i tebi je ko i meni daleko...madridist je napisao/la:Nisi normalan,mali nedoyebani prevarant je upravo ondje gdje treba biti,u društvu sebi sličnih,daleko mu kuća od Madrida bila.
zato opusteno....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
i tebi je ko i meni daleko...madridist je napisao/la:Nisi normalan,mali nedoyebani prevarant je upravo ondje gdje treba biti,u društvu sebi sličnih,daleko mu kuća od Madrida bila.
uredu je nedojebani lobotomac ,i zaboravio si na kraju stavit :kava: ,kako si to zaboravio,to je najnoviji fazon vaseg vodje portilla kojeg svi kopirateRealMoudrid je napisao/la:Kako neko uopće može porediti nedojebanog lobotomca koji je igrao u kvazibrazilskoj ligi sa jednim velemajstorom koji po Evropi žari i pali godinu dana bez ikakvih padova u formi.
Isco > Neymar
Stvarno je i mene razočarao,al sam se nadao da će editovat post prije nego što neko pročita.barca_87 je napisao/la:uredu je nedojebani lobotomac ,i zaboravio si na kraju stavit :kava: ,kako si to zaboravio,to je najnoviji fazon vaseg vodje portilla kojeg svi kopirateRealMoudrid je napisao/la:Kako neko uopće može porediti nedojebanog lobotomca koji je igrao u kvazibrazilskoj ligi sa jednim velemajstorom koji po Evropi žari i pali godinu dana bez ikakvih padova u formi.
Isco > Neymar
tek sad skonta bolescuru RealMoudrida. ojjjjjjjjjjjj nije valjda dotle doslo. fujjjjjjjj od kaHve smradu na sta ti ides...RealMoudrid je napisao/la:Vođu se ne kopira, vođa se prati.
:kava:
biti human to je moda, razbibriga bogataša.. imaju planer u kojem stojiLenBias je napisao/la:neko se bravi utajama poreza i salje svoje ljude da udaraju navijace a neko sve placa kako treba i daje pare u humanitarne svrhe
tebi stvarno ne idu ove stvariDANTES je napisao/la:biti human to je moda, razbibriga bogataša.. imaju planer u kojem stojiLenBias je napisao/la:neko se bravi utajama poreza i salje svoje ljude da udaraju navijace a neko sve placa kako treba i daje pare u humanitarne svrhe
-kupiti ogrlicu od 10 000 za psa
-kupiti psa
-kupiti čovjeka koji će se brinuti o čovjeku
-unajmiti kur.vu za malo razonode
-kupiti joj vibrator
-biti human
-najaviti da ćemo biti humani...
hahahahaha odlično.... na forumu sve postaje lično... aj kad si već tu dede mi reci oće šta biti na kladari da igram?LenBias je napisao/la:zivot onako, u globalu
stipu ganje - obrati se TarotuDANTES je napisao/la:hahahahaha odlično.... na forumu sve postaje lično... aj kad si već tu dede mi reci oće šta biti na kladari da igram?LenBias je napisao/la:zivot onako, u globalu
Oba igraca su klasa.Ali uz duzno postovanje,pomenuti simpatizer Barcelone koje nastupa za Real Madrid nije u rangu Neymara.Pred horkom je zadatak da uskoro prestigne Ronalda i postane drugi najbolji igrac svijeta.DesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.