LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 jul 2013, 00:27

Haj da to kaze netko tko ima pa makar 21 godinu, inekako, al kad to kaze netko sa 16 godina, onda je svaka rasprava apsolutno suvisna.
...Život za Široki...

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 24 jul 2013, 18:28

Heh, cuj Kobe nije NIKAD bio prvi igrac lige... :lol: :lol: :lol:

E ima i ovdje svakakvih pacijenata... :lol:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 24 jul 2013, 19:10

sundancekid je napisao/la:Heh, cuj Kobe nije NIKAD bio prvi igrac lige... :lol: :lol: :lol:

E ima i ovdje svakakvih pacijenata... :lol:
Pa i nije nikada bio prvi igrac ali Ruske lige, dok je godinama bukvalno vladao NBA ligom (ovo kazem iako sam truhli Celtics fan).
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 jul 2013, 19:11

ko li je to 2008 . bio prvi igrač lige ako ne bryant koji je izabran i za mvp sezone?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 24 jul 2013, 19:15

filip13 je napisao/la:ko li je to 2008 . bio prvi igrač lige ako ne bryant koji je izabran i za mvp sezone?
LeBron je od 08. najbolji igrač lige.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 24 jul 2013, 21:05

Ne kontam, zasto ovog cirkusanta citirate :?: .. Dijete zeljno paznje treba ignorisati
15.10 - 15.06 ...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 24 jul 2013, 21:42

skyisthelimit je napisao/la:Ne kontam, zasto ovog cirkusanta citirate :?: .. Dijete zeljno paznje treba ignorisati
To se i ja pitam vec po ko zna koji put

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 24 jul 2013, 23:15

Fakat , djaba diskutovati sa nekima :roll:

Kobe je klasa od igraca da bi ga neki spominjali ovdje , koliko se samo potrosio i odigrao pod raznim povredama , za razliku od ljubimaca pojedinih, to sto nije osvojio vise MVP titula je splet okolnisti i tima s kojim je igrao ali one sulude sezone 2003-2008 su svi govorili da je ubjedljivo najbolji igrac to ima na youtube kada govori i MVP Duncan i Nash i Dirk i Lebron i TMac ....
Da se ne ponavljam O'Neal je nosio lakerse 1997-2001 , ali takav je koncept napada Philla bio prvo se spusta na O'Neala , ali se vidjelo u 2001-2002 playoffu ko je glavni bio osim u finalima kada nije bilo pravog centra , ali Sacramento i San Antonio je Kobe dominirao. Mada se tesko porediti sa tako dominantim centrom , pa da je Jordan igrao u eri recimo Chembrlena isto bi bilo ...
Uglavnom kako god od kad je strater u lakersima je uvjek top 3 igrac u ligi do dan danas , i sigurno top 10 svih vremena definitivno a suigrac mu isto spada u top 10 (O'Neal) pa mu je bilo teze to zasluziti, nego da je imao sve otvoreno , kao Lebron, Iverson, ....

p.s.
Walton, K.Brown, Smush Parker - starteri 2 sezone za redom (klupu da ne govorim :roll: ) Odom Kardasian alijas candyman jedini solidan suigrac i budes playoff momcad , jbt. pa da su pokupili 3 igraca iz CSKA, Barcelone i sl. bili bi jaci :lol: , meni kada bi rekli igra K.Brown , Walton i Smush ptoriv bivsih "potencijala" KK Bosne recimo K. Bajramovic, Muha Pasalic i Mujo Tuljkovic , ja bi pare stavio na ove iz Bosne :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 jul 2013, 08:11

Evo kljucnih utakmica i datuma sto se naseg rasporeda naredne sezone tice...
Highlights of the Lakers' not-yet-released 2013-14 schedule: opening back-to-back of Oct. 29 vs. Clippers and ...
Oct. 30 at Golden State, Nov. 7 at Dwight Howard and Houston (will you be there, Kobe?), Christmas at home vs. Miami and the challenging annual Grammy Awards trip going through Phoenix, Boston, Toronto, Chicago, Miami, Orlando and New York (Jan. 15-26).

The NBA schedule has not been officially released, but it's unlikely to change from those plans. The other revenge games for the Lakers vs. Dwight are Jan. 8 in Houston, Feb. 19 at Staples Center and April 8 also at Staples.
Jedino sto nije poznato kada cemo igrati protiv OKC-a i Spursa (dobro kada malo bolje razmislim s njima tradicionalno uvijek igramo u Aprilu).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 26 jul 2013, 09:04

slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 jul 2013, 00:45

Evo par informacija iz kluba...

- zainteresovani smo za Austina Dayea koji je u Srijedu imao tzv. work-out
- Odom je zainteresovan da ponovo zaigra za Lakerse, ali FO prema rijecima Kevina Dinga nije previse odusevljen tom idejom jer smatraju da im isti ne moze vise pruziti ono sto od njega ocekuju
- Nash ce od naredne sedmice trenirati sedam dana sa Interom i kakvi smo pehovi isti ce se sigurno ozlijediti. Ne znam kojem mu qurca ovo FO dopusta.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 27 jul 2013, 00:49

amerosm je napisao/la:Evo par informacija iz kluba...

- zainteresovani smo za Austina Dayea koji je u Srijedu imao tzv. work-out
- Odom je zainteresovan da ponovo zaigra za Lakerse, ali FO prema rijecima Kevina Dinga nije previse odusevljen tom idejom jer smatraju da im isti ne moze vise pruziti ono sto od njega ocekuju
- Nash ce od naredne sedmice trenirati sedam dana sa Interom i kakvi smo pehovi isti ce se sigurno ozlijediti. Ne znam kojem mu qurca ovo FO dopusta.
Brat najveći.
Željezničar za život cijeli!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 27 jul 2013, 02:51

BREAKING NEWS
Lakers have signed Elias Harris to a 2 year deal

nisam imao pojma ko je ovo

He recently completed his college career at Gonzaga University and he is also a member of the German national basketball team.

pa piše ovo, ne znam koji smo qrac potpisivali na 2 godine osim ako druga godina nije team option
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jul 2013, 22:35

Kurt Rambis je od danas i zvanicno novi DC Lakersa...
Jackson polahko ali sigurno svoje igrace vraca u klub. Prema pisanju medija njih dvojca svaki dan imaju sastanak.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jul 2013, 12:42

Kad se Phil za sezonu 2014/2015 vrati u klub kao trener :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 30 jul 2013, 12:46

neno#4 je napisao/la:Kad se Phil za sezonu 2014/2015 vrati u klub kao trener :lol: :lol:
+ lakersi dobiju 1 pick WIGGINS-a :lol: :lol: i opet budu rekli Phill ide samo radi talenta :lol: :lol:

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 30 jul 2013, 19:05

Phil vise nikada nece biti prvi trener NBA ekipe, na to cu zivot staviti. Covjeku je 67. godina, konstantno ima zdravstvenih problema, i nema ama bas nikakvog motiva da se vraca poslu.

Ovom klubu treba da Mitch dobije odrijesene ruke, da mu se onaj poluretard ne mijesa u posao, ne postavlja trenera i ne dovodi igrace. Mitch je pokazao da je kod Westa izucio zanat jako dobro i sve sto njemu treba je sloboda i nastavak finansijske podrske.

Sto se tice ove sezone, imam neki ludi osjecaj da ce Lakerse biti zabavno gledati.
SI AMO CONte!!!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 30 jul 2013, 21:23

Ma nebi ja bio toliko siguran u to, nebi bio ni prvi ni posljednji da se vrati iz penzije, tako su i za Heynckesa govorili prije par godina pa covjek opet sjede na klupu Bayerna...
pare cuda cine ma koliko god godina neko imao.
Problem kod Phila je da covjek u svom zivotu nikad nije ni imao vremena da odmori kako treba nego je probleme sa ledjima vazda vukao sa sobom kroz cijelu karijeru.

A sto se tice ove sezone, zdravlje ce biti glavni faktor. Koga se to ekipa koja ima zdravog Kobea, Gasola i Bryanta treba pribojavati?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 jul 2013, 21:27

Balon je napisao/la:
A sto se tice ove sezone, zdravlje ce biti glavni faktor. Koga se to ekipa koja ima zdravog Kobea, Gasola i Bryanta treba pribojavati?
Uh, ali bi bilo dobro kada bi imali klona Bryanta. :D :D
Gledam statistike dok je Rambis bio DC pod Jacksonom i tada smo bili medju top 10 kada je odbrana u pitanju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 jul 2013, 23:10

ArthurBishop je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Kobe nikad nije bio prvi igrač lige.Uvijek je bio neko bolji od njega njega.Jordan,Shaq,Duncan,Dirk i LeBron svaki u određenom dijelu njegove karijere.
Sve više i više mislim da ste ti i Greivis ustvari jedna osoba. Al' to što on kvalitetno spama za razliku od tebe, bubuljičasti, me vuče da ipak pomislim da su dvije osobe u pitanju.

Pa jeste jedna te ista osoba...bubuljicasta su to dijeca druze moj ....strucnjak NBA ne umije sam pa mora angazovat fake profil u ispomoc.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.