Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

alan_kardec
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la alan_kardec » 20 jul 2013, 16:21

pa evo ima prenos na eurosport 2. :D
vodimo 1:0, strijelac luković.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2013, 17:11

Lijepo ga uvali Mitrovic za 2-0... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 20 jul 2013, 17:50

Ognjen Meleg?
it's football day

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2013, 17:54

Odlican start orlica na EP! Veoma dobra partija protiv Turaka i trijumf od 2-1. Strijelci Lukovic i Mitrovic.

Dosta pozrtvovana i disciplinovana igra! ;)

@Baboon, sta sa Melegom?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 jul 2013, 18:34

meni je milina vidjeti onako dva talentovana napadača. daj bože da se razviju u ekstra klasu, a imaju sve predispozicije...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jul 2013, 11:27

Naravno da imaju! Dugo nismo imali takva 2 potencijala na poziciji klasince 9ke, + i Mihajlovic iz Zvezde, koji je i u klubu nepravedno zapostavljen!

Dodajuci jos tu Markovica, Djuricica, Ljajica...kao ofanzivne igrace, onda (sto se igraca tice) za buducnost nema sta da brinemo... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jul 2013, 13:12

budućnosti neće biti ako se ne desi nešto u društvenoj svijesti... jbg savez mafija, selektori kreteni, igrače boli k.ita za reprezentaciju dođu tu da se napiju, kresnu koju kuravu pro bono, i eto pokažu kako se ne igra za državu... naravno narod ko narod uvijek ima opravdanja za milionere, dok on(narod) ne zna šta ce sa sobom...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jul 2013, 13:44

Ma sve se to moze srediti i ukomponovati kada se stvori kult reprezentacije, a za to je potrebno prvo da se dese korjenite promjene u samom savezu! Ni igracima (barem onima koji su zasluzeno tu) nije isto kada igraju za "reprezentaciju" i kada su dio jedne ozbiljne REPREZENTACIJE, oko koje vlada euforija cijele javnosti... ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2013, 18:01

Djurdjic postigao pogodak za Grojter.

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2013, 23:26

Seltik zeli Djurdjica , ali uprava Grojtera nema u planu transfer ovog fudbalera.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jul 2013, 23:31

kakav crni savez i korijenite promjene... bez promjena u društvu i društvenoj svijesti ništa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2013, 21:37

Pred utakmicu sa Hrvatskom, zanimljivu izjavu dao je kapiten "kockastih" Darijo Srna koji je, uz ocenu da je Srbija favorit u tom meču, nahvalio Mihajlovića.

Evo komentara Mihajlovića na tu izjavu Srne.

"Vidi se da se Srna razume u fudbal, za razliku od nekih koji me konstantno kritikuju. Srnu izuzetno cenim kao igrača. Ne znamo se lično, ali mi imponuje i prija to što je rekao. Mnoge stvari koje radim vide se bolje sa strane, nego u Srbiji", rekao je Mihajlović za "Sportski žurnal".
Cudi me kako Srna nije rekao jos tipa kako se nada da ce Miha opet protiv njih izvesti drugu postavu... :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jul 2013, 19:20

BRAVO ORLICI !!! U19 reprezentacija dobila Gruziju 1-0 i plasirala se u polufinale EP! 8-)

Strijelac Meleg na asistenciju Mitrovica!

U polufinalu vjerovatno igramo sa Portugalcima ili Spancima, zavisno da li zavrsimo kao prvi ili drugi u grupi... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 jul 2013, 21:39

e sada hoćemo konačno igrati nA SP U20???
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jul 2013, 22:07

E to ne znam stvarno! Prije 2 god smo takodje bili u polufinalu, pa opet nismo igrali... :roll: Valjda zavisi kad se opet odrzava SP...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jul 2013, 23:14

DANTES je napisao/la:kakav crni savez i korijenite promjene... bez promjena u društvu i društvenoj svijesti ništa...

slika
Bingo.
Sve dok sistem bude bio postavljen po modusu "ruka ruku mije" + "ja tebi - ti meni" + "nije bitno znati, vec umeti (da krades)" nema nam 'leba. Dzaba talenti, dzaba rezultati u mladjim kategorijama, kada se to sve ne moze realizovati tamo gde najvise treba - u seniorskoj konkurenciji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2013, 02:15

DANTES je napisao/la:e sada hoćemo konačno igrati nA SP U20???
prije par dana sam negdje pročitao da 6 prvoplasiranih repki sa ovog turnira ide na sp, dakle za sp je dovoljno ne biti posljednji u grupi. Znači Srbija ide na sp.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jul 2013, 06:37

Nije tacno, prosle godine su najboljih sest isli na SP U-20 koji se ove godine odrzavao u Turskoj ovaj i prosli mjesec. Ove godine ovo evropsko prvenstvo ne sluzi kao kvalifikacije za SP, tek naredne godine (2014 u Mađarskoj) ce opet sluziti kao kvalifikacije za U-20 SP koji se odrzava 2015 godine na Novom Zelandu. Ove godine je U-17 evropsko prvenstvo koje je odrzano u maju u Slovackoj (gdje vi nazalost niste ucestvovali) djelovalo kao kvalifikacije za U-17 SP koje se odrzava ove godine u oktobru u UAE, gdje su najboljih sest ekipa sa evropskog U-17 osigurali nastup na SP.

U svakom slucaju, cestitam vam na plasmanu u polufinale na ovom U-19 prvenstvu u Litvaniji. Nije Gruzija uopste naivna reprezentacija u ovim kategorijama, kao ni Turska. Vidjecemo jos kako cete se nositi sa Francuzima, to bi mogao biti fin test iako oni nisu ni pobjedili Gruziju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2013, 08:29

Ma ništa, onda je do mene. Negdje sam čuo ili pročitao da prvih 6 repki ide na sp (ako nisam od onih kloceva sa eurosporta). Nebitno.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jul 2013, 11:05

AnelZ je napisao/la:Nije tacno, prosle godine su najboljih sest isli na SP U-20 koji se ove godine odrzavao u Turskoj ovaj i prosli mjesec. Ove godine ovo evropsko prvenstvo ne sluzi kao kvalifikacije za SP, tek naredne godine (2014 u Mađarskoj) ce opet sluziti kao kvalifikacije za U-20 SP koji se odrzava 2015 godine na Novom Zelandu. Ove godine je U-17 evropsko prvenstvo koje je odrzano u maju u Slovackoj (gdje vi nazalost niste ucestvovali) djelovalo kao kvalifikacije za U-17 SP koje se odrzava ove godine u oktobru u UAE, gdje su najboljih sest ekipa sa evropskog U-17 osigurali nastup na SP.

U svakom slucaju, cestitam vam na plasmanu u polufinale na ovom U-19 prvenstvu u Litvaniji. Nije Gruzija uopste naivna reprezentacija u ovim kategorijama, kao ni Turska. Vidjecemo jos kako cete se nositi sa Francuzima, to bi mogao biti fin test iako oni nisu ni pobjedili Gruziju.
Da u pravu si! Mislim da se SP odrzava svake 2 god. a mi imamo "nesrecu" da ulazimo u polufinala EP u "pogresnoj" godini.. :)

Sto si tice utakmice sa Francuzima, mislim da ona nece imati presudan znacaj za nas, jer ce Drulovic vjerovatno odmarati kljucne igrace! 6-7 igraca ima zuti, ukljucujuci i Mitrovica, Lukovica...Umjesto njih bi mogao ubaciti Cavrica recimo, koji jos minute nije odigrao isprobati jos par igraca... ;)
Sad, nisam 100% siguran da li se zuti prenose iz grupe, ali bez obzira, mislim da ce odmoriti kljucne igrace za polufinale...

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.