FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 14:47

ljubisa vukelja je igrao u borcu meni se cini prosle ili pretprosle sezone.nije nista pokazao,dao jedan gol iz slobodnjaka.nisam siguran.
Treci put castimo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 10 dec 2009, 14:51

Samo da se javim malo na temi i pozdravim one koji su tu :)

Cujem da je u rekonstrukciji stadiona ( koja bi trebala biti zavrsena na vrijeme za licencu) predvidjena izgradnja sjeverne i juzne tribine na gradskom, pa s obzirom da ce sjedeca mjesta smanjiti kapacitet istoka, to ce biti taman da odrzi dosadasnji kapacitet i poveca ga na nekih 18000 :)

imali kakvih novosti, sta se prica po gradu o odlascima i dolascima ?

P.S

SCHLAGER, AKO CITAS, MOLIM TE DA POGLEDAS PP

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:03

lešinar je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:
tax je napisao/la:je li istina da u borac dolazi ljubisa vukelja
Ziva istina... Imao je neki inostranih ponuda, ali nista konkretno... Strasan je Ljubisa, jako poznat igrac...
Opet neke provokacije ili ipak nisu?

Ja ti kazem ziva istina... A najvjerovatnije BIKI (bilbija) ipak ide, i to u vojvodinu... Informacija od pouzdanog izvora, 80% da ce se realizovati...

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 15:06

gavra je napisao/la:
Opet neke provokacije ili ipak nisu?
Ma pusti njih ,jbg nemamo mi para da dovodimo igrace poput ultra poznatog napadaca iz Srbije Lazara Popovica, ili mladog supertalentovanog Alena Mesanovica, ili dobrog decka Spalevica mi se zadovoljavamo prosjekom

Sta ti zijevas :roll: Lazar Popovic je imao vecu karijeru nego svi borcevi igraci u ovom trenutku... Za Mesanovica se slazem... jbg fali mu malo iskustva, vidjet ces ti njega za koju godinu :mrgreen: :geek:

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 10 dec 2009, 16:15

Sta ti zijevas :roll: Lazar Popovic je imao vecu karijeru nego svi borcevi igraci u ovom trenutku...
Slazem se sa tobom ,bas cujem neki dan ga kontaktirao Radomir Antic da ga isproba za Afriku Zigic mu nije standardan u Valensiji :D :mrgreen:

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 10 dec 2009, 16:21

ljubisa vukelja je igrao u borcu meni se cini prosle ili pretprosle sezone.nije nista pokazao,dao jedan gol iz slobodnjaka.nisam siguran.
Da Ljubisa Vukelja je bio extra talenat al su ga povrjede upropastile i realno on je sad pojacanje kao Ozren Peric i iskreno ne vjerujem da je to istina koji ce nam k... on imamo takvih na tonu.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 10 dec 2009, 16:33

? управе "црвено-?" ? ? & је " & $.

- " " " ' % на $ ?. & $ " у ' правцу " & % је & ? $ за нас. " ' & " не ? $ " у $ ? ", $ $ се $ ' ? у Европу - & је ?.
Hahaha malo sale nije na odmet.

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 10 dec 2009, 16:41

jovanbl je napisao/la:Samo da se javim malo na temi i pozdravim one koji su tu :)

Cujem da je u rekonstrukciji stadiona ( koja bi trebala biti zavrsena na vrijeme za licencu) predvidjena izgradnja sjeverne i juzne tribine na gradskom, pa s obzirom da ce sjedeca mjesta smanjiti kapacitet istoka, to ce biti taman da odrzi dosadasnji kapacitet i poveca ga na nekih 18000 :)

imali kakvih novosti, sta se prica po gradu o odlascima i dolascima ?

P.S

SCHLAGER, AKO CITAS, MOLIM TE DA POGLEDAS PP

' $ је $ сјевера " југа " % :evil: , " се ово % је ? $ $ , " ? се $ $ " " " , " то је то , $ се не " сјевер " југ ... !!!
$ ? ногу ја ' " & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 21:20

@jovanbl

Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona! ;) Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu! :mrgreen:

Mislim da to nije ni toliko od istine,jer se novi stadion nece izgraditi sigurno jos za 4 godine.Tako da je renoviranje Gradskog i osposobljavanje istog za Evropu pod obavezno!
Treci put castimo

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 10 dec 2009, 21:30

tatamata je napisao/la:@jovanbl

Odkud ti te informacije u vezi stadiona?Ja isto prvi put cujem za tu izgradnju sjeverne i juzne tribine...Daj boze da je to istina,da fino upicane Gradski,povecaju malo kapacitet i ko bombona! ;) Taman da i Lesinari dobiju svoju tribinu! :mrgreen:

Mislim da to nije ni toliko od istine,jer se novi stadion nece izgraditi sigurno jos za 4 godine.Tako da je renoviranje Gradskog i osposobljavanje istog za Evropu pod obavezno!

' ' $ се " у расправу & $ .. !!!

$ $ " та " , & " $ " & је Топ " :P " ПП па " ... !!!

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 10 dec 2009, 21:54

" Стајање je napisao/la:

' ' $ се " у расправу & $ .. !!!

$ $ " та " , & " $ " & је Топ " :P " ПП па " ... !!!
nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .

vidjecemo, znam da je u planu sjever i jug u okviru tog projekta rekonstrukcije, e sad rekoh od para zavisi

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 22:00

jovanbl je napisao/la: nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .

vidjecemo, znam da je u planu sjever i jug u okviru tog projekta rekonstrukcije, e sad rekoh od para zavisi
Kao sto sam rekao daj boze da sve bude tako!Imacemo prelijep stadion!
Treci put castimo

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 22:02

Spominje se i odlazak Bojana Puzigaće u banjalučki Borac, odakle je i došao u Čelik

Puzigaća se može vratiti u Borac, ali pod uvjetom da nam vrati veći dio novca koji smo mu dali prilikom potpisa ugovora - kaže Beganović.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 10 dec 2009, 22:04

tatamata je napisao/la:
jovanbl je napisao/la: nije to sigurno, ali je moguce, zavisi od para, ali plan postoji, ako to pokriju tri miliona bice (zajedno sa svim ostalim , pokrivanjem istoka, stolice, unutrasnjost , antidoping soba , reflektori .

pa sad ne znam da li ce biti prelijep ali bi mogao biti jedan od ljepsih u bih.

Pravo rjesenje je novi stadion, ali zbog recesije sad je nemoguce , al ce sigurno i to biti vremenom

Poseban problem je travnjak, koji se nece mijenjati, a neophodna bi bila promjena jer je u kriticnom stanju

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 22:20

@jovanbl

Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih! :mrgreen:

@Phill Jackson

Recite Puzigaci da se ne treba ni vracati.Dobar je igrac ali je g.o.v.n.o od covjeka.
Treci put castimo

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 22:22

Pa dobro,naravno na to sam i mislio.Sto se travnjaka tice,vjeruj mi da je jedan od boljih u drzavi.Kakvih sam se ja nagledao,nas je odlican...Naravno da to ne znaci da valja,vec samo da je medju boljim od najgorih! :mrgreen:

@Phill Jackson

Recite Puzigaci da se ne treba ni vracati.Dobar je igrac ali je g.o.v.n.o od covjeka.

Boga mi sam ja cuo da ce Bilbija u Vojvodinu, vec sada... Pa ako on ode, mozda ga puzigaca zamjeni...

Источно Стајање
Kontakt:

Post Postao/la Источно Стајање » 10 dec 2009, 22:23

tatamata je napisao/la:

Ја ' ,? $ & $ се то $ ... !!!

А % се " " , ај & се " па & се " у & :evil: ...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 10 dec 2009, 22:23

tatamata je napisao/la: @Phill Jackson

I mi isto misljenje o njemu imamo,,sigurno je medju 5 najgorih nasih igraca bio :roll:

@Manijakk

Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 10 dec 2009, 22:24

Phill Jackson je napisao/la:
tatamata je napisao/la: @Phill Jackson

I mi isto misljenje o njemu imamo,,sigurno je medju 5 najgorih nasih igraca bio :roll:

@Manijakk

Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno :D
E pa jbg, sto se provalih :mrgreen:

Ja kont'o on neki ofanzivni vezni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 10 dec 2009, 22:25

Phill Jackson je napisao/la: Kako ce zamjenit Bilbiju kad je covjek lijevi bek Bog te u sumu okreno :D
Taman sam mislio to napisati! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ma okanite se carsijskih prica Bilbija ostaje do ljeta u Borcu minimum!
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.