jel nam ovo na probu dolaze napadači?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samo hocu da vidim napadaca koji moze i koji zna da pogodi praznu mrezu sa par metara,ne da nogu zateze u toj situaciji kao pracku i da promasi okvir gola i da ode lopta u aut,ponavljam par metara od gola.eto samo to ako moze111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni reciti koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine![]()
Da nije slucajno 32-godišnji Kordićpa pravo je perspektivan sa tim godinama....garant ce ga neko kupiti iz vana.
Kajkutpa on nece da potpiše na dvije kuke i automatski otpada iz Amarove vizije....eto mu Čelika, pa nek iz njega odlazi kad mu se dinge neka stvar.
Basara ? Stokić ? ko ?
Šta vi zapravo hocete
Ne treba nikog kupovati, ima Hodzic i Bajic.old school je napisao/la:samo hocu da vidim napadaca koji moze i koji zna da pogodi praznu mrezu sa par metara,ne da nogu zateze u toj situaciji kao pracku i da promasi okvir gola i da ode lopta u aut,ponavljam par metara od gola.eto samo to ako moze111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni reciti koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine![]()
Da nije slucajno 32-godišnji Kordićpa pravo je perspektivan sa tim godinama....garant ce ga neko kupiti iz vana.
Kajkutpa on nece da potpiše na dvije kuke i automatski otpada iz Amarove vizije....eto mu Čelika, pa nek iz njega odlazi kad mu se dinge neka stvar.
Basara ? Stokić ? ko ?
Šta vi zapravo hocete
Ja zelim da se Adilovic otjera u tri lijepe. Da se promijeni stil igre Selimovic prede na mjesto spica a da se ubace Hodzic ili Bajic.111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni recite koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine![]()
Basara ? Stokić ? ko ?
Šta vi zapravo hocete
Skroman si.bagrcavi je napisao/la:Ja želim da karam Selmu Bajrami, al ko me pita.
hajd dobro, poštujemold school je napisao/la:samo hocu da vidim napadaca koji moze i koji zna da pogodi praznu mrezu sa par metara,ne da nogu zateze u toj situaciji kao pracku i da promasi okvir gola i da ode lopta u aut,ponavljam par metara od gola.eto samo to ako moze111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
Basara ? Stokić ? ko ?
Šta vi zapravo hocete
Hahahahahahahahahah ma karat cemo mi u ligi i ove godine samo opusteno....al selma je selma hahahahahahahahhabagrcavi je napisao/la:Ja želim da karam Selmu Bajrami, al ko me pita.
Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraciAnonimac je napisao/la:@111
Nikad Svraka i Adilović neće grijati klupu kod Amara, u to sam uvjeren. Da je suprotno, Adilović bi stalno bio na klupi u kakvoj je formi, a još uz to, niti jedan od njih dvojice nije prošao pripreme kako treba tj. stalno su bili na nekoj poštedi i igrali su maltene nespremni u Evropskim tekmama iako je bilo i drugih opcija za te pozicije.
Izvini ali Bekric nije bio na klupi zato sto nije u formi nego zato sto je zamjero Osimu konstatno na ne isplacene pare koje su mu dugovali gdje Bekric gurao svoje, a ovaj svoje.111 je napisao/la:Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraciAnonimac je napisao/la:@111
Nikad Svraka i Adilović neće grijati klupu kod Amara, u to sam uvjeren. Da je suprotno, Adilović bi stalno bio na klupi u kakvoj je formi, a još uz to, niti jedan od njih dvojice nije prošao pripreme kako treba tj. stalno su bili na nekoj poštedi i igrali su maltene nespremni u Evropskim tekmama iako je bilo i drugih opcija za te pozicije.
Šef je opet dao prednost iskustvu njih dvojice, što je opet logicno.
A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.
Kod Amara su i bolji igraci od njih dvojice grijali klupu radi loše forme ili nekog ega ili qrcenja itd
Zeba i Bekrić su najsvježiji primjer.
Ne pricaj ako ne znasEuroSport je napisao/la:Izvini ali Bekric nije bio na klupi zato sto nije u formi nego zato sto je zamjero Osimu konstatno na ne isplacene pare koje su mu dugovali gdje Bekric gurao svoje, a ovaj svoje.111 je napisao/la:Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraciAnonimac je napisao/la:@111
Šef je opet dao prednost iskustvu njih dvojice, što je opet logicno.
A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.
Kod Amara su i bolji igraci od njih dvojice grijali klupu radi loše forme ili nekog ega ili qrcenja itd
Zeba i Bekrić su najsvježiji primjer.
Momak je lud za Zeljom ali oni svi zive od fudbala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.