Nisi dobro cuo, nekako sam siguran da ce na kraju Filip braniti.Karic novi trener golmana.A Guso je otisao jer je sa haverima napravio skolu fudbala trebao mu povod samo vec odavno se ceka ovaj slijed dogadjaja zato je Amar i ostavio Karica a mnogi se pitali kakva mu je uloga.Eti i bila hampa oko Cvike ovo ono posvadjo se napustio a covjek tu .Samo je Brko nazmjenjiv ostali su prolazni.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam cuo da Filip kasni na treninge, da je dosao totalno nespreman u Zelju, nije se trudio, Guso to nije trpio, Amar nije htio prerano reagovati sa sankcijama, a Guso ionako je od prije htio pokrenuti vlastitu skolu fudbala, mozda i politicki se angazovati, uostalom to nije ni bitno... Hadzic je nas golman, Guso je bivsi i vozdra... Idemo dalje...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sinoćna utakmica je pokazala surovu realnost našeg kvazi fudbala.Loša fizička sprema dominira na svaki malo jači duel hitna mora reagovati.Osim nije ništa naučio iz prethodnih godina.
Adilović se opet dokazao kao jedan izuzetan kloc al' su glumačke sposobnosti na jednom zavidnom nivou, iako nije bilo kontakt baci se čovjek u 16 kao da ga je voz pokosio.
Jedini koji može dobiti prolaznu ocijenu je Bučan koji se najviše trudio i zalagao dok su se ostali šetkali.
Adilović se opet dokazao kao jedan izuzetan kloc al' su glumačke sposobnosti na jednom zavidnom nivou, iako nije bilo kontakt baci se čovjek u 16 kao da ga je voz pokosio.
Jedini koji može dobiti prolaznu ocijenu je Bučan koji se najviše trudio i zalagao dok su se ostali šetkali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Amar i Rusmir su dobitna kombinacija, ali mora se razmišljati i o nekim drugim stvarima...mora se Uprava malo više angažovati i malo više raditi, moraju pratiti Amara inače ćemo tapkati u mjestu..pile87 je napisao/la:Nisi dobro cuo, nekako sam siguran da ce na kraju Filip braniti.Karic novi trener golmana.A Guso je otisao jer je sa haverima napravio skolu fudbala trebao mu povod samo vec odavno se ceka ovaj slijed dogadjaja zato je Amar i ostavio Karica a mnogi se pitali kakva mu je uloga.Eti i bila hampa oko Cvike ovo ono posvadjo se napustio a covjek tu .Samo je Brko nazmjenjiv ostali su prolazni.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam cuo da Filip kasni na treninge, da je dosao totalno nespreman u Zelju, nije se trudio, Guso to nije trpio, Amar nije htio prerano reagovati sa sankcijama, a Guso ionako je od prije htio pokrenuti vlastitu skolu fudbala, mozda i politicki se angazovati, uostalom to nije ni bitno... Hadzic je nas golman, Guso je bivsi i vozdra... Idemo dalje...
ko ce na stopera umjesto skaljica,zamjena za benju je zeljkovic i mislim da se njegovo odsustvo nece ni osjetiti. dok bi na stoperima moglo biti problema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Zato ja volim fudbal svak ga moze doziviti na svoj nacin, ja recimo vidim da je ekipa trcala i da se borila ti da nisu i to je ono recimo sta ti hoces da vidis neki ljudi se rode negativni i to ti je.Igrali sa do sada najzajebanijom ekipom unazad par godina i dali im cetri gola a svi ocekivali i jedva cekali totalni raspad i hvala bogu nisu ga docekali i ti jos kazes da nije Osim nista naucio predhodnih godina, strah me za tebe i tvoje zdravlje jel znas jos neku ekipu od recimo sest miliona koja ekipu vrijedi puno vise od nas satjera na svoju polovinu da se brani cijelo drugo poluvrijeme napredovali smo mi a i Osim samo ti neces da vidim ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?Saurman je napisao/la:Sinoćna utakmica je pokazala surovu realnost našeg kvazi fudbala.Loša fizička sprema dominira na svaki malo jači duel hitna mora reagovati.Osim nije ništa naučio iz prethodnih godina.
na stopera ce ti sada zeljkovic a bucan ce mjenjati benjuastra1922 je napisao/la:ko ce na stopera umjesto skaljica,zamjena za benju je zeljkovic i mislim da se njegovo odsustvo nece ni osjetiti. dok bi na stoperima moglo biti problema
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Znači kad je neko realan onda je negativan.pile87 je napisao/la: sta ti hoces da vidis neki ljudi se rode negativni i to ti je
Naravno da nije naučio.Jer svake sezone se ponavlja ista priča.Da smo imali sreće, da smo manje greške pravili, da smo,....pile87 je napisao/la: ti jos kazes da nije Osim nista naucio predhodnih godina
pile87 je napisao/la: napredovali smo mi a i Osim samo ti neces da vidim
Ako je ovo za tebe napredak onda i ne čudim što je država ovakva kakva jest.Jedino ti vidiš "napredak" u ovim porazima od 40 primljenih golova u zadnjih 5 godina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije bilo 20 slazem se al je bilo 18 jel i to provala.Hordas Doboj je napisao/la:Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?![]()
Karikikram 20 000 ali vjerovatno je bilo par hiljada manje VI AKO BUDETE IMALI UPOLA KAO MI GLAVNI STE U GRADU a sutra ce se vidjeti.Hordas Doboj je napisao/la:Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?![]()
Interesuje me jedna stvar, a to je koliko ćemo kazne dobiti.
1. Zbog loše organizacije utakmice (mislim na to što su navijači Plzena uspjeli unijeti baklje)
2. Jer su raja stajali na stepenicama na istoku. Baš sam bio na istoku, i redari nisu dali da se stoji na stepenicama i govorili su da će klub platiti kazne i onda kad su neki mangupi počeli dolaziti, a nije im se išlo na čoškove, redari su odustali i sve stepenice na istoku su bile popunjene, što se može vidjeti i na snimku. Mislim da su i pitari prošle godine zbog ovog platitli kaznu?
1. Zbog loše organizacije utakmice (mislim na to što su navijači Plzena uspjeli unijeti baklje)
2. Jer su raja stajali na stepenicama na istoku. Baš sam bio na istoku, i redari nisu dali da se stoji na stepenicama i govorili su da će klub platiti kazne i onda kad su neki mangupi počeli dolaziti, a nije im se išlo na čoškove, redari su odustali i sve stepenice na istoku su bile popunjene, što se može vidjeti i na snimku. Mislim da su i pitari prošle godine zbog ovog platitli kaznu?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- storm_raider
- Kontakt:
Hordas Doboj je napisao/la:Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?![]()

Sport je lijek za tijelo i duh.
pa et ja ocekujem otprilike kao protiv Zete..a protiv Zete je bilo minimalno 15..pile87 je napisao/la:Karikikram 20 000 ali vjerovatno je bilo par hiljada manje VI AKO BUDETE IMALI UPOLA KAO MI GLAVNI STE U GRADU a sutra ce se vidjeti.Hordas Doboj je napisao/la:Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ovdje gdje ti zivis i radis i jedes, tu dominiramo, zao mi je sine, najteze je prvih 10 godina dominacije, poslije se naviknes, nemas jos puno...samo polako, znam da se u tebi sad sve prevrnulo sto nemas sta da kazes na ovo ali tako je...jbg strpi se....do tada imas mahanje, i da ne zaboravim sretno protiv kuksija, velike evropske ekipePEP je napisao/la:do je tate jovice i cmara zeljo ce da dominira u PL bih a pusi u evropi ,odigras 30 i kusur tekmi u sezoni i budes fol sampion za dvije tekme u evropi neprocjenjivo![]()
![]()
tuga brate.

Ako cemo iskreno ova drzava je takva sto svi vole da kosmiji crkne krava.Mi pricamo o ovoj sezoni i utakmicama LP igrali smo sa daleko najtezim protivnikom od svih nasih predstavnika i zajanili 6-4 ukupnim rezultatom dok se nasi timovi pate i gube od pekara koji su 15 puta losija ekipa od one sa kojom smo mi igrali. Mi smo beton za nasu ligu i jedina konkurencija nam je Siroki.Saurman je napisao/la:pile87 je napisao/la:
Ako je ovo za tebe napredak onda i ne čudim što je država ovakva kakva jest.Jedino ti vidiš "napredak" u ovim porazima od 40 primljenih golova u zadnjih 5 godina.
- corleone87
- Kontakt:
Bucan nam je zasad najbolje pojacanje od svih igraca koji su dosli,lik je borben,ima tehniku,brzinu a svaka mu cast za onu sprijecenu akciju Plzena sinoc na kraju utakmice,svi stoje i gledaju dok igrac Plzena trci sam prema golu jedino Bucan skoro sa centra igralista uspjeva da ga stigne i sprijeci mogu reci siguran pogodak.Sto se tice Adilovic i sinoc je dokazao da je taraba zesca,imao je dvije izgledne prilike za postizanje gola nije uspio ni zabrinut golmana a kamoli nesta drugo(pogotovo onaj sut glavom sa 2 metra) a o njegovim fizickim sposobnostima ne treba trositi rijeci,razvaljuju ga igraci Plzena kako ko hoce,jedina pohvala ide na njegove glumacke sposobnosti.Bio bi nam najvece pojacanje kad bi otisao iz kluba.Svraka je plivao u prazno cijelu utakmicu dok za ostale nemam nekih velikih zamjerki.
Plzen se pokazao kao kvalitetnije ekipe u ljudi zasluzeno idu dalje nema govora.Ljudi su igrali skoro citavu utakmicu sa igracem manje i uspjeli su odrzati rezultat,cak su nam uspjeli i gol zabiti(iako je bio ofsajd ali hajde bilo pa proslo).
Sve u svemu ja sam zadovoljan ovogodisnjom evropskom avanturom,jer smo sa dosta izmjenjenim igrackim kadrom u odnosu na prethodnu/e sezone/u uspjeli u obadvije utakmice napatiti dosta kvalitetniju ekipu.Igraci koji su dosli pokazali su da ce biti odlicna pojacanja.Sto se tice juniora Sadikovic i Bajic su pokazali da se na njih moze ozbiljno racunati u Premijer ligi,naravno i uz Hodzica ali on je vec u prosloj sezoni pokazao svoj kvalitet.
Plzen se pokazao kao kvalitetnije ekipe u ljudi zasluzeno idu dalje nema govora.Ljudi su igrali skoro citavu utakmicu sa igracem manje i uspjeli su odrzati rezultat,cak su nam uspjeli i gol zabiti(iako je bio ofsajd ali hajde bilo pa proslo).
Sve u svemu ja sam zadovoljan ovogodisnjom evropskom avanturom,jer smo sa dosta izmjenjenim igrackim kadrom u odnosu na prethodnu/e sezone/u uspjeli u obadvije utakmice napatiti dosta kvalitetniju ekipu.Igraci koji su dosli pokazali su da ce biti odlicna pojacanja.Sto se tice juniora Sadikovic i Bajic su pokazali da se na njih moze ozbiljno racunati u Premijer ligi,naravno i uz Hodzica ali on je vec u prosloj sezoni pokazao svoj kvalitet.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I na jugu su stajali navijači na stepenicama, čini mi se...Vedad87 je napisao/la:Interesuje me jedna stvar, a to je koliko ćemo kazne dobiti.
Valjda će biti manje nego za Maribor, nije bilo pirotehnike s naše strane, ne znam jesu li oni u tu kaznu računali UEFA mafija i Ćao Platini, ako jesu, onda bi kazna trebala biti dosta manja...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dogovorenopile87 je napisao/la:Karikikram 20 000 ali vjerovatno je bilo par hiljada manje VI AKO BUDETE IMALI UPOLA KAO MI GLAVNI STE U GRADU a sutra ce se vidjeti.Hordas Doboj je napisao/la:Doslo je do provalepile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?![]()

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Mišu, izašao si iz rupe...neka neka...Saurman je napisao/la:Sinoćna utakmica je pokazala surovu realnost našeg kvazi fudbala.Loša fizička sprema dominira na svaki malo jači duel hitna mora reagovati.Osim nije ništa naučio iz prethodnih godina.
u tvom slucaju na seluHordas Doboj je napisao/la:Dogovorenopile87 je napisao/la:Karikikram 20 000 ali vjerovatno je bilo par hiljada manje VI AKO BUDETE IMALI UPOLA KAO MI GLAVNI STE U GRADU a sutra ce se vidjeti.pile87 je napisao/la:ili je problem sto smo mi u stanju na kosevu skupiti 20 000 navijaca a svi drugi nisu ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.