FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.fksloboda.ba/vijesti/195-pre ... rebe-kluba" onclick="window.open(this.href);return false;
cesc4 da se to nece sta pomjerit ?
Ne znam ,posto se igra u cetvrtak zanima me da li se zna konacna satnica ili ne.... Da znam da li cu moc doc gledat jer glupo je da bude u 17:00 jer ljudi rade itd itd... Termin koji bi bio dobar je oko 19:00 ili 20:00 pod reflektorimaSkojevski je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/vijesti/195-pre ... rebe-kluba

www.nkbratstvogracanica.com
- badblueboylivno
- Kontakt:
Možda se to i pomakne, početak lige je pomaknut za tjedan dana.
Husiću svaka čast, ovo je ogromno. Ima li klubova u BiH koji imaju baš svoj bus?
P.S. Može slike radova u Siminom Hanu kad se već spominje?
Husiću svaka čast, ovo je ogromno. Ima li klubova u BiH koji imaju baš svoj bus?
P.S. Može slike radova u Siminom Hanu kad se već spominje?
Hayley <3
VolimTz je napisao/la:Eh sad, ja čujem u kraju da je kupljen bus za Slogu, da li je lud da je kupio dva, ili su ovo glasine. Ipak 120 hiljada je uložio u stadion u Simin Hanu, za prvu fazu, pola radova je završeno u nekih desetak dana.
Ko zna možda će moje da vozi nedjeljom a vaše subotom, tako padaju tekme.
za slogu u bojama i sa grbom slobode ???? evo da ti drug kaze , provjerena informacija iz prve ruke ... NISI U PRAVU !!!
čijem Hanu?! Simin Hanu, ne Siminombadblueboylivno je napisao/la:Može slike radova u Siminom Hanu kad se već spominje?

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ne znam, danas sam čuo za to, provjeriti ću. Nadgleda Azmir radove često.RUDARSKA2 je napisao/la: za slogu u bojama i sa grbom slobode ???? evo da ti drug kaze , provjerena informacija iz prve ruke ... NISI U PRAVU !!!

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 24 jul 2013, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
ima Velež, ako se ne varam .. samo što je to baš njihov bus, a kod nas ako Azmir ode iz kluba, možda ode i busbadblueboylivno je napisao/la:Ima li klubova u BiH koji imaju baš svoj bus?

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zaključio sam da je "Siminom Hanu" jer je naziv sastavljen od dvije riječi, recimo "Bosanskom Novom" ili "Slavonskom Brodu" ili "Novom Zelandu". Ali dobro, ako se tako tamo govori, isprike. 

JTS je napisao/la:ima Velež, ako se ne varam .. samo što je to baš njihov bus, a kod nas ako Azmir ode iz kluba, možda ode i bus

Hayley <3
ovaj put ćemo ti oprostit', sljedeći put čitaj, pisao je momak Simin Hanu
počeo si da zabušavaš kako si došao na vlast 

Zadnja izmjena: JTS, dana/u 24 jul 2013, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ima Čelik svoj bus - ustvari znam da je imao u bojama i sa grbom na busu, nisam siguran da ima i dan danas.JTS je napisao/la:ima Velež, ako se ne varam .. samo što je to baš njihov bus, a kod nas ako Azmir ode iz kluba, možda ode i busbadblueboylivno je napisao/la:Ima li klubova u BiH koji imaju baš svoj bus?
Azmir je na prvoj javnoj tribini i okupljanju u vezi udruženja navijača izjavio da sve što je do tad dao (kao potpredjsednik - a radi se o iznosu oko 40.000 KM) je halal. Ja sam se odma pitao koliko će ovaj davati kad bude on raspolagao svim sredstvima kad je dao ublehama 40.000 KM na ruke. Čisto sumnjam da ne bi halalio i bus kada bi otišao iz Slobode.

075
- badblueboylivno
- Kontakt:
Primljeno na znanje.JTS je napisao/la:ovaj put ćemo ti oprostit', sljedeći put čitaj, pisao je momak Simin Hanupočeo si da zabušavaš kako si došao na vlast

Hayley <3
ma dobro, ja to onako iz zafrkancije, a i kad bi ga "uzeo", ne bih mu zamjerio .. čovjek dok je tu, radi za klub i svaka mu čast .. ovo će sigurno popraviti imidž kluba, još ako se vratimo u PL .. odmah će biti, redovne plate, zna se ko šta radi, imaju bus, itd
čistro ozračje, što bismo rekli .. čist račun, duga ljubav
čistro ozračje, što bismo rekli .. čist račun, duga ljubav

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ne treba razmisljati o tome kada ce otici i slicno ,ne bi on ulagao ovoliko da nema dugorocne planove.
Projekat sa gosp. Azmirom je tek poceo,samo jos treba na sve nacine natjerati faraona i opstinu da se vise izdvaja za Slobodu.
Projekat sa gosp. Azmirom je tek poceo,samo jos treba na sve nacine natjerati faraona i opstinu da se vise izdvaja za Slobodu.
-
- Kontakt:
Svaka čast Azmiru za bus.
Samo šta je ovo čitam negdje da se finala Kupa TK igra na "Lukama" u Doboj Istoku? Znal ko sta o ovoj informaciji?
Samo šta je ovo čitam negdje da se finala Kupa TK igra na "Lukama" u Doboj Istoku? Znal ko sta o ovoj informaciji?
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 2350_n.jpgbadblueboylivno je napisao/la: P.S. Može slike radova u Siminom Hanu kad se već spominje?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2417_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 9332_n.jpg
Evo ovako da se ne spama puno, ovo je drugi ili treći dan, nakon ovog radili su drenažu, pa poravnali sve, i sad betoniraju nešto oko stadiona, obećane su i tribine, pa sad vidjet ćemo.
Slikat ću ja sutra, pa možda i otvorit temu za Slogu (kad već ima Proleter

Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 24 jul 2013, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- TzBulevar87
- Kontakt:
Azmit Husić je nešto najbolje što nam se moglo dogodit. Samo par novinara neuspješno aludira na njegov odlazak (plaćenički). Da izvinete, poserem im se usta 

075
ovi sto spominju Slogu Simin Han pa to biti slobodin drugi tim, oni su od iduce godine u drugoj ligi federacije a mi opet u "eliti" 

Sloboda Tuzla
Kup TK, finale Sloboda-Bratstvo igra se 1. avgusta od 17 ili 18 sati (nisam siguran) na stadionu u Klokotnici (Doboj Istok)
Bujrum Fukarama na dobro predsezonsko zagrijavanjwe
Bujrum Fukarama na dobro predsezonsko zagrijavanjwe
Undici stelle - ACM 1899
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ovo za bus je predobra vijest...tolko dobra da poslije mora razocarenja,padanja i podmetanja izgleda nerealno
..ovim busom je mene licno kupio za sva vremena pa taman kad bi ga za mjesec odnjeo sa sobom...HVALA TI PREDSJEDNICE...posto covjek ne zali para na Slobodu, mi njega mozemo ispostovat JEDINO tako sto cemo se potrudit da plane ovih 500 godisnjih karti...da i on vidi jos jednom da smo mi ta snaga koja je spasila klub i da smo uz njega,naravno...zato,animirajte sve znane i neznane da uzmu godisnje...vracao sam se iz mostara neki dan i vidim da su pitari,velez i anamo oni vec uveliko uradili bilborde za godisnje..to nam je veliki propust...al na nama je da kroz pricu odradimo ovih 500 komada...i jos jednom...AZMIRE HUSICU..INSTITUCIJO 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Cuvati predsjednika k´o oci u glavi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.