FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jel se nocas igra i u kolko sati ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- BavaracZenica
- Kontakt:
A ko tacno ? imas ti 2 takve ekipe Real i Dortmundbparena je napisao/la:jaooooooo ako ovo procitaju vjeciti drugi - nigdje te jarane zadugoBavaracZenica je napisao/la:Sutra nas ocekuje fina prijateljska utakmica izmedju 2 najace ekipe trenutno i sigurno da ce mnogi mladici dobit sanse sto na jednoj sto na drugoj strani.
Znam sigurno da ce Thiago igrat jer ipak ono iz barce dosao pa da pokaze malo hehe, i brani nam Starke to sigurno .. ostalo ne znam
Super za oko tekma, ja bi najradije izveo sve mladice ove koje imamo nek se bore al vidjecemo![]()
![]()
![]()

FC Bayern !!!!!
Pa Dortmund je druga najjača ekipa trenutno.Jedina koja je parirala Bayernu prošle sezone.Još se pojačali ljudi.BavaracZenica je napisao/la:A ko tacno ? imas ti 2 takve ekipe Real i Dortmundbparena je napisao/la:jaooooooo ako ovo procitaju vjeciti drugi - nigdje te jarane zadugoBavaracZenica je napisao/la:Sutra nas ocekuje fina prijateljska utakmica izmedju 2 najace ekipe trenutno i sigurno da ce mnogi mladici dobit sanse sto na jednoj sto na drugoj strani.
Znam sigurno da ce Thiago igrat jer ipak ono iz barce dosao pa da pokaze malo hehe, i brani nam Starke to sigurno .. ostalo ne znam
Super za oko tekma, ja bi najradije izveo sve mladice ove koje imamo nek se bore al vidjecemo![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislio sam vjecito drugi u Spaniji. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
To oni što su više puta bili drugi nego prvi?bparena je napisao/la:Mislio sam vjecito drugi u Spaniji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- RealMoudrid
- Kontakt:
32
22
Nije lijepo nazivati se vječitim viceprvakom, čovječe kojeg poštuje i naša legenda Barbarez.
22
Nije lijepo nazivati se vječitim viceprvakom, čovječe kojeg poštuje i naša legenda Barbarez.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Jes' mi Bayern biro draga ekipa, ali s navalom ovih bahatih bavaraca omrzli su mi skroz 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
[youtube][/youtube]

Neka ih nema veze, meni cak i drago jer nece se na penaltije i crvenke (Nani i sl) lahko do prekida visedecenijskog LP posta.Damian je napisao/la:Jes' mi Bayern biro draga ekipa, ali s navalom ovih bahatih bavaraca omrzli su mi skroz

bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Cautinho
- Kontakt:
Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.
Sad bi se Munchen trebao bojati,jer ne znaju sta ih ceka.
Send from my Digitron FCB
Keep walking.
Cautinho je napisao/la:Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.
ovakav bayern se nikoga ne boji ,ove sezone sa tiagom i geceom smo za 30 % jaci ,niste nam mogli prosle sezone nista tesko veoma tesko i naredne .
- EdenHazard
- Kontakt:
PEP je napisao/la:bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
EdenHazard je napisao/la:PEP je napisao/la:bayern je klubska nogometna sila broj1 ,barca number 2.
jelde 7UP jos djeluje ,dobit cete jos jedan evo prilika je veceras,ovdje nije presudio nogomet nego neka visa nebeska sila.

Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.PEP je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.
ovakav bayern se nikoga ne boji ,ove sezone sa tiagom i geceom smo za 30 % jaci ,niste nam mogli prosle sezone nista tesko veoma tesko i naredne .
bparena je napisao/la:Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.PEP je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Meni je i draze ovako,sad Barca ima motiv da bude cak i jos bolja nego prethodnih godina.
Srecu

To ne spada u cakir fazone, to je respektabilno.PEP je napisao/la:bparena je napisao/la:Bas tako. O ovome govorim. Meni je licno veoma drago sto se niste na Cakir fazone i dugogodisnju "srecu prilikom izvlacenja parova" provlacili do Finala LP. Zasluzeno ste osvojili LP i sad idete na odbranu LP i sve je to posteno. Drago mi je sto pored Barcelone postoji jos jedan tim koji je respektabilan u osvajanju LP i domacih prvenstava i koji to postize.PEP je napisao/la:
Srecu![]()
![]()
,ko nam kaze sezona 2009,valjalo je proci tada mocni lyon ,pa onda mega bayern na celu sa lelom i gerlicom ,ona slag na tortu nevidjeno sudenje u korist barce polufinale chelsea.
Jel danas Bayern Barca? Vidio sam pisali ste ovih dana o tome. Da nema negdje prijenos i u koliko je sati(naravno ako je danas)?
soxx je napisao/la:
Jel danas Bayern Barca? Vidio sam pisali ste ovih dana o tome. Da nema negdje prijenos i u koliko je sati(naravno ako je danas)?
ZDF 18:30h.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
i sportklubSaurman je napisao/la:soxx je napisao/la:
ZDF 18:30h.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnju prijateljsku tekmu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.