FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sarajlija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sarajlija » 25 jul 2013, 02:17

Jbg komsije nije vam se dalom gledo sam tekmu sudija je usro kod drugog gola nista sad se okrenite PL i Kupu. ;) :P
04.10.2009 !!

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 25 jul 2013, 02:20

sarajlija je napisao/la:Jbg komsije nije vam se dalom gledo sam tekmu sudija je usro kod drugog gola nista sad se okrenite PL i Kupu. ;) :P
Ma prvi gol veliki kiks golmana, što se ne smije desiti, a drugi gol ofsajd.

[youtube][/youtube]
Za sve ti hvala Amare!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 jul 2013, 02:28

Da ti nece cetnik pomoci od sudije jasta jedva cekaju da ti sude nesto .... :lol: :roll:

Jednostavno nije vam se dalo dosta ste prilika imali, ljudi su prosli idu dalje jbg znam kako je vama nadali ste se velikom koraku i tom trecem pretkolu ali boze moj.. ;)
04.10.2009 !!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 25 jul 2013, 02:48

Nadam se pobjedi u Gradačcu. Ljudi ove sezonu u ligu ulaze sa manjim budzetom nego sto je to do sada bio slucaj, a i cesto smo dolazili sa sjevera Bosne sa sva tri boda, pa tako se isto nadam sada u subotu, pa da sezonu pocnemo sa tri boda :)
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 25 jul 2013, 03:55, ukupno mijenjano 1 put.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 25 jul 2013, 03:01

ipe
Dobro uradjen video ,samo ti fali onaj dio kad' smo primili 2-gi go' i kada je krenulo: "Kad' dodju teski dani ..." Suze su same krenule ,a ne pamtim kad' sam zaplak'o prije toga .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 25 jul 2013, 03:11

Jest vala Anele, ova tri dana do tekme će bit duža od ramzana koliko se ovdje kuka. Ko da je bila borba za opstanak prošle sezone, a ne titula, pa sad zijan. A onda kad se razvali Zvijezda, pjevat će se druga pjesma.

@ EuroSport, samo da se zabilježi šta pišeš, prvo ti Amar plaća ovog ko da mu je privatni klijent, pa onda ti znaš dosta "raje" koja neće ići na tekme dok ovaj igra. Takvi mogu komotno kući ostat, a ti bi mogao te komentare negdje drugo pisat, kao recimo teme gdje se neki kompleksaši okupljaju, biće im drago ;)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 25 jul 2013, 04:46

Nesto kontam i mislim da bi zeljo definitivno bolje prosao da su uzvratnu utakmicu umjesto na hasetu igrali na bilinom polju, od tih 18 000 zeljinih navijaca sto je bilo na kosevu da ih je 12 000 doslo na bilino plus bi bilo raje iz ZE i okoline uglavnom hocu reci da bi bilino polje bilo krcato puno. Siguran sam da bi se na bilinom veci pritisak napravio, ko zna mozda bi ih i dobili.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 jul 2013, 08:44

AnelZ je napisao/la:Nadam se pobjedi u Gradačcu. Ljudi ove sezonu u ligu ulaze sa manjim budzetom nego sto je to do sada bio slucaj, a i cesto smo dolazili sa sjevera Bosne sa sva tri boda, pa tako se isto nadam sada u subotu, pa da sezonu pocnemo sa tri boda :)
Budzet jest malo manji,ali igrački nista slabiji,naprotiv.....ipak sada nije bilo dovoljno samo ime,već i druge stvari....nije bitno.......važno je da će biti spektakl na Banji.........jednom u godini imamo priliku vidjeti prvaka,ekipu koju smatramo najkvalitetnijom u ligi.Imate ulogu favorita,očekujemo to i igrom da pokažete,bez ikakvih protekcija.Samo vi dođite sa ubjeđenjem,lahko ćemo....i sve će biti ok.Sportski pozdrav ;)

joca
Kontakt:

Post Postao/la joca » 25 jul 2013, 09:27

Pa šta drugo očekivati sem naše pobjede u Gradačcu ja ne vidim ništa drugo, jeste da vas je "pojačao" Maksumić ali opet nadam se pobjedi. ;)

USB 2.0
Kontakt:

Post Postao/la USB 2.0 » 25 jul 2013, 09:39

EuroSport je napisao/la:
111 je napisao/la:
Anonimac je napisao/la:@111
Nikad Svraka i Adilović neće grijati klupu kod Amara, u to sam uvjeren. Da je suprotno, Adilović bi stalno bio na klupi u kakvoj je formi, a još uz to, niti jedan od njih dvojice nije prošao pripreme kako treba tj. stalno su bili na nekoj poštedi i igrali su maltene nespremni u Evropskim tekmama iako je bilo i drugih opcija za te pozicije.
Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraci
Šef je opet dao prednost iskustvu njih dvojice, što je opet logicno.

A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.
Kod Amara su i bolji igraci od njih dvojice grijali klupu radi loše forme ili nekog ega ili qrcenja itd

Zeba i Bekrić su najsvježiji primjer.
Izvini ali Bekric nije bio na klupi zato sto nije u formi nego zato sto je zamjero Osimu konstatno na ne isplacene pare koje su mu dugovali gdje Bekric gurao svoje, a ovaj svoje.

Momak je lud za Zeljom ali oni svi zive od fudbala.
Znas li kakvu si glupost sad napisao ???

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 jul 2013, 09:41

Bil nama valjao Maletic ?
Željeznicar za život cijeli !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jul 2013, 09:53

likusa je napisao/la:Bil nama valjao Maletic ?
kako ne bi. Selimovic u vrh napada, Maletic na krilo, a Adil na klupu, moze i na tribinu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jul 2013, 09:53

FliX je napisao/la:
Nemoj tako govorit protiv Adilovica, mi iz Zenice smo i dalje zavidni sto ga imate :?
:lol:
On je najbolji napadac nase lige i statistika tako kaze, e sad druga stvar sto u LP nije to taj kalibar a vama bi bio taman vi i onako ne igrate evropu :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 25 jul 2013, 09:55

Sto ce ti Maletic pored Bajica. Svki kukate ovdje prije 2 mjeseca dajte nam Željinu djecu ovo ono.... a sad bi dovodili maletica,kajkuta ...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 jul 2013, 09:57

ZZtop10 je napisao/la:Sto ce ti Maletic pored Bajica. Svki kukate ovdje prije 2 mjeseca dajte nam Željinu djecu ovo ono.... a sad bi dovodili maletica,kajkuta ...
Bajic nece igrati pored Selimovica ili Adilovica, a ovaj hoce.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 25 jul 2013, 10:06

Armageddon2012 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:joj tebe,ti ko dijete neko,veze nemaš :lol: :lol: ...pa već svi znaju uhodanu šemu...na otoci,u prijedoru,vrapčićima,bijeljini i trebinju,nije ni bitno ko sudi,tu se pobjeđuje uz hat-trickove adilovića....ovih 6 tvrđih (zvijezda,čelik,vitez,obarska,travnik i slavija) će suditi čuić i vukasovićev zamjenik...a protiv ove 4 prave ekipe (sarajevo,borac,široki,zrinjski),nije ni bitno ko sudi jer tu ste donji i tako i tako ;)
:lol: :lol:
E stoo jest, jest..ovu svaku su zijanili.. :D mislim u gostima naravno..ni boda nisu donijeli.. ;)
ajd što u gostima šampion nije donio ni boda,ali ni kući nisu pobjedili ni sarajeva ni zrinjskog,borac su pobjedili golom čuića iako lopta nije prešla gol crtu,a i širokog u zadnjoj minuti na silu...
Kad su u pitanju "prave" ekipe u premijer ligi onda treba reći i sljedeće:
Željo je sa Širokim prošle sezone igrao 4 puta (računajući kup) skor je po jedna pobjeda i dva remija 1 2 1 uz bolju gol razliku Širokog,
Sa Sarajevom 2 puta, remi i poraz, 0 1 1 bolji međusobni skor Sarajeva,
Sa Borcem 2 puta, po jedna pobjeda 1 0 1 bolja gol razlika Borca,
Sa Zrinjskim koji je završio na devetom mjestu 4 puta, po jedna pobjeda i dva remija 1 2 1 i to dva remija na Grbavici a pobjeda i poraz u Mostaru.
Konačna tabela nam kaže sljedeće:
2. Sarajevo, 3. Borac, 4. Čelik, 5. Olimpik, 6. Široki, 7. Slavija, 8. Leotar 9. Zrinjski...
Od ovih 8 klubova Željo protiv njih 4 (Čelik, Olimpik, Slavija i Leotar), što je pola od nabrojanih, ima stopostotni učinak dakle po dvije pobjede.
Sa Širokim, igrali u kupu i ispali na penale, Zrinjski prošli u kupu (pobjeda i remi), Olimpik i Slaviju prošli u kupu i to sa po 2 pobjede plus one 4 u prvenstvu. Borac i Sarajevo u kupu ispali ranije.
Kad hoćete da kažete "prave" ekipe u našem fudbalu, onda se morate sjetiti bar nekih rezultata npr.:
ispadanje Borca u kupu od nižerazredne Čapljine,
gubljenje bitnih bodova za Sarajevo od Gradine koja je osvojila 9 bodova u 30 kola,
poraz Širokog od Radnika B. 4:0,
deveto mjesto Zrinjskog dovoljno govori kakvi su bili, predvode drugi dio tabele.
Željo šampion i finalista kupa (četvrti put za redom) i onda vi govorite o nekakvim "pravim" ekipama.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 25 jul 2013, 10:15

ZZtop10 je napisao/la:Sto ce ti Maletic pored Bajica. Svki kukate ovdje prije 2 mjeseca dajte nam Željinu djecu ovo ono.... a sad bi dovodili maletica,kajkuta ...
nako pitam ,vidim pitari pomamu prave oko njega,i ovi u borcu pa pitam :)
Željeznicar za život cijeli !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 jul 2013, 11:44

Ako je Ivica rekao za Adilovica da je dobar, ako ga Amar gura non stop u spic (a znamo kako Osim "voli" one koji ne znaju ili koji se ne trude i sl.), ako smo osvojili 2 titule uzastopno sa tim momkom u vrhu napada, 2 godine zaredom prvi strijelac, jbga onda je i meni dobar... Momak gine na terenu, trudi se, cesto pogrijesi, ali ovo nije bundesliga, vec BH Telecom Premier liga... Ako je prije njega bio kloc Lazar, sa mozda i boljim igracima iza sebe, pa nije mogao meda, a publika mu svaku tekmu Hajde Lazare, onda je Adilovic za njega dijamant... Imali smo i Dialibu koji je trpao, ali ocigledno da koncept igre, timski duh i zalaganje nisu bili ni blizu ovom danas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jul 2013, 12:02

Da hoce poceti liga da ne slusam vise murinje,pa dokle strucnjaci?

Samo corav nije vidio da imamo jako dobru ekipu,strasnu ekipu za ove uslove.

zeljkovic,bek,stoper,koji je vjerovatno sve iznenadio,odlican igrac
skaljic,po meni on i kerla mnogo bolje funkcionisu nego bogi i vasilic,nek prica ko sta hoce. jos lik disciplinovan i brz 100%. cim se oporavi bice pravo pojacanje.

djeca,da ih ne nabrajam,to je nas najveci dobitak ove godine,kad se uigraju ima da jedu sve pred sobom.kvalitetni igraci i zeljni dokazivanja. sjetite se samo njihove akcije u ceskoj kod drugog gola.

bucan,mislim da smo uz jamaka konacno dobili tog pravog vodju na terenu,univerzalca...

preporodjeni jamak! jos samo da ramazan traje 12 mjeseci i to je to,nadam se da nece usra.ti ovo sto je lijepo zapoceo. po meni je zreo za KAPITENA!!!

tomic,svi smo se bojali sta ce biti kad se zola povrijedio,a momak ga je fenomenalno zamjenio

jos se na zimu vracaju kvesic,colic,zolotic...

Adil i Svraka su igrali sa povredama,nisu prosli pola priprema,mogli su i bolje realno,ali niko ne moze reci da adil nije dao svoj max. Momak nije najbolji ali je dao 60 golova i 60 puta nas ucinio najsretnijim.hvala mu za sve

pa ljudi moji mnogima od vas izgleda neke stvari nisu jasne,prvo to da smo igrali sa jednom od najjacih ekipa poslje njukastla,drugo da smo skoro 50% i vise sastava promjenili i da su neki od njih prvi put igrali zajedno,trece i najvaznije EKIPA OD 5MIL. JE NATJERALA EKIPU OD 86MIL. U SVOJIH 16.
ZA MENE JE ZELJO POBJEDNIK OVOG DVOMECA!!!

p.s.-sljedecu sezonu ce mo biti godinu uigraniji,nadam se svi zdravi,sa boljim koeficijentom i povoljnijim zrijebom...

vrijeme ove ekipe tek dolazi,vec u subotu pocinje nova sezona,ja nisam nimalo zabrinut za to!

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 25 jul 2013, 12:07

imaaaaa li igdje snimak utakmice?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Proximic i 34 gosta.