Eh, Age Sarajlije, sretno večeras protiv Kukesija dajte da sto duze imamo predstavnika u Evropi, pa makar iduce kolo ispali, samo prodjite večeras, a znam da FKS ima snage za to.
stadion je napisao/la:al kad čujem od "profesora" da je viktorija jedno 3x bolja od jednog od najstarijih klubova u Evropi...slavna Sparta iz Praga
btw...zgazimo ih večeras
ajd sta ti znas, bajern je imao srecu pa prosle godine nije naletio na viktoriju plzen jer bi ih viktorija oprala na ruke... da ne pricam da je ta viktorija redovni ucesnik lige prvaka, tj grupne faze i da u daleko najpoznatiji kklub uz češke
sve to stoji kazes redovan ucesnik koliko su to oni puta ucestvovali u LP a koliko je Sparta? Smijesno je porediti ta dva kluba,trenutno jesu bolji,al garantujem da ove sezone nece nista napraviti jer su bas losi,sa onom igrom ispadaju od prvog ozbiljnog protivnika!
sretno veceras i da zgazite ove papke bar s 3 gola razlike
pozz iz Ze.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
Momci,sretno veceras,samo da veceras izostanu glupe greske.
I jedno pitanje,nije provokacija, otkud vam ta furka "mi smo divovi"? To je nesto od skora,mescini?! Stvarno me zanima.
neroazzuro je napisao/la:Momci,sretno veceras,samo da veceras izostanu glupe greske.
I jedno pitanje,nije provokacija, otkud vam ta furka "mi smo divovi"? To je nesto od skora,mescini?! Stvarno me zanima.
aleksandar_veliki je napisao/la:
Prije nekih desetak dana si dobio sedmicu zbog provociranja. Vaspitna kod tebe nije djelovala. Od danas nisi član ove naše male zajednice.
Stavi ga na mjesec dana,ne moras odma odstraniti.Dobar je on forumas.Samo znas ono "kad ja nemam,ne zelim da drugi imaju",uzmi to u obzir.Zdravo je ovakvo prepucavanje,bolje i ovo nego psovke.To je ta car izmedju Zelje i Sarajeva.
P.S Sretno Sarajevo,nisam Memo al imam cok za 3:0.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
htcxone je napisao/la:bacelonafan@ ironija druze, ironija
upravo tako..ironija na glupe postove "profesora i inzinjera"
cuj viktorija bolja os sparte...smiluj mu se Boze
Ne osporavam ja Zeljin rezultat i Viktoriju,zao mi je sto su ispali iz milion razloga,ali i Genk i Cluj i jos neki sa kojim smo igrali su konstantniji,nama su se smijali za Genk a ljudi igrali vise puta LP,necemo ni spominjat igrace koje daje ta liga!
neroazzuro je napisao/la:Momci,sretno veceras,samo da veceras izostanu glupe greske.