dugovanja koje ima sloboda .Na to sam mislio
Veliki klubovi imaju svoje filijale, nekad ste to vi bili (Radnicki), Buducnost, itd, gdje smo slali svoje igrace na "kaljenje"", medjutim sada to ne mozemo jer smo trenutno u istom rangu, pa ce nam filijala biti Simin Han
🔴⚫️

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 jul 2013, 12:36

Skver je napisao/la:
Tayyp je napisao/la:
Veliki klubovi imaju svoje filijale, nekad ste to vi bili (Radnicki), Buducnost, itd, gdje smo slali svoje igrace na "kaljenje"", medjutim sada to ne mozemo jer smo trenutno u istom rangu, pa ce nam filijala biti Simin Han
Sve je moguce, i da covjek zeli da se ogradi, ako ne mogne u jednom trenutnu izfinansirat tuzbe i dugovanja, ako dodje do naplate, al vise mi je vjerovatno da pravi jaku filijalu Slobode (kad ako Bog da se vratimo u PL) koja ce igrat u rangu ispod, gdje ce se moc slat mladji igraci na posudbe.
Al to je sve plan na duge staze, mislim da je predsjednim veoma pametan i sposoban covjek i sigurno ne baca svoje pare u bunar.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.