FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 25 jul 2013, 01:02

slika
jel nam ovo na probu dolaze napadači? :mrgreen: valjda će neki zauzeti Adilovićevo mjesto!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 25 jul 2013, 01:09

Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni recite koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine :?:
Da nije slucajno 32-godišnji Kordić :?: pa pravo je perspektivan sa tim godinama....garant ce ga neko kupiti iz vana.
Kajkut :?: pa on nece da potpiše na dvije kuke i automatski otpada iz Amarove vizije....eto mu Čelika, pa nek iz njega odlazi kad mu se dinge neka stvar.
Basara ? Stokić ? ko ?

Šta vi zapravo hocete :shock:

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 25 jul 2013, 01:11

111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni reciti koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine :?:
Da nije slucajno 32-godišnji Kordić :?: pa pravo je perspektivan sa tim godinama....garant ce ga neko kupiti iz vana.
Kajkut :?: pa on nece da potpiše na dvije kuke i automatski otpada iz Amarove vizije....eto mu Čelika, pa nek iz njega odlazi kad mu se dinge neka stvar.
Basara ? Stokić ? ko ?

samo hocu da vidim napadaca koji moze i koji zna da pogodi praznu mrezu sa par metara,ne da nogu zateze u toj situaciji kao pracku i da promasi okvir gola i da ode lopta u aut,ponavljam par metara od gola.eto samo to ako moze ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 25 jul 2013, 01:12

old school je napisao/la:
111 je napisao/la:Mi sad, sa ovim trenutnim finansijama, možemo dovoditi samo igrace iz BiH ili neke likove iz Makedonije, manjih klubova Srbije (ala Ćulum, Popović, Radovanović itd)...i to sve za džabe.
E sad vi meni reciti koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine :?:
Basara ? Stokić ? ko ?

samo hocu da vidim napadaca koji moze i koji zna da pogodi praznu mrezu sa par metara,ne da nogu zateze u toj situaciji kao pracku i da promasi okvir gola i da ode lopta u aut,ponavljam par metara od gola.eto samo to ako moze ;)
Ne treba nikog kupovati, ima Hodzic i Bajic.
Hodzic je imao dobar sut van 16-m.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 01:14

E sad vi meni recite koji su to napadaci strašni u BiH?? a koji su bolji od Adilovića i koji ce potpisati na minimalno 2 godine :?:
Basara ? Stokić ? ko ?

Ja zelim da se Adilovic otjera u tri lijepe. Da se promijeni stil igre Selimovic prede na mjesto spica a da se ubace Hodzic ili Bajic.

Nemamo mi para ni da dovedemo iz PL igraca ako cemo realno. Duguje se dosta, tako da ovo treba da izgleda ovako.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jul 2013, 01:14

Ja želim da karam Selmu Bajrami, al ko me pita.
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jul 2013, 01:16

Kako nemamo para pa vec u subotu cete da vidite da imamo para :D :D .

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 25 jul 2013, 01:18

bagrcavi je napisao/la:Ja želim da karam Selmu Bajrami, al ko me pita.
Skroman si.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 jul 2013, 01:19

UEFA-in ekspert posjetio Grbavicu i pogledao idejni projekt rekonstrukcije
UEFA-in ekspert Trygve Born danas je posjetio stadion Grbavica, kako bi pogledao prezentaciju idejnog projekta rekonstrukcije i dogradnje doma FK Željezničar.
:mrgreen: :mrgreen:

Born je pogledao prezentaciju, koja je javnosti predstavljena još u februaru ove godine. On je nakon prezentacije prošetao stadionom kako bi ocjenio u kakvom stanju se trenutno nalazi Željina Grbavica. Kada je riječ o idejnom projektu, imao je mnogo pitanja, a najviše se fokusirao na sigurnost i medijsku pokrivenost. Born je stigao u BiH kako bi pogledao tri stadiona, Bilino polje u Zenici, te stadione Koševo i Grbavica u Sarajevu. Njegov je zadatak da ocijeni razvojne mogućnosti stadiona u BiH kako bi zadovoljili standarde UEFA-e i napravi izvještaj, a po njegovim preporukama će NSBiH sufinansirati rekonstrukciju nekog od tri pomenuta stadiona. Njegov izvještaj se očekuje do petka.

Međutim, planovi za rekonstrukciju i dogradnju Grbavice ne ovise o UEFA-i, jer je idejni projekt, koji je ideja načelnika Općine Novo Sarajevo, Nedžada Koldže i legende bh. nogometa Ivice Osima, ranije dobila načelnu podršku svih nivoa vlasti. Koldžo je u februaru rekao da bi se stadion mogao graditi u fazama, prva bi uključivala izgradnju tribina i terena, a druga izgradnju pratećih sadržaja. Iz Željezničara su izrazili nadu u realizaciju ovog projekta.

Stadion Grbavica je posljednji put renoviran 2004. godine i ne zadovoljava standarde UEFA-e. Planovi rekonstrukcije i dogradnje se odnose na stadion s podzemnom garažom i pomoćni teren. Planirana je rekonstrukcija sjeverne, ali i ponovna izgradnja preostale tri tribine. Cilj je povećanje kapaciteta na 20.312 sjedećih mjesta, kao i posebna mjesta za novinare i invalide, što na kraju iznosi konačnih 21.726 mjesta. Osim toga, u krugu stadiona će biti moguće kupiti hranu i piće.

Idejni projekt predviđa 17 ulaza i elektronski sistem, čime će se spriječiti gužve i krivotvorenje ulaznica. Evakuacija će biti moguća za 10 minuta. Teren bi dobio travnatu podlogu sa odvodnim sistemom i grijanjem, kako vremenski uslovi ne bi imali utjecaja na odigravanje utakmica. Ispod tribina su planirani mokri čvorovi, a ulaz na teren je zamišljen sa zapadne strane.

Parking će biti osiguran za službene osobe, osoblje kluba, VIP zvanice igrače kluba, ukupno 270 mjesta za automobile i 6 mjesta za autobuse. Navijači će mjesto za parking morati potražiti oko stadiona. Zapadna tribina će imati prostorije za službene osobe, kao i svlačionice, prostorije za doping kontrolu i slično. Sjeverozapadni dio je predviđen za prostorije namijenjene zaposlenicima kluba. Cijeli pojekt vrijedi oko 15 miliona eura.

http://wwwTACKAklixTACKAba/sport/nogome ... /130723069" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta mislite raja o ovome??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 25 jul 2013, 01:20

old school je napisao/la:
Basara ? Stokić ? ko ?

hajd dobro, poštujem

Ali nije fer samo o napadacu pisati, konkretno o Adilu. Gledajmo širu sliku tima :!:
Zar ne bi trebalo biti sramota ove mlađe igrace da 32-godišnji Bućan najviše trci, najviše se trudi, probija itd

Dalje, kapiten Svraka, naša dika i ponos....decko koji je još ranije poceo cuvati svoje skupocijene noge u nadi da ce se negdje prodati vani...konta reprezentativac, pa može mu se (a može u se al u qrcu kod Amara ;) ...i nemojte se nimalo cuditi kad pocne sjetiti na klupi, jer je i svojevremeno Nermin Šabić kad je bio u prvih 11 kod Smajlovića uz repki - kod Amara grijao klupu....baš zbog istih razloga)...sad je Jamak daleko u boljoj formi ,a ima i htijenje na terenu i zaslužuje traku.

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 25 jul 2013, 01:21

bagrcavi je napisao/la:Ja želim da karam Selmu Bajrami, al ko me pita.
Hahahahahahahahahah ma karat cemo mi u ligi i ove godine samo opusteno....al selma je selma hahahahahahahahha
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 01:34

Ja opet ne krivim Svraku i Adilovica nego najvise krivim Amara. Ovaj dvojac uopste nije prosao pripreme nisu odigrali ni jedne utakmice i oni nisu smjeli igrati u evropi pa da je Svraka kapiten reprezentacije.

Jos pored toga Adilovic nije smio biti kapiten u Ceskoj nego je to trebao biti Jamak.

Znaci koliko je dobro radi svoj posao, isto tako ga zna raditi jako lose zbog svog nekog inata koje mnoge nervira ili pocinje jako da nervira.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 25 jul 2013, 01:35

@111
Nikad Svraka i Adilović neće grijati klupu kod Amara, u to sam uvjeren. Da je suprotno, Adilović bi stalno bio na klupi u kakvoj je formi, a još uz to, niti jedan od njih dvojice nije prošao pripreme kako treba tj. stalno su bili na nekoj poštedi i igrali su maltene nespremni u Evropskim tekmama iako je bilo i drugih opcija za te pozicije.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 25 jul 2013, 01:37

Pa ako su bili nespremni govori sve. AO je odradio loš posao što se tiče trening i prijateljske utakmice.
Za sve ti hvala Amare!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 25 jul 2013, 01:40

Anonimac je napisao/la:@111
Nikad Svraka i Adilović neće grijati klupu kod Amara, u to sam uvjeren. Da je suprotno, Adilović bi stalno bio na klupi u kakvoj je formi, a još uz to, niti jedan od njih dvojice nije prošao pripreme kako treba tj. stalno su bili na nekoj poštedi i igrali su maltene nespremni u Evropskim tekmama iako je bilo i drugih opcija za te pozicije.
Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraci
Šef je opet dao prednost iskustvu njih dvojice, što je opet logicno.

A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi loše forme...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.
Kod Amara su i bolji igraci od njih dvojice grijali klupu radi loše forme ili nekog ega ili qrcenja itd

Zeba i Bekrić su najsvježiji primjer.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 01:41

Ne znam kako ste vi zaključili da smo bili fizicki losi.. vecina igraca trcala obje utakmice svih 90. minuta pogotovo prva...
Amar je odradio sjajan posao sa pripremama i to ce tek da se vidi u PL, a vec u LŠ smo dobili sjajnog protivnika vjerujem da imaju trenere i one sto rade sa suplementina u strucnom stabu... svejedno dobro smo im parirali fizicki...

Idemo sada PL dosta je vise komentarisanja LŠ

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 25 jul 2013, 01:42

111 je napisao/la:
Pa i nije vala bilo puno nekih opcija za pozicije njih dvojice. Ipak su Bajić, Sadiković i Hodžić "prezeleni" za ovako jake utakmice. Mada su dosta talentovani igraci

A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.
Kod Amara su i bolji igraci od njih dvojice grijali klupu radi loše forme ili nekog ega ili qrcenja itd

Izvini ali Bekric nije bio na klupi zato sto nije u formi nego zato sto je zamjero Osimu konstatno na ne isplacene pare koje su mu dugovali gdje Bekric gurao svoje, a ovaj svoje.

Momak je lud za Zeljom ali oni svi zive od fudbala.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 01:43

EuroSport je napisao/la:
111 je napisao/la:

A to da neće grijati klupu kod Amar, ako je zasluže radi...jarane, ti si onda u velikoj zabludi...ili ne poznaješ Amarov sistem.

Izvini ali Bekric nije bio na klupi zato sto nije u formi nego zato sto je zamjero Osimu konstatno na ne isplacene pare koje su mu dugovali gdje Bekric gurao svoje, a ovaj svoje.

Momak je lud za Zeljom ali oni svi zive od fudbala.
Ne pricaj ako ne znas

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 25 jul 2013, 01:43

hajmo sad lagano i po amaru , svi sve znaju , losi adil i svraka koje smo dizali u oblake prosle sezone , kako jedna tekma promijeni misljenje sta hocete dobri smo bili na kraju 6-4 i da se sutamo u guzicu , nadam se da ce iz dana u dan biti manje ovih mutavih uvreda i poredjenja , do juce svi navijaci zelje 25 000 nas masallah , al opet mi je draze na grbavici biti sa 3 hiljade bolesnika pa kako god igrali opet ostajemo tu , a za ovih 20 000 i njihovo misljenje ( i vrijedjanje posle tekmi ) me boli k realno , pozz :)
ne brini mama sve je uredu

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 25 jul 2013, 01:46

Znal' neko kad bi Zola mogao lagano dobijati minutazu? Onako otprilike, znam da je poceo trenirati polahko..
Evo nadjoh clanak ako Bog da u septembru nas lav ponovo na terenu amin Boze

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.