FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 24 jul 2013, 17:16

Ili je do nespremnosti ,ili je nedovoljna zagrijanost prije meca...nacin na koji se Colic sam povrijedio je smjesan..onako se raja na terminu povrijede. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 24 jul 2013, 17:20

mma_hz je napisao/la:Ili je do nespremnosti ,ili je nedovoljna zagrijanost prije meca...nacin na koji se Colic sam povrijedio je smjesan..onako se raja na terminu povrijede. :roll:
Jesi li ikada imao tu povredu?Ako nisi,to nema veze sa spremnoscu,vec sa nezgodnim polozajem koljena u datom trenutku sto se jasno vidi i na snimku...Vidim da nisi jedini koji to pise,a bez uvrede,najvise mrzim kad ljudi iznose misljenja na temu o kojoj ne znaju nista ili vrlo malo....Ovaj iznad tebe pise isto,Je li Rose u NBA-u bio mozda nespreman i nije imao pravi tretman kad se povrijedio?Naravno da nije.Jedan od faktora moze biti premorenost,ali Coli je ovo prva tekme sezone,a imali su lagan tempo u zadnjih 7 dana,tako da to otpada...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 24 jul 2013, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 24 jul 2013, 17:21

Kvesić,Zolotić i Čolić su jedini igrači iz ove ekipe koji su se mogli prodati odnosno nešto vrijede. A mi smo imali peh da se teško povrede a s obzirom na naše stručnjake teško da će biti na istom nivou kao prije povrede.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 24 jul 2013, 17:24

mma_hz je napisao/la:Ili je do nespremnosti ,ili je nedovoljna zagrijanost prije meca...nacin na koji se Colic sam povrijedio je smjesan..onako se raja na terminu povrijede. :roll:
veze ti nemas ;) igraci se sve vise povredjuju zbog (ne)uslovnosti terena za ragbi a kamo li za fudbal

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 24 jul 2013, 17:28

Sportski pozdrav.Danas se dogovaramo za subotnju tekmu,ono hoćemo na zapad zbog sunca.Rekoše nam da će zapad biti rezervisan za manijake.Pa je li istina da vas dolazi 1000. :)

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 24 jul 2013, 17:28

savatihotece je napisao/la:Nas četvorica zapucali iz Brčkog.Bili na zapadu. Željo odigrao solidno, u skladu sa potencijalom.

Svraka me razočarao, Adilović standardno loš, Selimović standardno katastrofa i ovo su trojicaa igrača na koje ne bi trebalo ubuduće ozbiljnije računat (nek se Svraka malo preispita jer nema više popravnog, a ovu dvojicu nogom u guzicu). Amaru zamjerim što nije odmah na poluvremenu napravio izmjene.

Navijanje vrlo dobro. Na svaki malo jači pritisak zapad bi eksplodirao. Jug fantastičan. Skidam kapu mikrofondžiji za uloženi trud, ali smatram da ovaj način vođenja navijanja ubuduće treba izostavit.

Jbg sad se vidi koliko bi nam značilo da se igra na Grbavici. U lavoru sva dernjava ode u nebo i bolje da smo igrali u Zenici.

Sve u svemu zadovoljan, a u subotu ako bog da u Gradačac. Vidimo se.
WELCOME ;)
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 jul 2013, 17:31

Čolić,Škaljić po 6mj pauze praktično dva igrača iz udarne postave odbrane plus Kvesić i Zolotić koji su odranije stvarno pehovi..a mene je onaj start nad Čolićem podsjetio na start Malude nad Mujdzom u Francuskoj kad je ovome slomljena kost u noznom zglobu..Takodje prekrsaj nad skaljicem izuzetno grub ušao je u njega dobro mu rebro nije slomio..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 jul 2013, 17:31

Zbog cega Skaljic toliko odsustvuje kakva je njegova povreda ?

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 24 jul 2013, 17:32

terabajt je napisao/la:Zbog cega Skaljic toliko odsustvuje kakva je njegova povreda ?
Slomio ruku, detalje ne znam :roll:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 24 jul 2013, 17:34

bhsport je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne stvarno realno... Jest Plzen jak ali kako su se branili u 2 poluvremenu mnogi timovi bi im dali jos 2 i vise golova. pozz
Moras prvo znati razliku izmedju branjenja i svjesnog povlacenja kada imas 2:0 i igraca manje, odn. prepustanja inicijative protivniku... ;) Ljudi su se organizovano branili i nisu dopustali nikakve pokusaje udaraca sa distance, a kroz sumu takvih kvalitetnih, spremnih igraca je jednostavno nemoguce probaciti dobru loptu... Slazem se da imamo loseg napadaca i da bi neko drugi u njegovim situacijama pokusao makar nesto i ucinio bi nesto bolje sigurno, ali da je Osim mogao dovesti boljeg, doveo bi ga, ovako sta je, tu je, ipak od ove utakmice smo mnogo dobrog dobili i naucili...
Ma ne mozes ti to objasniti liku koji ne razumije kako je igrati sa velikim timom. On je naviko na Ibraku koji ima pricu razvalit cemo Zelju, kup je nas, pa fasuje tricu.
Amar prijatelju nije takav, Plzen jeste Arsenal za nas i za cijelu ligu jer se vidjela razlika i sa igracem manje.
Sa onim kadrom koji Zeljo ima, Plzen se nije mogao proci, i dobro je covjek rekao imali smo 6% sansi. Kraj price!

Sto se tice Adila, covjek je radio vracao se nazad, sam igra u napadu, a da fula sanse fula. Da je medju najboljim napadacima lige - jeste, najbolji strijelac prije 2 sezone a prosle drugi, dakle lik je jak za nase lige, ali ja bih licno volio vidjeti Pehilja na njegovom mjestu.
NE LUPETAJ
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2013, 17:35

Schwarz je napisao/la:Pa ovo je nemoguce,koji pehovi nas zadesavaju.Kvesa,Zola i Cola.Prosto nevjerovatno.Kao da nam je neko sihre nabacio.
ko li bas :? ne pada mi na pamet da su se nekom zamjerili ili kakvu tekmu prodali pa neko ispao iz lige... :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 24 jul 2013, 17:35

Skaljic je ja mislim oko mjesec dana odsutan

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 17:36

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Pa ovo je nemoguce,koji pehovi nas zadesavaju.Kvesa,Zola i Cola.Prosto nevjerovatno.Kao da nam je neko sihre nabacio.
ko li bas :? ne pada mi na pamet da su se nekom zamjerili ili kakvu tekmu prodali pa neko ispao iz lige... :?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pa šta ti je.Idi skupljaj sergiju da isplatite onom dugove ugasićete se jadan ne bio.Ne vratili se nikad da Bog da.
DRUG NEBI TI PUNCA

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 24 jul 2013, 17:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:
daBogda se iz nizeg ranga nikad ne vratli ! pusa
Željeznicar za život cijeli !

AAOO
Kontakt:

Post Postao/la AAOO » 24 jul 2013, 17:38

Bože sačuvaj kakve mi dušmane imamo u ovim našim komšijama.Ja vjerujem da im je i ova vijest za Benju uveliko popravila dan.
"Pitarski je kompleks neizliječiv"-Aristotel

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 24 jul 2013, 17:38

Željo im kriv sto su ispali, a oni su trebali Slaviju pobjediti.

AFERIM MOMČINO !
Ja te volim, volim Željo..

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 24 jul 2013, 17:42

peh za pehom eto nove povrede .. pa dokle viseeeee
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 jul 2013, 17:43

zar ima neka tekma da su prodali ? :?

ja se cudim ko i cojk zasto se to sve desava, ne pada mi na pamet nista... kad ono fkt vi imate nekih informacija za koje ja ne znam :?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 jul 2013, 17:45

gio10 je napisao/la:Željo im kriv sto su ispali, a oni su trebali Slaviju pobjediti.

AFERIM MOMČINO !
nisu trebali pobijediti.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 17:47

ChWilla je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Željo im kriv sto su ispali, a oni su trebali Slaviju pobjediti.

AFERIM MOMČINO !
nisu trebali pobijediti.
Imali su najljepšeg trenera u taj vakat, rezultat je bio u drugom planu. :lol:
Čovjek koji napiše knjigu napadački fudbal ili nešto tako a ima jedan šut na go u 90 minuta protiv Slavije :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 14 gostiju.