FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta ima ko koga moliti mi svi znamo gdje nam je mjesto ko ne zna đaba mu molba a kad sam vidio one dvije vile danas šlagirao sam se kud nisam mlađi j em ti život.Produžena članska+nova godišnja+ karta za sutra volim svoju hanumu najviše na svijetu lijepo me iznenadila ! 

Sarajevo ljubavi moja!
eto nek je vamam najpoznatiji fikret hodzic glam blamTarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....

Neka ih ba,cim nam pametuju i savjetuju nas znak je da smo na dobrom putu.Muda pojedose od muke.
Daj neko dobru baladu,pa da se ko ljudi zagrlimo.

1946
Neka ih ba,cim nam pametuju i savjetuju nas znak je da smo na dobrom putu.Muda pojedose od muke.

1946
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pitari sutra hrabro u kost.Morate proci dalje !
Pustite se komsinica,znate kakvE su.
Sretno Vam.
P.S Naravno komentari komsinica za lizanje su suvisni.
Pustite se komsinica,znate kakvE su.
Sretno Vam.
P.S Naravno komentari komsinica za lizanje su suvisni.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
jel to najbolje sto mozes i znasTarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....

Halid B...Hari Varesanovic...Hanka
Merlinstadion je napisao/la:jel to najbolje sto mozes i znasTarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....![]()
![]()

joj oni imaju dobrih balada.stadion je napisao/la:jel to najbolje sto mozes i znasTarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....![]()
![]()

1946
Al je najlepsi ciganin manijak
LJuba the king

LJuba the king

Nemoj mi horoza dirat,ocekujem da prekuca prenapuhanu Madridsku manekenku u naredne dvije sezone i postane broj 2 na svijetuAAOO je napisao/la: Joj arhimede što meni taj tvoj avatar bode očimjenjaj to

p.sZa navijace Sarajeva..
Ne provociram uopste,znam da je Kosevo gradski stadion ali me zanima dali Sarajevo placa sto igra na njemu i koliko iznosi recimo odigravanje utakmica? Kako je to uopste regulisano,i jel stadionom upravlja grad ili Olimpijski komitet il ko vec?Na temi jednog drugog kluba sam procitao da ce mozda Siroki morati igrat u Zenici i spominje se cifra od 10 000 km za iznajmljivanje,nekako mi puno za jednu tekmu pa zato pitam?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Za dz Sarajevo igra i koristi stadion
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima" - Dino Merlin ...Tarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....

normala....paraziti....miky_hz je napisao/la:Za dz Sarajevo igra i koristi stadion
ali nema para,sve se rastalilo....
jesmo.Tarantino je napisao/la:normala....paraziti....miky_hz je napisao/la:Za dz Sarajevo igra i koristi stadion

1946
hvala bogu,i ja kažem pa on nije među nama....HZ_ilidzaa je napisao/la:"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima" - Dino Merlin ...Tarantino je napisao/la:Šta ćeš kad im je on najpoznatiji navijač,to ti sve govori....
![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
Aha..posteno.miky_hz je napisao/la:Za dz Sarajevo igra i koristi stadion
Nisu ljudi paraziti.I meni recimo da neko da kucu da u njoj zivim besplatno nebi ni na trenutak pomislio da sam parazit.Zasto bi bezveze placao kiriju ako ne moram.Samo da ne ruse gradsku imovinu na stadionu a sto se tice igranja na njemu,igraju i mnogi drugi klubovi u BiH na gradskim stadionima na kojim ne placaju kiriju nego placa odredjena opstina ili grad.Ali bi bilo posteno da recimo i Zeljo kad igra svoje evropske tekme dobije taj stadion tih par utakmica besplatno.Tarantino je napisao/la:normala....paraziti....miky_hz je napisao/la:Za dz Sarajevo igra i koristi stadion
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Sejo u zelenoj varijanti pa onda balada pa iftar...neprocjenjivoHead je napisao/la:Svi smo mi Sejo Brajlovic.
- HannahMontana
- Kontakt:
Moze li se zadnjih dana ista normalno na nasoj temi procitati osim konstantnih prepucavanja sa kospama kakvo je njihovo navijanje bilo, ko ima vise pobijeda u evropi i evo sad ko ima poznatije navijace....Tema definitivno smorena glupostima zadnjih dana...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Sejo se uzelenio k'o vaktija.stadion je napisao/la:Sejo u zelenoj varijanti pa onda balada pa iftar...neprocjenjivoHead je napisao/la:Svi smo mi Sejo Brajlovic.
1946
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudo, napoleon72 i 46 gostiju.