Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- the scouser
- Kontakt:
Nezdravo sam se ismijaoBeppe je napisao/la:Izvini ako sam te uvrijedio!!Mago je napisao/la:Nek si ti bitan
Pametan si momak to se vidi na prvu!!

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Dobar. Mene je nasmij'o.Sta se raspravljate uopste sa ovim ozracenima...ljudi nisu evrope vidjeli nikako, najvece takmicenje u historiji sto su igrali intertoto kupi porede se sa nama... jos su sve sami poznavaoci Bh fudbala, onaj spominje Comora lik u Slaviji ima vec dva mjeseca, Kajkuta dizu ko da je Drogba u najmanju ruku a zavlacio ih do zadnjeg dana mogao i u Oktobru doci da je htio Mesanovic isto...uglavnom komedija klub kao i navijaci...

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
prijatelj je napisao/la:ti si sigurno zabavan curama na sastancimaOtelo je napisao/la:Da nije los PS i ove dvije dvotacke na spomeniku mozda bi bilo i smijesno.
meni dobar

na temi Smiješne slike

- sagitarius
- Kontakt:
Nimalo smjesno,pokusaj ismijavanja navijaca Celika,a bogami za nasu ligu Kajkut je Drogbauschtipak je napisao/la:Dobar. Mene je nasmij'o.Sta se raspravljate uopste sa ovim ozracenima...ljudi nisu evrope vidjeli nikako, najvece takmicenje u historiji sto su igrali intertoto kupi porede se sa nama... jos su sve sami poznavaoci Bh fudbala, onaj spominje Comora lik u Slaviji ima vec dva mjeseca, Kajkuta dizu ko da je Drogba u najmanju ruku a zavlacio ih do zadnjeg dana mogao i u Oktobru doci da je htio Mesanovic isto...uglavnom komedija klub kao i navijaci...
![]()

Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 23 jul 2013, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- EdenHazard
- Kontakt:
Izradio ih lik pa ga sad omalovažavaju,sagitarius je napisao/la:Nimalo smjesno,pokusaj ismijavanja navijaca Celika,a bogami za nasu ligu Kajkut je Drogbauschtipak je napisao/la:Dobar. Mene je nasmij'o.Sta se raspravljate uopste sa ovim ozracenima...ljudi nisu evrope vidjeli nikako, najvece takmicenje u historiji sto su igrali intertoto kupi porede se sa nama... jos su sve sami poznavaoci Bh fudbala, onaj spominje Comora lik u Slaviji ima vec dva mjeseca, Kajkuta dizu ko da je Drogba u najmanju ruku a zavlacio ih do zadnjeg dana mogao i u Oktobru doci da je htio Mesanovic isto...uglavnom komedija klub kao i navijaci...
![]()
,koliko kod je on "zavlacio" Celik,lik se pojavio na jednom treningu i sutradan odmah dva gola dao
al' im ne ide

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Consigliere
- Kontakt:
Lik je pisao u afektu, klub mu izgubio ali mene je nasmijalo

sajo10 je napisao/la:Yebo majku pa svi neki strucnjaci. PA GDJE SU VASI KLUBOVI ako toliko kuniti Zelju?! Koji igra vako protiv ekipe koju je Schalke s mukom izbacio u 18-finalu?? Srami te se misovi jedni!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
samo je izostavio POVLAKU izmedju 2 broja, nije smijesno. 

- Consigliere
- Kontakt:
i sta da je stavio povlaku?OTNYS_YNWA je napisao/la:samo je izostavio POVLAKU izmedju 2 broja, nije smijesno.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jesi li ti boldirao ovo 18-finalu ili? 

- Consigliere
- Kontakt:
ja sam ga zacrvenio jer je u njega cijeli post boldiranOTNYS_YNWA je napisao/la:Jesi li ti boldirao ovo 18-finalu ili?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:sad pregleda ponovo golove,jao majko draga pacerski golova.
Jao reakcije svrake,ono je na stadionu bilo ofirno ali na tv je jos gore.svraka fuj nemam rijeci.posvuduso. prijavi se na farma 5 ,vidis da je krenulo bosance,ali obavezno povedi ono tele adilovica da imas sta cuvat.

btw. Obavezno posjetiti temu zeljeznicara , ima svakakvih bisera na racuna Adilovica i Svrake.
- alan_kardec
- Kontakt:
Na Željinoj temi

kokuz je napisao/la:Adilović pokretan ko doner

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BritishCore
- Kontakt:

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
To ti je jedan bivši mađarski internacionalac.Cautinho je napisao/la:A sta je doner?
Send from my Digitron FCB
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Jel se to zayebavaš il ?Cautinho je napisao/la:A sta je doner?

Bivši član Gyora inače

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Turski ćevap porijeklom iz MađarskeCautinho je napisao/la:A sta je doner?
Ja te volim, volim Željo..
Cautinho je napisao/la:A sta je doner?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.