Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pricekaj samo kad Spanci Silva i Navas dodju u sastav, pa jos i Aguero jaran, pa cu te pitati ko sa kim suradjujeBenop je napisao/la:Negredo je definitivno bolji izbor za Džeku od kloca Teveza. Treba uzet u obzir da je ovo Negredu prva tekma, još se ne zna sigurno kakav je karakter i kakva će biti saradnja sa Džeksonom.
Standardno, ali tako je to jednostavno, i Miske je uvijek gledao prvo gdje Dzeko, pa onda Grafite i ostali igraciBenop je napisao/la:I to što kažeš druže. Biće ponovno svakvih psovki i belaja kad krene sezona
Goalgetter je napisao/la: mada mislim da ce ga likvidirati nakon tekme
a morao je tada Grafite biti sebičan kada je Miske svaku loptu Edinu dodavaomilomlat je napisao/la:Mogli bi biti jak tandem ove godine. Mozda kao onaj sa Grafiteom, samo sto je Negredo tehnicki ispoliraniji od Grafitea, i nije sebican kao on sto je bio.
Ako aludiras na mene, ni najmanje se ne salimJTS je napisao/la:Fernandinho flopreci da se šališ
nemoj zaje*avat', Fernandinho je odličan, a danas se niko nije pokazao po onakvom terenu .. ako si gledao prethodne tekme mogao si vidjeti da je Fernandinho odličan igrač .. inače, na pripremama Nasri i Milner kidaju, najjači su bez dilemePapastathopoulos je napisao/la:Ako aludiras na mene, ni najmanje se ne salimJTS je napisao/la:Fernandinho flopreci da se šališ
baš to razmišljam sinoć dok gledam onaj jad .. pa znači u jednoj situaciji trči a stoper je iza njega , nema šanse da dođe do lopte prije njega , on zamahuje glavom i umjesto da zakuca loptu on je nešto stranom glave okrznu , nije joj skoro ni promjenio putanju .. onda sam tek skontao koliko je Edin zapravo sjajan igrač u skoku.aqarius je napisao/la:Da li je Adilović gledao Džeku kako se lopta šuta glavom.Samo da pogleda 20 njegovih golova glavom(obrati pažnju na kretanje postavljanje,položaj tijela,trzaj glavom),već bi na terenu nešto znao i mogao da doradi....
ko još čita to sran.je ba? .. Edin da zabije 150 golova u sezoni on bi opet bio flop za njih. pola tih navijača su 13-godišnjaci koji uopšte nisu iz Manchestera i nisu bili na 2 utakmice Cityja , i također neki Indijci , Pakistanci , Arapi itd .. ugl. boli te kar.ina za njihsanji je napisao/la:Eno dizu Negreda u nebesa na bluemoonu a Edina ubise kritikama.
neću ulaziti u to koliko vrijedi, al' normalno da će City pretplatiti svakog igrača kad su puni para, a drugi gledaju samo da izvuku što više jer znaju da ovi imaju .. a pogotovo Shakhtar kome ne trebaju novci, nego su uzeli rekao bih koliko oni smatraju da Fernandinho vrijediPapastathopoulos je napisao/la:Svako je odlican igrac, u svom cjenovnom rangu, a fernandinho je placen 30-35 mil, a toliko ne vrijedi..i kazu bale ne vrijedi 80 miliona..vrijedi i 180 kad vidimo za koga se sve daje 30,40,50 miliona..
Ovako negredo je startniji i ima bolju tehniku , ali brate mili Dzeko ima bolji prijem , mocniji je , jaci na nogama , jednostavno kompletniji izgrac od njega ...Zna Pelegrini sta radi, imam osjecaj da vjeruje Dzeki mozda cak i najviseJohnnyDinamitas je napisao/la:Da cujem od nekoga ko je gledao utakmicu... ali REALNO molim vas.
Citam forume City-a i kazu da Negredo sve ima sto Dzeki fali, a ne pricaju o igrackim sposobnostima nego:
zalaganje, work-rate, kontribucija timskoj igri, motivacija. Ima li ista u tome?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.