vodimo 1:0, strijelac luković.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Cudi me kako Srna nije rekao jos tipa kako se nada da ce Miha opet protiv njih izvesti drugu postavu...Pred utakmicu sa Hrvatskom, zanimljivu izjavu dao je kapiten "kockastih" Darijo Srna koji je, uz ocenu da je Srbija favorit u tom meču, nahvalio Mihajlovića.
Evo komentara Mihajlovića na tu izjavu Srne.
"Vidi se da se Srna razume u fudbal, za razliku od nekih koji me konstantno kritikuju. Srnu izuzetno cenim kao igrača. Ne znamo se lično, ali mi imponuje i prija to što je rekao. Mnoge stvari koje radim vide se bolje sa strane, nego u Srbiji", rekao je Mihajlović za "Sportski žurnal".
DANTES je napisao/la:kakav crni savez i korijenite promjene... bez promjena u društvu i društvenoj svijesti ništa...
prije par dana sam negdje pročitao da 6 prvoplasiranih repki sa ovog turnira ide na sp, dakle za sp je dovoljno ne biti posljednji u grupi. Znači Srbija ide na sp.DANTES je napisao/la:e sada hoćemo konačno igrati nA SP U20???
Da u pravu si! Mislim da se SP odrzava svake 2 god. a mi imamo "nesrecu" da ulazimo u polufinala EP u "pogresnoj" godini..AnelZ je napisao/la:Nije tacno, prosle godine su najboljih sest isli na SP U-20 koji se ove godine odrzavao u Turskoj ovaj i prosli mjesec. Ove godine ovo evropsko prvenstvo ne sluzi kao kvalifikacije za SP, tek naredne godine (2014 u Mađarskoj) ce opet sluziti kao kvalifikacije za U-20 SP koji se odrzava 2015 godine na Novom Zelandu. Ove godine je U-17 evropsko prvenstvo koje je odrzano u maju u Slovackoj (gdje vi nazalost niste ucestvovali) djelovalo kao kvalifikacije za U-17 SP koje se odrzava ove godine u oktobru u UAE, gdje su najboljih sest ekipa sa evropskog U-17 osigurali nastup na SP.
U svakom slucaju, cestitam vam na plasmanu u polufinale na ovom U-19 prvenstvu u Litvaniji. Nije Gruzija uopste naivna reprezentacija u ovim kategorijama, kao ni Turska. Vidjecemo jos kako cete se nositi sa Francuzima, to bi mogao biti fin test iako oni nisu ni pobjedili Gruziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.