FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Upravo tako, samo sto balavci prate fudbal u zadnje 2 godine.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- samir_tm87
- Kontakt:
I koliko je tekma sutra i ima li na tv?
U 21 sat. Ima kombinovani prenos sa Sirokim na BHT1.ahmic je napisao/la:I koliko je tekma sutra i ima li na tv?
moze li mi neko reci od ovih silnih pojacanja ko moze igrati sutra a ko ce moci igradi u 3 pretkolu hvala 

Otvoriti tekmu jako i sa velikim pritiskom prema golu šipaca. Ako utrpamo jedan u prvih 20 min oni više nemaju šta izgubiti a ni čekati. Moraju otvoriti tekmu definitivno a to nam je prilika da ih devastiramo.
Lik koji prodaje karte ispred tržnice kaže da nije začuđen kako dobro idu već standardno istok i sjever ali da ga čudi kako dobro zapad ide. Mogla bi posjeta biti oko 15 milja...kaže
Lik koji prodaje karte ispred tržnice kaže da nije začuđen kako dobro idu već standardno istok i sjever ali da ga čudi kako dobro zapad ide. Mogla bi posjeta biti oko 15 milja...kaže
Niko, samo je Karic prijavljen kao novi na spisak za dvomec sa albancimaSilkoni je napisao/la:moze li mi neko reci od ovih silnih pojacanja ko moze igrati sutra a ko ce moci igradi u 3 pretkolu hvala

Niko, samo je Karic prijavljen kao novi na spisak za dvomec sa albancimahilmo je napisao/la:Silkoni je napisao/la:moze li mi neko reci od ovih silnih pojacanja ko moze igrati sutra a ko ce moci igradi u 3 pretkolu hvala

zar vule nema pravo? a u trecemo pretkolu ko ce imati pravo? hvala ljepo na odgovoru
Realno, vidi sa nisi derbi navijač, svaka čast!mma_hz je napisao/la:Imali smo i mi ispada sa RAZGLASOM ..koliko hocete..i nasi psuju,mole ,kume da se navija ..nemojmo sad srat po drugima bez potrebe..sve je to u 5 deka..tello je napisao/la:Hoce i kod nas bit megafon posto je trend da i mi napravimo karaoke na sjeveru kao komsije sinoc na jugu![]()
![]()
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Utrpali bi kad bi igrali protiv tima koji je do jucer igrao trecu ligu Albanije, ali protiv prvaka CZ tesko ide. Ni vi nista bolje ne bi prosli znas i sam to, dovoljan pokazatelj je utakmica sa San Marincima.uschtipak je napisao/la:Ispostujte tol'ko svoj klub, bar veceras nemojte komentarisati na nasoj temi, ba. Nismo vam mi krivi sto i sa igracem vise ne mozete da utrpate par komada.
Nego neka vam je sretno u cetvrtak.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Divi malih plavih na temi
Bolje skupljajte kes da date Hadzicu, prica se da mesar trazi nazad 520 evrona 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Vi imate vise iskustva sa ovom poslovnom bransom i trzisnom nisom....Hordas Doboj je napisao/la:Divi malih plavih na temiBolje skupljajte kes da date Hadzicu, prica se da mesar trazi nazad 520 evrona
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ima li kakve novice za Travančića i Kovačevića ,ne pratim temu ima 2,3 dana , sere mi net kući , želja mi je samo da saznam to ? Unaprijed hvala i aBd do pobjede u četvrtak .. <3 Sarajevo
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Ma daj prosvjetli me kad je neko od nasih 90 minuta se blamirao na razglas. Ispada bude uvijek al blamiranje i kraoke show nikad nisu niti ce biti.mma_hz je napisao/la:Imali smo i mi ispada sa RAZGLASOM ..koliko hocete..i nasi psuju,mole ,kume da se navija ..nemojmo sad srat po drugima bez potrebe..sve je to u 5 deka..tello je napisao/la:Hoce i kod nas bit megafon posto je trend da i mi napravimo karaoke na sjeveru kao komsije sinoc na jugu![]()
![]()
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Treniraju sa nama. Ostali jos papiri da se sredeCoach22 je napisao/la:Ima li kakve novice za Travančića i Kovačevića ,ne pratim temu ima 2,3 dana , sere mi net kući , želja mi je samo da saznam to ? Unaprijed hvala i aBd do pobjede u četvrtak .. <3 Sarajevo

sto 90 minuta..par puta je momak u naletu lupio nesto i to je to...pjevaju sa nama stalno ..de Bgt..1L8F9C2 je napisao/la:Ma daj prosvjetli me kad je neko od nasih 90 minuta se blamirao na razglas. Ispada bude uvijek al blamiranje i kraoke show nikad nisu niti ce biti.mma_hz je napisao/la:Imali smo i mi ispada sa RAZGLASOM ..koliko hocete..i nasi psuju,mole ,kume da se navija ..nemojmo sad srat po drugima bez potrebe..sve je to u 5 deka..tello je napisao/la:Hoce i kod nas bit megafon posto je trend da i mi napravimo karaoke na sjeveru kao komsije sinoc na jugu![]()
![]()
kakvo prosvjetljenje..ako ides na nashe tekme..sve znas

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 24 jul 2013, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Utakmicu protiv Zrinjskog igramo u nedjelju u 21 h. Bit će prijenos na Areni!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Press 24.07.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bio sad u klubu,karte idu odlicno,a raja masovno i kupuje godisnje i clanske.Fan Shop radi odlicno,lova kapa.
A i pred BBI-om ima promocija,dvije cure k'o da su iz harema izasle.

1946
- Hordas Doboj
- Kontakt:
MašallahHead je napisao/la:Bio sad u klubu,karte idu odlicno,a raja masovno i kupuje godisnje i clanske.Fan Shop radi odlicno,lova kapa.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, head88, napoleon72 i 35 gostiju.