On se nezvanično oprostio na utakmici Kodro i Bolić čak je i zaplakao...rixadu je napisao/la:Nikad nije organiziran oprostajni mec Sergeja Barbareza od reprezentatinvog dresa, njemu najmilijeg. To je jos jedan dokaz aljkavosti naseg kriminaliziranog saveza.. Eto sad imaju super priliku na utakmici sa Iranom, dati priliku Barbaezu da obuce dres na jos 5 minuta i da bude ispracen gromoglasnim aplauzum a isto tako to bi bio veliki magnet za publiku da dodje u sto vecem broju na kosevo u cast oprosta najveceg bosanca koji je ikad nosio reprezentativni dres.
Sergej Barbarez
Re: Sergej Barbarez
Selektor Blažević raspolaže ubojitim napadom
U Sarajevu se ovih dana nalazi i bivši kapiten fudbalske reprezentacije BiH, Sergej Barbarez, koji je na kratko prekinuo odmor s porodicom kako bi došao zbog privatnih obaveza. I pored toga, bivši kapiten je uspio izdvojiti nekoliko sati kako bi obišao djecu koja su se nalazila u kampu «Otvorene zabavne škole fudbala» koja se održava ovih dana na Ilidži.
- Iznenađen sam brojem djece koja su se okupila ovdje. Volonter u UN-u, Robin Ujfaluši, inače rođak mog nekadašnjeg suigrača Tomasa Ujfalušija toliko me je zvao i nagovarao da dođem da sam na kraju popustio. Inače, sa familijom sam bio na odmoru u Mostaru, pa sam onda prešao na more. Moram priznati nije bilo lahko organizovati dolazak u Sarajevo.
Bivši fudbaler Hanovera, Uniona, Hanse, Borusije iz Dortmunda, HSV-a, Bajera... već neko vrijeme volontira u UN-u.
- Pokušavam i na taj način da pomogne razvoju fudbala posebno ako je u pitanju neki projekat vezan za BiH. Sako mogu pomoći nekako svojim prisustvom sretan sam zbog toga.
Barbarez je još od mjeseca januara član Upravnog odbora Hamburga, čiji je dres nosio šest godina postigavši za to vrijeme 65 golova. Kaže da mu je to dosta pomoglo oko snalaženja na ovoj veoma odgovornoj poziciji jer veliki broj uposlenika kluba poznaje od prije.
- S vremena na vrijeme Upravni odbor se okuplja kako bi analizirao rad kluba. Mi pratimo svaki potez svih uposlenika. Ove godine Uprava je najviše uložila u tim do sada. Istina, odlazak Ivice Olića u Bajern se osjetio, ali doveli smo iz Groningena veoma talentovanog napadača mlade švedske reprezentacije, Markusa Berga, kao zamjenu za Olića. Ambicije kluba su jasne - izlazak na evropsku scenu, a ako bude šanse, u Ligu šampiona. Biće teško jer se cijela liga pojačala i ponovo će biti neizvjesno do zadnjeg kola.
Kaže da je pratio nastupe bh klubova na evropskoj sceni koliko je stigao s obzirom da nije bilo tv prenosa nekih mečeva. Iznenadilo ga je Sarajevo.
- Čuo sam se s nekim svojim prijateljima koj su bili na Koševu. Zaista, Sarajevo je osvjetlalo obraz bh fudbala. Nadam se da neće tu stati i da će ekipa nastaviti igrati na tom nivou i u nastavku sezone.
Sergej Barbarez je kao kapiten predvodio bh selekciju na gostovanju u Iranu, 2006. godine, kada je naš tim izgubio s visokih 2:5. Večeras ponovo igramo protiv Irana, ovaj put na stadionu Asim Ferhatović Hase i bez Barbareza.
- Ovo je sad drugo vrijeme. I nama i njima nedostaju neki igrači iz te utakmice. Čuo sam da im ne igra Mahdavikija i još par igrača, ali sigurno nisu mnogo slabiji. Selektor Blažević vjerovatno najbolje zna zašto je izabrao Iran za protivnika. Koliko sam čuo neće biti Misimovića, ni večeras, a ni protiv Armenije u kvalifikacijama i njegovo neigranje će se osjetiti mada mislim da se i pored toga ne trebamo brinuti za našu ofanzivnu liniju koja je s Ibiševićem i Džekom ubojita - istakao je Sergej Barbarez za «San».
U Sarajevu se ovih dana nalazi i bivši kapiten fudbalske reprezentacije BiH, Sergej Barbarez, koji je na kratko prekinuo odmor s porodicom kako bi došao zbog privatnih obaveza. I pored toga, bivši kapiten je uspio izdvojiti nekoliko sati kako bi obišao djecu koja su se nalazila u kampu «Otvorene zabavne škole fudbala» koja se održava ovih dana na Ilidži.
- Iznenađen sam brojem djece koja su se okupila ovdje. Volonter u UN-u, Robin Ujfaluši, inače rođak mog nekadašnjeg suigrača Tomasa Ujfalušija toliko me je zvao i nagovarao da dođem da sam na kraju popustio. Inače, sa familijom sam bio na odmoru u Mostaru, pa sam onda prešao na more. Moram priznati nije bilo lahko organizovati dolazak u Sarajevo.
Bivši fudbaler Hanovera, Uniona, Hanse, Borusije iz Dortmunda, HSV-a, Bajera... već neko vrijeme volontira u UN-u.
- Pokušavam i na taj način da pomogne razvoju fudbala posebno ako je u pitanju neki projekat vezan za BiH. Sako mogu pomoći nekako svojim prisustvom sretan sam zbog toga.
Barbarez je još od mjeseca januara član Upravnog odbora Hamburga, čiji je dres nosio šest godina postigavši za to vrijeme 65 golova. Kaže da mu je to dosta pomoglo oko snalaženja na ovoj veoma odgovornoj poziciji jer veliki broj uposlenika kluba poznaje od prije.
- S vremena na vrijeme Upravni odbor se okuplja kako bi analizirao rad kluba. Mi pratimo svaki potez svih uposlenika. Ove godine Uprava je najviše uložila u tim do sada. Istina, odlazak Ivice Olića u Bajern se osjetio, ali doveli smo iz Groningena veoma talentovanog napadača mlade švedske reprezentacije, Markusa Berga, kao zamjenu za Olića. Ambicije kluba su jasne - izlazak na evropsku scenu, a ako bude šanse, u Ligu šampiona. Biće teško jer se cijela liga pojačala i ponovo će biti neizvjesno do zadnjeg kola.
Kaže da je pratio nastupe bh klubova na evropskoj sceni koliko je stigao s obzirom da nije bilo tv prenosa nekih mečeva. Iznenadilo ga je Sarajevo.
- Čuo sam se s nekim svojim prijateljima koj su bili na Koševu. Zaista, Sarajevo je osvjetlalo obraz bh fudbala. Nadam se da neće tu stati i da će ekipa nastaviti igrati na tom nivou i u nastavku sezone.
Sergej Barbarez je kao kapiten predvodio bh selekciju na gostovanju u Iranu, 2006. godine, kada je naš tim izgubio s visokih 2:5. Večeras ponovo igramo protiv Irana, ovaj put na stadionu Asim Ferhatović Hase i bez Barbareza.
- Ovo je sad drugo vrijeme. I nama i njima nedostaju neki igrači iz te utakmice. Čuo sam da im ne igra Mahdavikija i još par igrača, ali sigurno nisu mnogo slabiji. Selektor Blažević vjerovatno najbolje zna zašto je izabrao Iran za protivnika. Koliko sam čuo neće biti Misimovića, ni večeras, a ni protiv Armenije u kvalifikacijama i njegovo neigranje će se osjetiti mada mislim da se i pored toga ne trebamo brinuti za našu ofanzivnu liniju koja je s Ibiševićem i Džekom ubojita - istakao je Sergej Barbarez za «San».
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SERGEJ majstore
-
- Kontakt:
Malo kasnim(ovdje je jos 17.), ali sretan rodjendan legendo. 

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
S malim zakasnjenjem sretan rodjendan puno zdravlja i srece u zivotu legendo. Steta sto te jucer nisu obradovali pobjedom, nego su ti poklonili onu blamazu. Nadam se da ces dobiti poklon u Nedjelju s malim zakasnjenjem kako dolikuje legendi kao sto si ti u ovom klubu, a repka ce ti priustiti poklon u vidu plasmana na SP.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svi smo mi njega nekako prebrzo zaboravili . pa cak i BHF i svi svi svi
Barbarez za mene ces uvijek ostati BOG fudbala , LJUDINA prava uz to jos
Sretan rodjendan BOZE!

Barbarez za mene ces uvijek ostati BOG fudbala , LJUDINA prava uz to jos
Sretan rodjendan BOZE!
>>No body likes us but we dont care<<
Sve najbolje KRALJU.
Da nas bar pola u ovoj **** državi ima karakter ko Sergej gdje bi nam bio kraj
Da nas bar pola u ovoj **** državi ima karakter ko Sergej gdje bi nam bio kraj
bosanac ruskog imena i velikog srca, prije svega strasan covjek a onda i igrac, vole te babrba bosanci i hercegovci... i dabogda ti nama ziv bio jos 100 god
Sretan rodjendan sve najbolje.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
pridruzujem se cestitkama

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Rijeci nisu potrebne kada spomenete to ime : Sergej Barbarez! Sve najbolje mu u zivotu!
P.S. Nisam citao mnogo prethodnih postova, ali volio bih znati je li i sada direktor ili zamjenik direktora nekog u HSV-u? Hvala
P.S. Nisam citao mnogo prethodnih postova, ali volio bih znati je li i sada direktor ili zamjenik direktora nekog u HSV-u? Hvala
Osim - drugo ime za Želju !
Sergej Barbarez je jedan od 12 clanova nadzornog odbora HSV-a, kojeg biraju navijaci da nagleda i kontrolise rad uprave. To je u HSV-u najvaznija pozicija jer te biraju nvaijaci, a nadzorni odbr postavlja dalje Predsjednika kluba, sportskog direktora itd., a od 38 ljudi koji su se kandidovali za tu poziciju on je bio cetvrti po redu, a pravo glasa imalo je 61000 clanova HSV-a. Naravno i ja sam svoj glas dao Barbarezu.rossoner je napisao/la: P.S. Nisam citao mnogo prethodnih postova, ali volio bih znati je li i sada direktor ili zamjenik direktora nekog u HSV-u? Hvala
"My Favorite Ring is Always the Next One"
TO je srce,hrabrost,ljudstvo...Cuo sam da na izlasku iz tunela pojedini reprezentativci pisali u gace....Pa jbt ako treba poginut pogino bih za svoj narod i svoju drzavu ....Sergej je igracinina i hrabro srce,pogledajte ga na Marakani...Ja bih mu dao sve odlike u ovoj drzavi...amerosm je napisao/la:S malim zakasnjenjem sretan rodjendan puno zdravlja i srece u zivotu legendo. Steta sto te jucer nisu obradovali pobjedom, nego su ti poklonili onu blamazu. Nadam se da ces dobiti poklon u Nedjelju s malim zakasnjenjem kako dolikuje legendi kao sto si ti u ovom klubu, a repka ce ti priustiti poklon u vidu plasmana na SP.
[youtube][/youtube]
- TheManiacs
- Kontakt:
Ako Bog da novi selektor. Ili barem clan strucnog staba.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- TheManiacs
- Kontakt:
Ako Bog daCartman je napisao/la:Ako Bog da novi selektor. Ili barem clan strucnog staba.

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Pa vrijeme je da malo progovori,javi se svom narodu,kad će ako ne sad
SRETAN ROĐENDAN .
...lijepo je doć u svoju čaršiju kao pobijednik se vratit-njegov najdraži stih.-Aldino

SRETAN ROĐENDAN .
...lijepo je doć u svoju čaršiju kao pobijednik se vratit-njegov najdraži stih.-Aldino
al cisto sumnjamTheManiacs je napisao/la:Ako Bog daCartman je napisao/la:Ako Bog da novi selektor. Ili barem clan strucnog staba.
SERGEJ SERGEJ SERGEJ BARBAREZ SERGEJ BARBAREZ SERGEJ BARBAREZ...pridruzujem se cestitkama//
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.