FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo da komšijama čestitam na dobre 2 utakmice , mada ste ovu veceras trebali pametnije rijesiti.Onda da kazem ovim mojim pitarima sto se kriju pod nikovima zeljinih navijaca i ovim mojim pitarima koji komentarisu na temu želje.Ostavite se corava posla nego dodjite na AFH da podrzimo nase baletane,i da se Zeta ne ponovi.....
- karlovacko
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Vrh formacija.Isto ko da je dijete sa downovim sindromom sastavljalo.JosipBukal je napisao/la:Šta čemo sad moramo dalje. Sad protiv zvijezde:
................Lončarić-----------------
Zeljkovič.....Kerla.....Hasanhodžić......Urdinov
.Hodžić.....Tomić....Svraka.....
Bučan........ Selimović ............Stanić

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Ja bih pohvalio Manijake zbog razglasa jer su napokon skontali da se tribina od 5.000 ljudi ne može voditi sa megafonom, to se vidjelo protiv Maribora gdje sredina navija pa onda jedna strana pa tek onda druga dok čuje šta se pjeva... Liku što je vodio navijanje svaka čast, bio je srčan, vidjelo se da je imao ogromnu želju i dobru namjeru da raja bodreći pomogne klubu ali ne valja što je "držao predavanje", dovoljno je da samo počne pjesme a da ostali nastave. Pojedinim trenutcima je baš davio, te ajmo šalovi, te ne valja tako ajd ovako itd. baš je u pojedinim trenutcima izgledao kao da koncert ima al biće bolje.
P. S. O utakmici se nema šta puno pričati. Primili smo prvi gol gtrškom u najgorem mogućem trenutku a drugi nas je dokrajčio. Cijelu utakmicu smo igrali sa dva igrača manje, još one povrede i bolje od ovoga nije moglo. Ostalim igračima, kao što sam danas rekao da ću reći, HVALA VAM! Posebno bi pohvalio igru Zeljkovića (on nam je možda i jedino pravo pojačanje), zatim Bučana i Jamaka (ne mogu da vjerujem da ovo kažem).
P. S. O utakmici se nema šta puno pričati. Primili smo prvi gol gtrškom u najgorem mogućem trenutku a drugi nas je dokrajčio. Cijelu utakmicu smo igrali sa dva igrača manje, još one povrede i bolje od ovoga nije moglo. Ostalim igračima, kao što sam danas rekao da ću reći, HVALA VAM! Posebno bi pohvalio igru Zeljkovića (on nam je možda i jedino pravo pojačanje), zatim Bučana i Jamaka (ne mogu da vjerujem da ovo kažem).
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 24 jul 2013, 03:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
.....................Lončarić............................
Zeljković.......Kerla......Hasanhodžić......Urdinov
...............Tomić.........Svraka....................
..Bučan..............Jamak...................Stanić...
......................Adilović............................
Koliko god mi krivili i svraku i adilovića za ovaj poraz, opet nešto sumnjam da će ih amar izvaditi iz prve postave pogotovo jer su igrali značajnu ulogu prijašnjih sezona. Vjerujem da će stanić zauzeti mjesto u prvih 11, a na mjesto selimovića upada bučan. Možda bi umjesto jamaka kao prvi čovjek iza napadača mogao upasti i hodžić, ali to ćemo prepustiti osimu.
što se tiče izmjena, imamo 2 kvalitetna golmana, kad se benjo oporavi imali bi 2 čovjeka i na desnom beku, sadiković defanzivni vezni, bajić krilo, a kvesić i zolotić bi zauzeli mjesta u prvih 11 kad se oporave, umjesto tomića i stanića, jer bi možda mogli surađivati kvesić i urdinov po toj lijevoj strani, vidjeti kako će uspjeti.
Zeljković.......Kerla......Hasanhodžić......Urdinov
...............Tomić.........Svraka....................
..Bučan..............Jamak...................Stanić...
......................Adilović............................
Koliko god mi krivili i svraku i adilovića za ovaj poraz, opet nešto sumnjam da će ih amar izvaditi iz prve postave pogotovo jer su igrali značajnu ulogu prijašnjih sezona. Vjerujem da će stanić zauzeti mjesto u prvih 11, a na mjesto selimovića upada bučan. Možda bi umjesto jamaka kao prvi čovjek iza napadača mogao upasti i hodžić, ali to ćemo prepustiti osimu.

što se tiče izmjena, imamo 2 kvalitetna golmana, kad se benjo oporavi imali bi 2 čovjeka i na desnom beku, sadiković defanzivni vezni, bajić krilo, a kvesić i zolotić bi zauzeli mjesta u prvih 11 kad se oporave, umjesto tomića i stanića, jer bi možda mogli surađivati kvesić i urdinov po toj lijevoj strani, vidjeti kako će uspjeti.

Odlazi Safete.
- samozeljeznicar
- Kontakt:
Zasto Loncaric u prvoj, zasto da jamak ispadne iz prve postave ? 

Zeljeznicar za zivot cijeli!
AC Milan !
AC Milan !
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Vidjeli ste debelog kapitena, baca se mali kao lav... Darida je superjak igrač, čitavu utakmicu je proveo u nekakvim stvarima koje nisu najljepše za vidjeti, ali je svoj dio posla odradio".................................. Ne mogu vjerovati da je Osim ovo rekao
KRALJ

Za sve ti hvala Amare!
Tek sad vidje da je ispo HJK i prosli ovi levati estonci
.

- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam vam na odlicnom izdanju protiv Plzena u oba meca i sto se tice navijanja.
Sta reci o utakmici, Plzen vas je jednostavno uzeo na iskustvo, a nista posebno nisu bolji od Zelje. Zeljin vezni red odlican, medjutim u spicu katastrofa Vernes Selimovic i Eldin Adilovic totalno podbacili i vidjelo se da njihov kvalitet nije u rangu tog takmicenja, za PL se jesu ubili, ali Boga mi u evropskim utakmicama tanki ko lizalo.
Hadzic - katastrofa kod 1.gola, tako ne bi smio da reaguje ni juniorski golman Zelje - kljucni detalj. Da Zeljo tako rano nije primio gol ko zna sta bi bilo, mozda bi vec razmisljali o putu za Estoniju.
Colic - odlican, igrac za najvece domete, mogao bi i Susic da ga pogleda. Nadam se da mu je zdravstveno stanje u redu
Zlatkovic - dobar u defanzivnim zadacama, medjutim u napadu katastrofa, imao je par situacija sam na centarsutu i umjesto upotrebljivog centarsuta nabije loptu tako da je i Urdinov jedva stigne a kamo li Adilovic ili Selimovic
Urdinov - odlican, fajter, nema izgubljene lopte, nema kompleksa od Ceha, dribla ih kao da igra sa Olimpicom, stalno pokusava da nabaci loptu, veliki borac svaka cast
Skaljic - osim sto je dohvatio nekoliko visoko nabacenih lopti i velikog truda, nista posebno nije pokazao. Nadam se da sinocnja povreda nece ostaviti veceg traga i da ce se brzo vratiti na teren.
Kerla - bolji od Skaljica, ima veliku zelju da se nametne, ali nema kvalitet i rutinu jednog Bogicevica ili Vasilica, mada se dosta trudi, u nekoliko navrata bez prekrsaja zaustavio napadace Plzena bez faula, to je svakako za pohvalu
Vernes Selimovic - katastrofa, apsulutno s esinoc nije znao sa loptom sastaviti, u situaciji dobre kontre za Zelju umjesto da doda brzo loptu suigracu ili bar da nabaci loptu sa desnog krila u protivnicki sesnesterac, on se spetlja i i ode sam sa loptom u gol aut. Ma katastrofa, nema sta
Tomic - odlican, tacne lopte, bas kvalitetan vezni igrac u kontakt igri tesko gubi lopte, odlican. Jedina mana slab sut iz daljine
Svraka - preufuran, od kad je dobio poziv u reprezentaciju izgubio svoj kvalitet, po meni ni u Celiku ne bi sad imao mjesta
Jamak - uz Bucana sinoc najbolji igrac Zelje, mozak i graditelj Zeljine igre, imao sinoc nekoliko odlicnih poteza
Bucan - kad gledamo ove dvije utakmice Zelje sa Plzenom, najbolji Zeljin igrac, bez premca. Prodoran, prgav, ulazi u duele bez ikakvog respekta prema protivniku, rastrcan, samo sto u finisu izgubi snagu, jbg godine cine svoje
Hodzic - premalo igrao da bi ga ocjenio. Uglavnom, po meni najbolji igrac Zelje i nije mi jasno zasto ga Amar toliko drzi na klupi?!? Isto sto mi nije bilo jasno zasto je svojevremeno puno Viscu drzao na klupi. Nebitno, valjda Amar zna
Adilovic - u polju dobar bori se ( u Celiku je bio baletan nije nikad toliko trcao), ulazi u sanse, dobro se otkriva, ali u zavrsnici nedorecen, katastrofa. Nije mi jasno zasto on izvodi slobodan udarac poslije onog crvenog kartona Plzenovog igraca
, jer on uopste nije taj profil igraca koji izvodi slobodne. Jednostavno odlican igrac za Slavije, Radnika, Rudara, ali ocigledno je da nije dorastao nivou takmicenja za znacajnije evropske utakmice. MOzd abi proradio protiv Estonaca
Eto sretno vam, jos jednom svaka cast za dostojno predstavljanje drzave B i H
Sta reci o utakmici, Plzen vas je jednostavno uzeo na iskustvo, a nista posebno nisu bolji od Zelje. Zeljin vezni red odlican, medjutim u spicu katastrofa Vernes Selimovic i Eldin Adilovic totalno podbacili i vidjelo se da njihov kvalitet nije u rangu tog takmicenja, za PL se jesu ubili, ali Boga mi u evropskim utakmicama tanki ko lizalo.
Hadzic - katastrofa kod 1.gola, tako ne bi smio da reaguje ni juniorski golman Zelje - kljucni detalj. Da Zeljo tako rano nije primio gol ko zna sta bi bilo, mozda bi vec razmisljali o putu za Estoniju.
Colic - odlican, igrac za najvece domete, mogao bi i Susic da ga pogleda. Nadam se da mu je zdravstveno stanje u redu
Zlatkovic - dobar u defanzivnim zadacama, medjutim u napadu katastrofa, imao je par situacija sam na centarsutu i umjesto upotrebljivog centarsuta nabije loptu tako da je i Urdinov jedva stigne a kamo li Adilovic ili Selimovic
Urdinov - odlican, fajter, nema izgubljene lopte, nema kompleksa od Ceha, dribla ih kao da igra sa Olimpicom, stalno pokusava da nabaci loptu, veliki borac svaka cast
Skaljic - osim sto je dohvatio nekoliko visoko nabacenih lopti i velikog truda, nista posebno nije pokazao. Nadam se da sinocnja povreda nece ostaviti veceg traga i da ce se brzo vratiti na teren.
Kerla - bolji od Skaljica, ima veliku zelju da se nametne, ali nema kvalitet i rutinu jednog Bogicevica ili Vasilica, mada se dosta trudi, u nekoliko navrata bez prekrsaja zaustavio napadace Plzena bez faula, to je svakako za pohvalu
Vernes Selimovic - katastrofa, apsulutno s esinoc nije znao sa loptom sastaviti, u situaciji dobre kontre za Zelju umjesto da doda brzo loptu suigracu ili bar da nabaci loptu sa desnog krila u protivnicki sesnesterac, on se spetlja i i ode sam sa loptom u gol aut. Ma katastrofa, nema sta
Tomic - odlican, tacne lopte, bas kvalitetan vezni igrac u kontakt igri tesko gubi lopte, odlican. Jedina mana slab sut iz daljine
Svraka - preufuran, od kad je dobio poziv u reprezentaciju izgubio svoj kvalitet, po meni ni u Celiku ne bi sad imao mjesta
Jamak - uz Bucana sinoc najbolji igrac Zelje, mozak i graditelj Zeljine igre, imao sinoc nekoliko odlicnih poteza
Bucan - kad gledamo ove dvije utakmice Zelje sa Plzenom, najbolji Zeljin igrac, bez premca. Prodoran, prgav, ulazi u duele bez ikakvog respekta prema protivniku, rastrcan, samo sto u finisu izgubi snagu, jbg godine cine svoje
Hodzic - premalo igrao da bi ga ocjenio. Uglavnom, po meni najbolji igrac Zelje i nije mi jasno zasto ga Amar toliko drzi na klupi?!? Isto sto mi nije bilo jasno zasto je svojevremeno puno Viscu drzao na klupi. Nebitno, valjda Amar zna
Adilovic - u polju dobar bori se ( u Celiku je bio baletan nije nikad toliko trcao), ulazi u sanse, dobro se otkriva, ali u zavrsnici nedorecen, katastrofa. Nije mi jasno zasto on izvodi slobodan udarac poslije onog crvenog kartona Plzenovog igraca

Eto sretno vam, jos jednom svaka cast za dostojno predstavljanje drzave B i H

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ljudi dragi valjal vama ista? Sta vi zapravo zelite? Niscim niste zadovljni ,ne valja igra,ne valja navijanje ,koji vam je racku .
Ovi sto dolaze sa strane dusmani naseg kluba i sipaju sol na ranu njih razumijem ,njihovom klubu i njima je najveci DOMET KAD ZELJO IZGUBI,ali ovi nasi seratori fujjjj. Ni ja ne gotivim Adila i Svraku ali kako je tako je nema se love i kuburaj sa onim sto imas a to sto imamo danas nije bilo dovoljno.
Ovi sto dolaze sa strane dusmani naseg kluba i sipaju sol na ranu njih razumijem ,njihovom klubu i njima je najveci DOMET KAD ZELJO IZGUBI,ali ovi nasi seratori fujjjj. Ni ja ne gotivim Adila i Svraku ali kako je tako je nema se love i kuburaj sa onim sto imas a to sto imamo danas nije bilo dovoljno.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne znam bgm sta vi pricate,ja misim da je ovo utakmica u kojoj se nema sta raspvraljat.Nasi su igrali 110% osim svrake a i da su igrali 200% opet ne bi prosli,jer razlika u kvalitetu je prevleika.Svaka druga ekipa iz BiH bi dozivjela tesku balmazu protiv ovog plzena.Sto se zelje tice ovo je maksimum koji se moze trenutno a to je casno ispadanje u cemu smo i uspijeli,ja im svima cestitam.Po prvi put smo izgubili da ne zalim ni zacim:
I DA JE DAO ADILOVIC ONO GLAVOM,I DA JE PONISTEN NJIHOV DRUGI GO,I DA NIJE POGRIJESIO HODZIC KOD PRVOG,I DA JE BIO PENAL UMJESTO SLOBDNOG KOD CRVENOG ,ubijedjen sam milion posto da bi ispali,jer da samo vodili 4 0 izgubili bi 5 4 ,SRCE i ZELJA jesu bitni ali jednostavano nekad ni to nije dovljno.LJudi su odigrali preko 60 min sa igracem manje bez pogresnog pasa,bez ijedne panicne situacije,bez ijednom da su ispali u odbrani da su lose procjenili ili nesto.Ono sto me najvise dotaklo je njihova kontra oko 50 min znaci salju pasove petama bez gledanja jer napamet znaju gdje koji stoji nema potrebe da gledaju i svi pasovi im porlazi dok nasi zbunjeni gledaju tad sam znao da je gotovo
I DA JE DAO ADILOVIC ONO GLAVOM,I DA JE PONISTEN NJIHOV DRUGI GO,I DA NIJE POGRIJESIO HODZIC KOD PRVOG,I DA JE BIO PENAL UMJESTO SLOBDNOG KOD CRVENOG ,ubijedjen sam milion posto da bi ispali,jer da samo vodili 4 0 izgubili bi 5 4 ,SRCE i ZELJA jesu bitni ali jednostavano nekad ni to nije dovljno.LJudi su odigrali preko 60 min sa igracem manje bez pogresnog pasa,bez ijedne panicne situacije,bez ijednom da su ispali u odbrani da su lose procjenili ili nesto.Ono sto me najvise dotaklo je njihova kontra oko 50 min znaci salju pasove petama bez gledanja jer napamet znaju gdje koji stoji nema potrebe da gledaju i svi pasovi im porlazi dok nasi zbunjeni gledaju tad sam znao da je gotovo

=\_1921_/=
Ljudi grijesilii u pas igri u drugom ko maxum po diviziji, nista gori od nas nisu bili po ne tacnim pasovima. Igrali taktiku Francuskog bunkera 1916-e, dali nam loptu jer su manje vise znali da necemo probit, posebno ne po sredini, gdje su nekad igrali 8-1. Druga je stvar sto nam fali nedostatak kvalitete, pa da jakim pritskom ih natjeramo na gresku. Jalovi sutevi sa 30 metara su ono sto su oni I htjeli, I centarsutevi koju su u najmanju ruku bili napamet (mozda neka zaluta), ili prejaki ili preslabi ili pravo do odbrabenog igraca.invincible1921 je napisao/la:Ma ne znam bgm sta vi pricate,ja misim da je ovo utakmica u kojoj se nema sta raspvraljat.Nasi su igrali 110% osim svrake a i da su igrali 200% opet ne bi prosli,jer razlika u kvalitetu je prevleika.Svaka druga ekipa iz BiH bi dozivjela tesku balmazu protiv ovog plzena.Sto se zelje tice ovo je maksimum koji se moze trenutno a to je casno ispadanje u cemu smo i uspijeli,ja im svima cestitam.Po prvi put smo izgubili da ne zalim ni zacim:
- invincible1921
- Kontakt:
pogledaj snimak utakmice i obrati paznju u drugom kako nasi dodju do 16 dodaju se i jednostavno ne mogu nista jer ljudi ne igraju bunker ko sto smo mi tamo igrali pokrivaj,krpi,bacaj se ko stigne gdje stigne,nego se zna ko sta radi i kako radi.Kako objasnjavas milion centarsuteva koji nisu nikakvu prijetnju napravili,eo stani ti u 16 nek te cuva nasa odbrana ja cu ti 50 puta centrirat imaces bar jednom sansu nema veze sto si sam. 

=\_1921_/=
To je razlika u kvaliteti buraz, njihov nacin igre je bio pametan, to ne sporim, ali je klasicna taktika bunkera sa kvalitetnim igracima u odnosu na nase, pa poceli su se valjati tj. trosit vrijeme jos u prvom poluvremenu.invincible1921 je napisao/la:pogledaj snimak utakmice i obrati paznju u drugom kako nasi dodju do 16 dodaju se i jednostavno ne mogu nista jer ljudi ne igraju bunker ko sto smo mi tamo igrali pokrivaj,krpi,bacaj se ko stigne gdje stigne,nego se zna ko sta radi i kako radi.Kako objasnjavas milion centarsuteva koji nisu nikakvu prijetnju napravili,eo stani ti u 16 nek te cuva nasa odbrana ja cu ti 50 puta centrirat imaces bar jednom sansu nema veze sto si sam.
Ekipa koja igra bez ideje, I koja igra napamet, jedino se moze kvalifikovati kao ekipa kojoj fali dosta kvalitete sto je nazalost kod nas slucaj.
Pogledaj tekmu protiv Newcastle na Kosevu I sve ce ti biti jasno, Newcastle je tad vrijedio 100 miliona, ali smo pokazali da se moze kad imas nekoliko kvalitetnih igraca, I odigrali smo muski, mozda je I utjecalo sto je to bila prva tekma, pa je I Newcastle igrao otvoreno, ali eto.
- invincible1921
- Kontakt:
a jbg sta ces brate kad imamo igraca koji igra za rep koji se ne vidi na terenu
tuzno ,al et bice bolje valjda 

=\_1921_/=
aBdinvincible1921 je napisao/la:a jbg sta ces brate kad imamo igraca koji igra za rep koji se ne vidi na terenutuzno ,al et bice bolje valjda
Ja zadovoljan, obrukali se nismo. Da smo imali par kvalitetnih igraca ovo bi vjerovatno prosli, jer sa 63% (cini mi se) posjeda lopte I igracem vise bi uradili dosta vise, ali eto nea veze.
Nije niko očekivao prolaz, pa ne boli toliko. Jedino je malo nestvarno da se za preko sat vremena igre sa igračem više nije ništa moglo. A gol je vala bio prelijep. Ovo je bilo puno bolje nego prošlih godina. Ja sam ton moro ugasiti koliko me onaj pjevač iznerviro, a vidim po komentarima ovdje da je pitanje straha da se čovjeku prigovori. Bruka ljude onako, još na kraju **** mater onima, to mi malo krkanski, al eto.
A svima koji imaju nešto negativno reći o Amaru (pogotovo onaj ekavica valjda iz N. Pazara) nađite mi boljeg. Čovjek je pokorio ovu ligu, sa ničim od igrača što dokazuju ovakvi susreti, ako ćemo iskreno. Od kako je on usadio igračima svoj stil igre, od tada ne postoji PL Šampionat, nego Željo Šampion i PL. A ostali klubovi neće u svom postojanju nakupiti titula ko on u ovom ciklusu na klupi. Ma klubovi jedva imaju Euro nastupa od kad je premijer lige koliko Amar ima titula. Do tada, tražite druge probleme u svojim klubovima ne u Želji.
A svima koji imaju nešto negativno reći o Amaru (pogotovo onaj ekavica valjda iz N. Pazara) nađite mi boljeg. Čovjek je pokorio ovu ligu, sa ničim od igrača što dokazuju ovakvi susreti, ako ćemo iskreno. Od kako je on usadio igračima svoj stil igre, od tada ne postoji PL Šampionat, nego Željo Šampion i PL. A ostali klubovi neće u svom postojanju nakupiti titula ko on u ovom ciklusu na klupi. Ma klubovi jedva imaju Euro nastupa od kad je premijer lige koliko Amar ima titula. Do tada, tražite druge probleme u svojim klubovima ne u Želji.
Jedno je igrati protiv Plzena, a nesto sasvim drugo protiv Rudara, Radnika, Slavije, Travnika...Radmilo je napisao/la:Koji krkanluk onog sa juga sa megafonom svi su mu se smijali, nemamo snage, kvaliteta i znanja da preskočimo ovu **** prepreku sad opet godinu dana čekanja, i upitno je da ćemo biti i 5 mjesto ove sezone, ne možeš ti sa ovakvim manekenima igrati nemamo objektivno ekipu, odbrana isto retardirana ovo nisam u svom životu vidio naprijed nema ko da povuče pas i zabije gol..
Ovi igraci su idealni za nase lige, ali za evrope ovo ne ide nikako. Jedini je Jamak odigrao na nivou na kojem igra i PL, Bucan bio fantastican, Urdinov takodjer, ostali svi ispod prosjeka, a Svraku i Adilovica uopste nema potrebe komentarisati.
Prosli smo vec kroz ovo, prosle godine poslije Maribora je pola foruma pisalo da cemo biti u rasponu 5.-10. mjesta pa opet lagano osvojismo zato se sad i ne brinem, kada vidim kako Sarajevo igra protiv Kukesija, sve mi je jasno...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ebo me svak ako si ti dobar s glavom i ako se nisi vec negdje lijecio... Smiri se buraz, popij' tabletu...Radmilo je napisao/la:Koji krkanluk onog sa juga sa megafonom svi su mu se smijali, nemamo snage, kvaliteta i znanja da preskočimo ovu **** prepreku sad opet godinu dana čekanja, i upitno je da ćemo biti i 5 mjesto ove sezone, ne možeš ti sa ovakvim manekenima igrati nemamo objektivno ekipu, odbrana isto retardirana ovo nisam u svom životu vidio naprijed nema ko da povuče pas i zabije gol..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
u prevelikoj želji ste izgorili totalno..šteta, ali skupo ste prodali kožu..
bojim se da ne bude isto i sa ostalim predstavnicima danas, realno, Sarajevo ima najlakši posao ali ostaje nam vidjeti kako će odigrati preostala 3
bojim se da ne bude isto i sa ostalim predstavnicima danas, realno, Sarajevo ima najlakši posao ali ostaje nam vidjeti kako će odigrati preostala 3
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nemamo štopera sad i što smo imali slomičovjek ruku ovog ograjsisanog kerlu neću ni komentarisati,pored njih nama je trebao još jedan štoper sad da ne govorim dalje, ovaj svraka je pravi maneken njega je trebalo prodati za 100,000 ako je neko nudio isto tako i adilovića, oni su prekucali našu ligu vidjelo se sinoć da odskaču u kvaliteti. 

Zadnja izmjena: Radmilo, dana/u 24 jul 2013, 08:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.