FK Rudar Prijedor

topa99
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la topa99 » 18 jul 2013, 22:55

Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostaje :D Dolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 19 jul 2013, 00:31

Ako Perica i Zoća potpišu, stvarno će biti ogromna konkurencija na sredini terena. Mislim da su Majkić i Ivetić samo alternativa ako Zoća ne pristane na ugovor. U svakom slučaju se radujem, bilo kom riješenju.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 19 jul 2013, 00:35

topa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostaje :D Dolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm :D
Kakav bola Danijel Majkic??? Neko vas dobro lozi u tom Prijedoru
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 19 jul 2013, 01:51

Ma šupljika za Majku, ali Perica je moguć. Još ga je i Baja želio kad je bio, bio je blizu potpisa, al' nema tu priče kad uskoči gospodin Nijaz u trku, i ode tad u Olimpic.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 19 jul 2013, 04:05

lovcen16 je napisao/la:
Vastecija_GSE je napisao/la:Stigao je danas valjda spic iz Veleza. Lazar Vidic. :D
Vida je dobar igrac sigurno bar dok je kod nas igrao u Slaviji,cinjenica da se nije nadavao golova ali je imao asistencija i zaradio je nekoliko penala iz igre jedan na jedan ali izgleda da ga ni u Velezu nije htjeo gol valjda ce kod vas biti vise srece!!!!
Vidic je dobar igrac za nase lige u Velezu nije dobio dovoljno minuta a ono sto je dobio pokazo je da zna igrati lopte jak stabilan, dobro se gradi , ima dobar pregled dobre pasove dobar igrac samo neznam jeli on napadac ili vezni igrac mozda iza dva napadaca mu najbolje odgovara pozicija

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 19 jul 2013, 11:15

moRAja je napisao/la:
topa99 je napisao/la:Sa Zocom sam pricao,u nedelju ce znati da li ostaje i sta ce napraviti,ali najvjerovatnije ostaje :D Dolaze valjda Perica Ivetic i neki Danijel Majkic msm :D
Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je Danijel :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 19 jul 2013, 14:19

Ma ljudi samo da Zoca ostane ,a onda **** te Majkice, Ivetice , Karice , Marice i slicno. 8-)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 19 jul 2013, 19:50

Ma Zoca i da ostane, pitanje je sta ce biti...jer evo vec 3-4 sedmice ne trenira sa ekipom ,nije ni Starcevic budala neka da ga sad stavi prije ovih momaka sto su prosli cijele pripreme ma koliko Zoca bio dobar igrac...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 19 jul 2013, 21:19

topa99 je napisao/la:
moRAja je napisao/la:
Tako pise u novinama Majkic iz Veleza,mislim da je Danijel :D
Ma to ti je zestoki supljak, u kojim novinama je pisalo?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 20 jul 2013, 01:09

rudarprijedor je napisao/la:Ma Zoca i da ostane, pitanje je sta ce biti...jer evo vec 3-4 sedmice ne trenira sa ekipom ,nije ni Starcevic budala neka da ga sad stavi prije ovih momaka sto su prosli cijele pripreme ma koliko Zoca bio dobar igrac...
Covjece...sve se uigravalo prema Zoci i Mikicu....Medjutim Zoca je trebao da ide u Izrael. Sad ponovo moze da ima kljucnog igraca. :D

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 jul 2013, 20:00

0:0 ... Sa drugoligasem Hrvatskim na nasem stadionu. Bilo dosta ljudi, ali brate mi smo **** katastrofa... Imamo trenutno najgori tim od kako smo usli u Premijer Ligu BiH. Sreca eto pa je Leotar u problemima, a i ova VO je ocajnija od nas tako da vjerovatno necemo ispasti... 15 igraca je otislo, ovo sve juniori sad, koji nece ni da potrce... Alkoholicari eto sta su. Stakic, Mikic, Misan, Bodiroga... To je to sto kod nas trenutno valja, ovo ostalo Boze sacuvaj! Ne znam da li se Radnik pojacao, ali ovakvom igrom realno dobice nas ljudi u subotu, ako iole nesto znaju. Uvijek ista prica, svake godine... Zoca definitivno nece igrati za Rudar, provjerena informacija, barem sam ocekivao njega da nas koliko toliko pojaca ali ipak i od toga nista. 13 mjesto ce nam biti vrhunac ove godine :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 21 jul 2013, 12:35

Smanjili su cjene ulaznica za ovu sezonu :mrgreen: Istok je sada 2 KM,Zapad 4 KM,a Natkrivena tribina na zapadu 6 KM.
Mens sana in corpore sano.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 21 jul 2013, 15:47

Sve se nadam da ce se igra popraviti poslije prvih 5-6 kola...Zoca je valjda sve dogovorio sa Interom iz Zapresica. :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 22 jul 2013, 10:42

Kaže ovaj naš "namjerno smo izabrali da igramo pripremnu sa ovako jakim protivnikom" a igra protiv ekipe iz druge HNL. Iskreno, nikad cuo za njih nisam. Jedino pozitiivno je sto je dosta nasih klinaca u igri ali negativno je sto to nije zbog neke klupske politike, vec vjerovatno smo dekintirani (pricam napamet, nadam se da grijesim).
Iako se na Mondu moglo procitati da je Milutinovic u Zvezdi na probi, lik je otisao u Zapresic.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

mijau1929
Kontakt:

Post Postao/la mijau1929 » 22 jul 2013, 13:07

Pozdrav.Možete mi nešto više reći o Milutinoviću koji je došao kod nas u Zaprešić.Koje su njegove kvalitete i mane.U debiju u subotu je zabio dva gola iz daljine očito je da ima odličan udarac a za ostalo je 45. minuta koliko je igrao bilo premalo da se vide njegove ostale kvalitete.Koliko je on zarađivao kod vas?I kako to da rađe igra drugu hrvatsku ligu nego prvu bosansku.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 22 jul 2013, 15:12

Dobar igrac , skolovan.Godinama igrao u Ceskoj. Igra vjerovatno zato sto je dobio dobre pare. :D Ima nekog menadzera koji mu steli klubove. Prije toga je bio u Izraelu medjutim nije uspio da se dogovori. :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 22 jul 2013, 16:00

Odlican igrac sa 18 godina je otisao u Slaviu iz Praga i tu bio 5-6 godina...I mi smo se zacudili da je otisao u 2. HNL a ima kvalitet za mnogo jace lige...sve u svemu pravo pojacanje
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 jul 2013, 15:34

slika

3 golmana i 23 igrača u Prvom timu i kako stvari stoje,to je to,što se tiče gračkog kadra za ovu polusezonu.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 24 jul 2013, 15:43

Mislim da prvo kolo imamo pobjedu ,vjerovatno ce biti 3 za 3 :D Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto :D

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 24 jul 2013, 15:46

topa99 je napisao/la:Mislim da prvo kolo imamo pobjedu ,vjerovatno ce biti 3 za 3 :D Nije losa ekipa toliko,ali bice gusto :D
Ma 3 za 3 ,1/1 :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 13 gostiju.