Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A jbg izvinjavam se...Skojevski je napisao/la:Citas li ti ?harry_90 je napisao/la:Azmiru Husicu svaka cast ako je kupio bus !!![]()
Ovom covjeku odradit grafit,spomenik,bilo sta,jer sta radi za nas klub u zadnje vrijeme,malo ko bi ucinio .![]()
Izjava Tinjica za sluzbenu stranicu u vezi potrazivanja Zoletica :
"Sloboda bez ikakvih obaveza takve vrste ulazi u novu sezonu. Klub će igrati utakmice i oko toga ne treba ništa brinuti! Tim prije što smo mi od N/FS BiH već dobili odluke kojima su odbijene žalbe igrača koji od našeg kluba potražuju neizmirene obaveze. Riječ je o žalbama Muamera Zoletića, Denisa Mujkića, Tarika Okanovića, Samira Jogunčića i Emira Selimovića. U slučaju Muamera Zoletića on je potraživao 51.500 KM, sada je taj iznos već pao na 47.100 KM što dodatno potvrđuje onu moju prethodnu konstataciju da su ta potraživanja nerealna. Svima njima su odbijene žalbe u N/FS BiH, tako da Klub bez problema može nastupati u ligi. Što se tiče procesa na civilnim sudovima, na sve njih ćemo se žaliti, ali oni nemaju veze sa odlukama koje je donio fudbalski savez!"
Jedno pitanje,gdje mogu otici da se prijavim za clansku kartu Slobode?
Pretplatne karte za sezonu 2013/14 moći će se kupiti u prostorijama Kluba na adresi Trg stara Tržnica 10 (prostorije iznad kafea Sloboda) i to po cijeni od 50 KM.
uz fan shop sam malo vise vezan i to je puno vise posla od pukog nalazenja 30 kvadrata poslovnog prostora...radi se na tome ozbiljno i bit ce aBd do nove godine...sve prije je premija...a kada se aBd otvori,vjeruj mi na rijec da nece zaostajati ni kvalitetom ni lepezom artikala za shopovima najboljih balkanskih klubovaCoraco je napisao/la:Mislim da je na redu fan shop, poslije svih ovih izvrsnih vijestial' mislim da ga neće otvoriti do polusezone, dok se malo ne animira publika opet.
Nerealno djeluju sve ove pozitivne vijesti
jarane..na fan shopu se debelo radi...bit ce to odlicna prezentacija i kluba i grada...lakapo samoultrasstyle_tz je napisao/la:ma sad smo mi na redu, maksimalna promocija po portalima dje god ko moze, po gradu, u krugu svojih prijatelja...da se pokerene sve opet, da ko moze kupi clansku, ko ne moze da dolazi sto cesce na tusanj. Da nikad ne bude ispod 1500-2000 prodatih karata.
treba vratit ono interesovanje za Slobodu kao recimo iz prve godine kad su Sabovici bili tu, kad je protiv jedne Modrice 3-4000 ljudi bilo na Tusnju, a za derbije da ne govorim kad se i trava punila. tesko ce to sad ici jako tesko, i zato se svako mora ukljucit. Ne moze klub sam , ne mogu 2-3 momka iz udruzenja sami, svi moramo kako god mozemo. Facebook, portali, televizija, radio, usmena prica, plakati, promocija po gradu za svaku tekmu ko onda za Bratstvo itd itd ima ljudi kupili bi kartu od 2-3 km i da ne dodju na tekmu.
do fan shopa ima jos puno, odlican fan marketing se sad i preko neta moze radit. Dovoljna je po meni i stranica fb i udruzenja, ali trebaju artikli, automirisi, privjesci, upaljaci, solje, zastavice za auta i te male "gluposti" koje bi svako od nas kupio...bruka da to sa imenom Slobode nemam dje vise kupit
Kasko pa neka lupa...harry_90 je napisao/la:Fan Shop bio bi pun pogodak![]()
Kontam u vezi ovog busa,samo da nam ga neko ne polupa kada budemo gostovali po Hercegovini,kantonu itd..
Ne brini se ti za to, Bus ce da bude osiguranharry_90 je napisao/la:Fan Shop bio bi pun pogodak![]()
Kontam u vezi ovog busa,samo da nam ga neko ne polupa kada budemo gostovali po Hercegovini,kantonu itd..
Ma kakvo to, Simin Han će biti nova Velika Obarska.fukaratz je napisao/la:ovi sto spominju Slogu Simin Han pa to biti slobodin drugi tim, oni su od iduce godine u drugoj ligi federacije a mi opet u "eliti"
zna sefukara1919 je napisao/la:Znal se šta hocel bit org. navijanje za ovo finale ?
Nijedan pravi navijač se ne raduje teškim vremenima nekog kluba.zlajci je napisao/la:Momci, nemojmo biti ko oni![]()
Pustite padobrance.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.