Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

iVar
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la iVar » 23 jul 2013, 19:52

E jeb.iga Miraleme, čuj Zenit :roll:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2013, 20:15

Polako, sto histeriset?
Ne znaci ako su procurile informacije u medije da su iste tacne. Sad za sad je sve na spekulacijama i na predvidjanjima.

Sigurno da bi odlazak u Rusiju bio glup potez, ali prerano je da osudjujemo, barem dok se sve fino ne razjasni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 jul 2013, 21:11

Ja taman kad skontam da me na ovom forumu vise nista iznenaditi ne moze, vi uspijete. Pa brate selili su Dzeku u zadnjih 5 godina u sve i jedan tim iz liga petice. Pa i Pjanica vjecito negdje seljakaju. Sto znaci da dok ne vidite igraca da ga predstavljaju u novom timu novinarima, a pogotovo ovim nasim, ne treba vjerovati. A vi se za ovo zakacili i zalijepili ko da je vec sve zavrseno :) :) Sega ste Boga mi :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 24 jul 2013, 04:13

Bolje mu je i Stoke a kamoli Spurs (iako ih ne volim) nego Zenit. U Rusiji se karijere zavrsavaju jer te niko vise i ne vidi. Eno Hulk, cuje se za njega samo kad igra za svoju reprezentaciju. Nadam se da je to sa Zenitom samo prica, a ta prica je pocela vec prije par sedmica.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 jul 2013, 07:02

Murga je napisao/la:U Rusiji se karijere zavrsavaju jer te niko vise i ne vidi. Eno Hulk, cuje se za njega samo kad igra za svoju reprezentaciju.
Jel Samuel Eto'o uopste vise ziv? Znal iko?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jul 2013, 12:52

ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 24 jul 2013, 13:10

JTS je napisao/la:ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi smo ba debilini, nama prodaju ta sranja i dobro zive od tog...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 24 jul 2013, 13:15

Mislio sam da je SC najdebilniji portal dok nisam cuo za ove iz Sporta.Ali oni se barem ne trude pisati, u njih je samo copy/paste :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 24 jul 2013, 13:16

JTS je napisao/la:ahahahaha, raspali 'sport' danas piše kako je Mire odbio Zenit .. tačno sam u dilemi koji portal je debilniji, sport centar ili sport :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stipu ih bolan, moraju o necemu pisat inace im nebi niko posjetio stranicu kada bi jedna te ista prica bila na glavnoj strani po 3-4 dana za redom.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jul 2013, 13:21

i to što kažete :lol: ljudi samo pišu, pa bilo šta .. razmišljam da unlike Marjana na Faceu, smara sa objavama od sporta, ubi frajer :lol:

NON MOLLARE MAI

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jul 2013, 13:30

Davno sam ga anlajko iz tog već navedenog razloga. Dobar je čo'ek, al smori s tim.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jul 2013, 15:16

Sport.ba je definitivno najgori portal, Sport Centar je zlatan za njega.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 24 jul 2013, 22:27

JTS je napisao/la:i to što kažete :lol: ljudi samo pišu, pa bilo šta .. razmišljam da unlike Marjana na Faceu, smara sa objavama od sporta, ubi frajer :lol:
Misliš smaraju oni kojima je dao ovlasti da s njegovog profila objavljuju vijesti i navlače ljude/klikove za sport.ba.....

Prava šteta šta mu je se desilo s profila no eto zarada je najvažnija...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 jul 2013, 22:52

ma objavljuje i on ba, qrac bi objavljivali da on nije dao ovlasti :D

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jul 2013, 23:21

Ma cini mi se i da Marjan i onaj Dautbegovic rade za taj sport. Ovaj zadnji je ranije bio na ovom portalu i poznat po onom klipu sa treninga repke kad je psovao ko kocijas. "Yebo te konj" :lol:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 jul 2013, 08:38

Cartman je napisao/la:Ma cini mi se i da Marjan i onaj Dautbegovic rade za taj sport. Ovaj zadnji je ranije bio na ovom portalu i poznat po onom klipu sa treninga repke kad je psovao ko kocijas. "Yebo te konj" :lol:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
"jel se usro?" :lol: toga se najbolje sjećam , a znam da je taj lik radio tonu intervjua prije na sportsport , sad ih radi za sport.ba ..
a evo i taj legendarni video : http://sportsport.ba/bh_fudbal/pjanic-n ... tom/100958" onclick="window.open(this.href);return false; na 1:30 počinje razgovor :lol:
"đe je mali ? usro se ? proljev ? je.bo majku jes' opro makar?" :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 jul 2013, 08:42

JTS je napisao/la:ma objavljuje i on ba, qrac bi objavljivali da on nije dao ovlasti :D
Jašta. Sve što objavi na tviteru, objavi i na facebooku (barem je tako bilo dok sam bio registrovan na face). Što se tiče Mireta, haman je tačna vijest da je Zenit poslao ponudu. Al', ništa više ja nisam uspio pronaći. Ni Romin, ni Miretov odgovor. U svakom slučaju vjerujem da mu je x puta bolje u Romi (da, nisam zaboravio na probleme sa navijačima) nego u hladnoj Rusiji. Nadam se da od tog transfera neće biti ništa, iako je Zenit jedan od jačih klubova; klub koji svake sezone igra Ligu Prvaka i koji vreba iz pozadine kada je u pitanju 1/4 finale ovog takmičenja.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jul 2013, 18:56

slika

Mire danas na treningu u teretani.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 25 jul 2013, 19:12

Zenit je za klasu jaca ekipa od Rome i nevidim nista lose u tome da Pjana predje u redove Zenita pogotovo ako bi i vise zaradjivao u Zenitu nego u Romu. Cinjenica da dobro kotiraju u Evropi iz godine u godinu bi bila kompenzacija za slabiju i hladnu rusku ligu. Zar nemislite ukoliko se dobro pokaze u Evropi a i u ligi da se nemoze dobro prodati u neki veci evropski tim za godinu dvije??
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jul 2013, 19:16

Cepi1981 je napisao/la:Zenit je za klasu jaca ekipa od Rome i nevidim nista lose u tome da Pjana predje u redove Zenita pogotovo ako bi i vise zaradjivao u Zenitu nego u Romu. Cinjenica da dobro kotiraju u Evropi iz godine u godinu bi bila kompenzacija za slabiju i hladnu rusku ligu. Zar nemislite ukoliko se dobro pokaze u Evropi a i u ligi da se nemoze dobro prodati u neki veci evropski tim za godinu dvije??
Iz Serie A i Rome se moze bolje prodati, ako vec na to cilja. A mislim da se njemu nikako ne ide u Rusiju, pa neka placaju koliko placaju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 24 gosta.