FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 23 jul 2013, 23:48

onaj sa megafonom nije imao drugi izbor, navijaci nisu navijali, kao da su dosli na pozoriste, sramota...
Za sve ti hvala Amare!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 jul 2013, 23:49

AsharaK je napisao/la:

Za goste, specijalno :D
Ima li neka balada da se zagrlimo ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 23 jul 2013, 23:49

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miske10 je napisao/la:Predlazem celnicima Zelje da iduce godine namjerno zavrse drugi u prvenstu,pokusaju izboriti grupnu fazu EL(jedini nas klub koji je to u stanju)zarade neke novce i pokusaju dovesti kvalitetnije igrace.Ovako nece ici,iz godine u godinu se ponavlja ista stvar.Od neceg se mora poceti.
:lol: :lol: :lol: :lol: hajmo sad eksplozija!!!!!!!!!!!!!!!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jul 2013, 23:49

Svraku je Amar trebao prodati kada je bilo prilike, to je velika greska..

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 23 jul 2013, 23:49

Miske10 je napisao/la:Predlazem celnicima Zelje da iduce godine namjerno zavrse drugi u prvenstu,pokusaju izboriti grupnu fazu EL(jedini nas klub koji je to u stanju)zarade neke novce i pokusaju dovesti kvalitetnije igrace.Ovako nece ici,iz godine u godinu se ponavlja ista stvar.Od neceg se mora poceti.
Završili bi mi drugi pod uslovom da je Sarajevo ispod nas. Pošto su oni bili bolji nego inače prošle sezone onda smo morali uzeti ligu, jer naprosto mi je možemo uzeti kad god to želimo.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 23 jul 2013, 23:50

1L8F9C2 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Evo realno sa moje strane "pitarske" :)

Prvi gol katastrofa , amaterski, bezvze u stilu Bandovica, ono vas je u startu sjebalo ...
Onda ste dobro igrali treba li ste i vi malo stati onda, crveni karton opravdano (iako na tv-u se nije vidjelo da ga je zakacio igrac Plzena) ... Opet na glup nacin primate gol, jos offsajd znaci nema dalje ...
Da li ste gol u najboljem mogucem trenutku i napadali ste cijelo drugo poluvrijeme i bil iste bolji, al kad se napada 60 minuta na isti nacin vidi se da ne moze onda treba nesto promjeniti.

Adilovic nagori igrac i uz njega kolega Svraka , znaci dva menakena trebaju vam na klupu.

Najbolji su vam Bucan i Urdinov. I ovo sto neki govore ne treba zaliti , Bgm treba se zaliti , al fali iskustava ovdje ..

I da , ono navijanje je zalosno i smijesno , cuj zagrli se ide balada :? :?
Ako se nije vidjelo na TV-u kako si onda ti zapazio 8-) Pusti se uvlacenja u dupe, kakav crveni lik pao zato sto je smotan, nikako ono nije crveni.
Pa po meni ga nije ni dotakao lik , al kad mu je pokazao crveni nije se nesto bunio onaj igrac Plzena na kraju jos pruzio ruku sudiji , reko 100 % je onda ga zakacio .. po tome sam zakljucio mozda i moja greska onda

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 23 jul 2013, 23:51

BosniaHerzegovina je napisao/la:onaj sa megafonom nije imao drugi izbor, navijaci nisu navijali, kao da su dosli na pozoriste, sramota...
da je bio megafon ne bi se niko ljutio, uzeo mikrofon..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 23 jul 2013, 23:51

BosniaHerzegovina je napisao/la:onaj sa megafonom nije imao drugi izbor, navijaci nisu navijali, kao da su dosli na pozoriste, sramota...
Pa i kad su pjevali, on bi se derao u megafon da ih nadjača :lol:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 jul 2013, 23:51

Ne znam kome prodati Adilovica koji je pokretan ko tenk, a radijus kretanja ko pepeljara

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 jul 2013, 23:52

Lika sa mikrofonom obavezno prijaviti na neki talent show, a **** ligu koju možeš kupit sa par stotina hiljada KM.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 jul 2013, 23:53

2 pacerska gola,eldin adilovic.muamer svraka,I plezen koji da je samo jednog igraca manje imao,to su razlozi sto smo ispali.
Na stranu sve ljudi su jaci,ali samo malo znanja I srece I moze se.
Sejo bucan svaka ti cast.
Naravno nemoj te adilovica dirat .covjek se borio I lavovski posao za plezen napravio.
Starletice adil I svrakica,za vas je pink I glam blam,zeljo treba ratnike.ko bucan.
Hvala sejo majstore za ovu igru veceras
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 23 jul 2013, 23:53

Ipak Plzen jača ekipa. Dobar otpor pružen u prvoj utakmici, borbeno u drugoj do kraja i sigurno da možete biti zadovoljni sa svojim klubom. Ima tu igrača koji mi nisu nimalo jasni ali u cjelini, zadovoljavajuće.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 23 jul 2013, 23:55

Nego ovaj postoje li ikakve sanse da Svraku i Adilovica prodamo TV HAYATU kad vec nece nijedan klub da plati nekolko stotina hiljada za njih? Kontam mogli bi voditi GLAM BLAM sa onim blamom zvanom Mirza Vranj ili nesto slicno? Valjda ima Svrakic (dir. Hayata) dovoljno marona pobogu brate?.. :? :?
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 23 jul 2013, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 23 jul 2013, 23:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam kome prodati Adilovica koji je pokretan ko tenk, a radijus kretanja ko pepeljara

Upravo to :lol: :lol: :lol: :lol: gledao sam tekmu veceras iako ne navijam ni za jedan klub u nasoj smijesnoj ligi realno Zeljo nema kvalitet i to je cinjenica ako nam je prvak u ovakvom stanje samo mozemo zamisliti kakav je ostatak lige zalosna cinjenica al nogomet u BiH ako ga tako mozemo nazvati je blago receno jadan :oops: :oops: :oops: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 23 jul 2013, 23:55

Oni imali jednog igrača manje, a mi Boga mi dvojicu (zna se dobro koji su)
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 23 jul 2013, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 jul 2013, 23:56

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne znam kome prodati Adilovica koji je pokretan ko tenk, a radijus kretanja ko pepeljara
Munchen 1860 :lol:

Edit: @doove tomic pored zivog urdinova ? Koji li si ti kanal gledao :lol:
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 23 jul 2013, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 23 jul 2013, 23:57

E hajde nek ovi i dalje brane Adilovica, mislim ne treba psovati liku ovo ono, al brate nemogu vise gledati ono prosipanje i njegove kontakte sa loptop, pa ono je katastrofa i amaterski.
Svraka mi je 100-ti put dokazao da je igrač za Sprače i veze nema.

veceras se izdvojio Bucan, donekle Jamak. Ostali su se borili ali ona nasa psiha strah i pritisak je ucinio da se malo prepali lopte.

Doc Holliday
Kontakt:

Post Postao/la Doc Holliday » 23 jul 2013, 23:57

Alipasino je napisao/la:Da bude svima jasno mi cemo i dalje uzimat nasu saban ligu a za evropu Amar neda para,i to je to.Dakle iducih godina sa Amarom nema uspjeha u evropi ali ima u domacem prvenstvu kome je to dovoljno nek uziva meni nije i moram rec da je Adil igro samo radi toga da bi se prodo i nadam se da nece i da zavrsi u Vitezu tu mu je mjesto.
Opet ista prica prevelika ocekivanja za realno skromnu ekipu za evropska takmicenja. Amar cijelo vrijeme pokusava ukazati da su sve ekipe iz BiH u startu u ogromnom zaostatku u kvalitetu i da je za napredak potrebno poduzeti sistemska rijesenja od skracivanje lige, ulaganja u mlade i infrastrukturu do privatizacije klubova. Ako mislis da ce neko zavuci ruku u svoj dzep radi tvog ili naseg zadovoljstva onda prvo pogledaj def. definiciju trzista, profita i trzisne utakmice, a drugo za prolaz u daljnju fazu takmicenja je potrebno u ovakvu Zeljinu ekipu uloziti minimalno 1,5-2 miliona EUR-a. Posto nisi/niste zadovoljni sa postignutim rezultatima onda u ruke papir i olovku pa definisi budzet pa definisi izvore i realizuj ih u ovakvoj ekonomiji ili spustiti se na zemlju i pokusat biti realan i reci za prolaz je bilo potrebno da se ima i ogroman udio srece koju smo ocigledno potrosili na gostovanju. Dolaze nam mladi igraci i to je proces iza kojeg svaki iole trezven navijac treba satati i podrzati te se nadati da za 2-3 godine sa bazom koja je komponirana od nase djece uz ciljana pojacanja uradimo nesto vise u Evropi. Do tog momenta okrenuti se nasoj ligi i svake godine nastojati praviti pomake u nasim nastupima u Evropi. Ovo je ruku na srce bilo znacajno bolje u odnosu na protekle godine uz veliki plus, a to je da smo dobili 4-5 mladih, kvalitetnih ali jos neiskusnih igraca.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 23 jul 2013, 23:58

Papastathopoulos je napisao/la:
Munchen 1860 :lol:

:lol: :lol: :lol: onda kad procitas kao da ih traze neki dobri klubovi tacno se pitas ko je tu lud :lol: :lol: :lol: :lol:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jul 2013, 00:00

Nakon straha hoćemo li izgubiti 5,6, ili 7:0, to tuge jer smo ipali ovako.**** ga ljudi su bolji, večeras nikako nisu bili bolji, ali...
Adilovića pokloniti u jumanitarne svrhe **** li mu Tamaru, a Svraki obje noge slomiti **** li mu Pape mater strašljivu manekensku.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Lokomotifa, MrkiMedo i 33 gosta.