FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ljubisa vukelja je igrao u borcu meni se cini prosle ili pretprosle sezone.nije nista pokazao,dao jedan gol iz slobodnjaka.nisam siguran.
Treci put castimo
Samo da se javim malo na temi i pozdravim one koji su tu 
Cujem da je u rekonstrukciji stadiona ( koja bi trebala biti zavrsena na vrijeme za licencu) predvidjena izgradnja sjeverne i juzne tribine na gradskom, pa s obzirom da ce sjedeca mjesta smanjiti kapacitet istoka, to ce biti taman da odrzi dosadasnji kapacitet i poveca ga na nekih 18000
imali kakvih novosti, sta se prica po gradu o odlascima i dolascima ?
P.S
SCHLAGER, AKO CITAS, MOLIM TE DA POGLEDAS PP

Cujem da je u rekonstrukciji stadiona ( koja bi trebala biti zavrsena na vrijeme za licencu) predvidjena izgradnja sjeverne i juzne tribine na gradskom, pa s obzirom da ce sjedeca mjesta smanjiti kapacitet istoka, to ce biti taman da odrzi dosadasnji kapacitet i poveca ga na nekih 18000

P.S
lešinar je napisao/la:Opet neke provokacije ili ipak nisu?Manijakk je napisao/la:Ziva istina... Imao je neki inostranih ponuda, ali nista konkretno... Strasan je Ljubisa, jako poznat igrac...tax je napisao/la:je li istina da u borac dolazi ljubisa vukelja
Ja ti kazem ziva istina... A najvjerovatnije BIKI (bilbija) ipak ide, i to u vojvodinu... Informacija od pouzdanog izvora, 80% da ce se realizovati...
gavra je napisao/la:Ma pusti njih ,jbg nemamo mi para da dovodimo igrace poput ultra poznatog napadaca iz Srbije Lazara Popovica, ili mladog supertalentovanog Alena Mesanovica, ili dobrog decka Spalevica mi se zadovoljavamo prosjekomOpet neke provokacije ili ipak nisu?
Sta ti zijevas

Slazem se sa tobom ,bas cujem neki dan ga kontaktirao Radomir Antic da ga isproba za Afriku Zigic mu nije standardan u ValensijiSta ti zijevasLazar Popovic je imao vecu karijeru nego svi borcevi igraci u ovom trenutku...

Da Ljubisa Vukelja je bio extra talenat al su ga povrjede upropastile i realno on je sad pojacanje kao Ozren Peric i iskreno ne vjerujem da je to istina koji ce nam k... on imamo takvih na tonu.ljubisa vukelja je igrao u borcu meni se cini prosle ili pretprosle sezone.nije nista pokazao,dao jedan gol iz slobodnjaka.nisam siguran.
? управе "црвено-?" ? ? & је " & $.
- " " " ' % на $ ?. & $ " у ' правцу " & % је & ? $ за нас. " ' & " не ? $ " у $ ? ", $ $ се $ ' ? у Европу - & је ?.
Hahaha malo sale nije na odmet.
- " " " ' % на $ ?. & $ " у ' правцу " & % је & ? $ за нас. " ' & " не ? $ " у $ ? ", $ $ се $ ' ? у Европу - & је ?.
Hahaha malo sale nije na odmet.
- Источно Стајање
- Kontakt:
jovanbl je napisao/la:Samo da se javim malo na temi i pozdravim one koji su tu
P.S
' $ је $ сјевера " југа " %

$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
@jovanbl
Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona!
Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu!
Mislim da to nije ni toliko od istine,jer se novi stadion nece izgraditi sigurno jos za 4 godine.Tako da je renoviranje Gradskog i osposobljavanje istog za Evropu pod obavezno!
Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona!

Mislim da to nije ni toliko od istine,jer se novi stadion nece izgraditi sigurno jos za 4 godine.Tako da je renoviranje Gradskog i osposobljavanje istog za Evropu pod obavezno!
Treci put castimo
- Источно Стајање
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:@jovanbl
Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona!Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu!
![]()
' ' $ се " у расправу & $ .. !!!
$ $ " та " , & " $ " & је Топ "

nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori ." Стајање je napisao/la:tatamata je napisao/la:@jovanbl
Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona!Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu!
![]()
' ' $ се " у расправу & $ .. !!!
$ $ " та " , & " $ " & је Топ "" ПП па " ... !!!
vidjecemo, znam da je u planu sjever i jug u okviru tog projekta rekonstrukcije, e sad rekoh od para zavisi
Kao sto sam rekao daj boze da sve bude tako!Imacemo prelijep stadion!jovanbl je napisao/la: nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .
vidjecemo, znam da je u planu sjever i jug u okviru tog projekta rekonstrukcije, e sad rekoh od para zavisi
Treci put castimo
-
- Kontakt:
Spominje se i odlazak Bojana Puzigaće u banjalučki Borac, odakle je i došao u Čelik
Puzigaća se može vratiti u Borac, ali pod uvjetom da nam vrati veći dio novca koji smo mu dali prilikom potpisa ugovora - kaže Beganović.
Puzigaća se može vratiti u Borac, ali pod uvjetom da nam vrati veći dio novca koji smo mu dali prilikom potpisa ugovora - kaže Beganović.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
pa sad ne znam da li ce biti prelijep ali bi mogao biti jedan od ljepsih u bih.tatamata je napisao/la:Kao sto sam rekao daj boze da sve bude tako!Imacemo prelijep stadion!jovanbl je napisao/la: nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .
Pravo rjesenje je novi stadion, ali zbog recesije sad je nemoguce , al ce sigurno i to biti vremenom
Poseban problem je travnjak, koji se nece mijenjati, a neophodna bi bila promjena jer je u kriticnom stanju
@jovanbl
Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih!
@Phill Jackson
Recite Puzigaci da se ne treba ni vracati.Dobar je igrac ali je g.o.v.n.o od covjeka.
Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih!

@Phill Jackson
Recite Puzigaci da se ne treba ni vracati.Dobar je igrac ali je g.o.v.n.o od covjeka.
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:@jovanbl
Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih!![]()
@Phill Jackson
Boga mi sam ja cuo da ce Bilbija u Vojvodinu, vec sada... Pa ako on ode, mozda ga puzigaca zamjeni...
- Источно Стајање
- Kontakt:
tatamata je napisao/la:Kao sto sam rekao daj boze da sve bude tako!Imacemo prelijep stadion!jovanbl je napisao/la: nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .
Ја ' ,? $ & $ се то $ ... !!!
А % се " " , ај & се " па & се " у &

-
- Kontakt:
I mi isto misljenje o njemu imamo,,sigurno je medju 5 najgorih nasih igraca biotatamata je napisao/la: @Phill Jackson

@Manijakk
Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno

http://liverpool.bosnianforum.com/
E pa jbg, sto se provalihPhill Jackson je napisao/la:I mi isto misljenje o njemu imamo,,sigurno je medju 5 najgorih nasih igraca biotatamata je napisao/la: @Phill Jackson
@Manijakk
Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno

Ja kont'o on neki ofanzivni vezni

Taman sam mislio to napisati!Phill Jackson je napisao/la: Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.