Drama svojih para je dao u Velež otkako je došao tako da ga sigurno treba podržati a još više cijeniti.tepsija je napisao/la:Iako je ovo možda zabadanje nosa gdje mu nije mjesto...budite sigurni da je Ibro imao bolja primanja i bolji radni odnos u Švicarskoj nego što ima tu.
Zbog toga ga trebamo cijeniti i podržavati.
Go Ibro,go...za našeg Veleža.
Ma jašta bi.arius je napisao/la:darko maletic je to pojacanje o kojem se prica .... samo sumnjam. a i vise bi nam valjao centarfor nego krilo
Ja sam cuo da to nije onaj Maletic iz Borca nego neki mladi igrac nemam pojma ni odakle je sa istim prezimenom. Ali ta prica je bila aktualno prije 10ak danaAlemC85 je napisao/la:čuj maletić? ja sam protiv dovođenja takvih igrača, osmanagić je i mlađi, ali i bolji...
Dobar, dobarmoRAja je napisao/la:Ovi ostali klosari bi prodali akumulator iz autobusa da mogu.
ja sam im cuo za pojacanja, al najpoznatije pojacanje im je onaj Karamatic sto je igrao i u Sarajeva, ali nece on moci igrati prvo kolo, jer treba srediti neke pepaire, mozda cak ni 2 nece igrat...zizu1991 je napisao/la:Nego, dolazi nam sada Slavija. Šta očekivati u rezultatskom smislu ? Mislim da svi vjerujemo u početna 3 boda na našem kontu. Je l' ikakvih igrača dovodila u ovom prelaznom roku, nisam upoznat' sa tim ?
Slavija uvijek nezgodan protivnik ali ovaj put ocekujem glat pobjedu pred dobro ispunjenim tribinama. Oni se nikad ne pojacavaju nekim imenima a uvijek imaju dobru ekipu zato trebamo biti oprezni. Forza Velezzizu1991 je napisao/la:Nego, dolazi nam sada Slavija. Šta očekivati u rezultatskom smislu ? Mislim da svi vjerujemo u početna 3 boda na našem kontu. Je l' ikakvih igrača dovodila u ovom prelaznom roku, nisam upoznat' sa tim ?
al' zato nisi nas gledaokraljlavova je napisao/la:Jedan komentar sto se tice slavije gledao sam njih protiv sarajeva prijemjesec mogu vam reci da su solidna ekipa nece vam biti lahko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.