FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

stadion
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la stadion » 23 jul 2013, 23:09

@samy je realan...!!??

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 23 jul 2013, 23:10

@JerryLouis i ostali manijaci
Da nesto razjasnimo. Svako normalan je nocas navijao za BiH predstavnika i naravno Zelju. Pravo mi bilo zao kad su onako pacerski primili gol i ponekad sam se pravo nervirao na promasene zicere Zelje iako sam srcem za Celik i Zenicu. (naravno ne na onaj lopate Adila promasaj koji me je nasmijao). Zelio sam da Zeljo zbog BiH prodje i to je OK, ali i manijaci trebaju shvatiti da ne smiju biti samoljubljivi do te mjere da ne dozvoljavaju da se vole. (ovo ona montaza skandiranja Celika na Grbavici). Zenica je bar po meni mnogo blize nasem gradu Sarajevu i njihovim klubovima da bi sad pravili glupost i volili njihovo i BiH ispadanje. Ali juda lopata me cini srecnim sto ove zicere ne fula u Celiku pa makar i u kvalifikacijama u LP. Sad se okrecemo Sarajevu i zelimo njima da uspije...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 jul 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 23 jul 2013, 23:10

beka23 je napisao/la:Ako ćemo realno, mene je više razočaralo onako jadno navijanje i onaj megafon, nego rezultat, koji nije loš s obzirom na jačinu protivnika.
upravo tako,očekivao sam da se Plzenu smrzne led u žilama,kad ono ništa,nisu se ni naježili :?

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 23 jul 2013, 23:11

Regionalna liga je ključ. Mi kad dobijemo dinamo 2 razlike ili Partizan, možemo tražiti nešto u Evropi ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 23 jul 2013, 23:11

Prije svega ponosan!

Bravo momci!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 23 jul 2013, 23:11

Da bude svima jasno mi cemo i dalje uzimat nasu saban ligu a za evropu Amar neda para,i to je to.Dakle iducih godina sa Amarom nema uspjeha u evropi ali ima u domacem prvenstvu kome je to dovoljno nek uziva meni nije i moram rec da je Adil igro samo radi toga da bi se prodo i nadam se da nece i da zavrsi u Vitezu tu mu je mjesto.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 23 jul 2013, 23:11

BosniaHerzegovina je napisao/la:Pitari bjezite s teme, vas ce neki Albanski Kukesi ubiti.

Sto se tice utakmice, navijanje 0. Onaj sa megafonom smijesan i zalosno sto je vodja. Napravio koncert od utakmice.

Atmosfera kao da je pozoriste... Da je bilo bolje, mi bi bolje prosli. Hadzic smijesan kiks napravio, i vi njega hvalite sto je branio jednu dobru utakmicu gdje je primio 4 golova.

Svraku i Adilovica odma prodati, pa oni nisu za fudbal. Kerla kriv za jedan gol, i kriv za gotovo sve golove u Plzenu. Ostali nista posebno..
Potpuno si u pravu. Navijaci nasih ionako ispodprosjecnih klubova daju isuvise popusta prvotimcima u klubovima, i skloni su da ih hvale cak i kada igraju ocajno. Tako se samo gradi i jaca gubitnicki mentalitet, igraci u lokalnim sredinama nezasluzeno postaju polubogovi, i normalno je da gube svaku motivaciju da gore na terenu. Sto je najgore, tako se gubi i kvalitet, ne dolazi do poboljsanja tehnickih sposobnosti igraca, pa je skoro eksces kada neki nas igrac iz domace lige predje u neku osrednju, tipa Ceske.
Ovaj put se radilo o Zelji, ali ista je stvar sa svim nasim klubovima. Ljudi, nogomet se igra i da se nekad pobijedi, i da se ostvari neki znacajniji uspjeh. Biti prvi u nasoj domacoj ligi i nije neki haman veliki uspjeh, a 25 godina bez BiH predstavnika u evropskim takmicenjima je najbolji pokazateløj i koliko smo i mi navijaci blesavi. Navijam za Sarajevo, i drago mi je kada pobijedi, ali proslu utakmicu protiv onih invalidnih Albanaca sam poludio do te mjere da sam se zarekao da ih vise necu pratiti dok ne ostvare izlazak u Evropu. To znaci, najmanje plasman u grupnu fazu EL.
Bem ti vise i nase prvenstvo, kao da se cijeli svijet okrece oko toga ko ce biti prvak od dva ili eventualno tri kluba.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jul 2013, 23:13

Šta reći,niste uspjeli al odlični ste bili.BRAVO

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 23 jul 2013, 23:13

Šteta, moglo se igrati s ovim Plzenom, moglo se i proći, da su kvalitetniji - jesu, ali ipak Željo se pokazao u boljem svjetlu od najavljivanog, neka katastrofa, a ja sam zadovoljan, yebiga pokušavali su do samog kraja, da je onaj kloc dao gol kad mu je lopta došla, to je oko 80. minute bilo, ko zna sta bi bilo, ali eto.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 23 jul 2013, 23:14

Dok se god budemo oslanjali na srecu ovako ce nam biti iz godine u godinu.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 jul 2013, 23:14

Svaka cast momci ,borili ste se nije uspjelo i vozdra.
Mi Bosanci smo peh ljudi i to je to :( molim vas zadrzite komentare za sebe kanite se Adilovica ,Svrake itd ,igrali su koliko su mogli i znali . Koliko para toliko i muzike .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 23 jul 2013, 23:15

Ja sam prezadovoljan igrom Zelje jbg ispali smo ali niko nam nije davao nikakve sanse...vidili smo vcrs da mozemo kada hocemo... vrsili smo pritisak citavo drugo poluvrijeme...Jos jedno CESTITKE ZELJI NA ODLICNOJ IGRI sljedece godine idemo dalje!! :D
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Guest
Kontakt:

Post Postao/la Guest » 23 jul 2013, 23:16

Volim te Željo!!!
Čoliću i Škaljiću brz oporavak.....
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 23 jul 2013, 23:18

Ovo je maximum naseg nogometa. Nema se sta traziti u Evropi bez strani kvalitetni pojačanja. Željo jednostavno nije mogao vise od ovoga. Financije u nasem nogometu su jos na niskim granama, tako da je daleko jos igranje grupne faze nekog evropskog takmicenja.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 23 jul 2013, 23:19

Poslje utakmice u Plzeňu, stvari nisu izgledale loše. Vani protiv ovakve ekipe izvući 4-3, i to još iz bukvalno 3 šanse je bilo dosta dobro. Ali danas smo maltene čitavo drugo poluvrijeme imali loptu u posjedu i kružili oko njihovog 16-ca, pa posjed lopte je bio 61% za nas (mislim), šanse 26-7 za nas - kritično je da nismo makar jedan gol uspjeli dati u drugom poluvremenu. Nismo smjeli u nikakvum slučaju da izgubimo ovu utakmicu, mi sa igračom više nismo uspjeli ništa uraditi -samo se dodavati oko 16-ce pa ponekad opaliti loptu u pm. Igrači spori ko u :roll: ... Žalosno je ovo, mogli smo ovu utakmici dobiti... Nije Plzeň uopšte takav super "gigant" kakvog su ga svi predstavljali. Ali šta je tu je, nismo se obrukali i pokazali smo da ipak nešto znamo. Više sreće u budućnosti..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 23 jul 2013, 23:19

fanatic1991 je napisao/la:Ja sam prezadovoljan igrom Zelje jbg ispali smo ali niko nam nije davao nikakve sanse...vidili smo vcrs da mozemo kada hocemo... vrsili smo pritisak citavo drugo poluvrijeme...Jos jedno CESTITKE ZELJI NA ODLICNOJ IGRI sljedece godine idemo dalje!! :D
Ne znam kakvom si igrom prezadovoljan, mislim jeste Viktroia jaca I sve to, ali fakticki su nam dali loptu, odigrali bunker I zatvorili tekmu. Nasi su imali loptu 30-40 metara od gola, ali cim bi prisli blize seasnaestercu 0 poena, da smo stvorili neke prilike nismo, u drugom samo ona ozbiljnija prilika Adilivoca u 80-oj I nekoj minuti, mimo toga sve jalovi pokusaji, osim mozda I suta Jamaka cini mi se, kad je lopta otisla metar pored gola.

Zadovoljan sam sto nismo dozivjeli debakl, nismo prosli Boze moj, zivot ide dalje.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 23 jul 2013, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 23 jul 2013, 23:20

Pobijedili smo sami sebe,
ovakvoj ekipi kao Plzen smo polklonili barem tri gola u Češkoj i večeras ova dva
Moglo je i bolje, ****
Atmosfera odlična na početku utakmice, da se najeziš, navijalo se ludo i poslije primjljenih golova, malo se palo poslije 70. minute valjda kad je raja skontala da je to kraj.
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 23 jul 2013, 23:22

Sad bi bilo najbolje prodati Svraku i ADILA DOK SU jos u godinama.
Nazalost ne mogu oni protiv imalo kvalitetnih ekipa igrati....

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 jul 2013, 23:23

Tuga brate tuga,zalosno neka kolektivno prestanu da se bave nogometom nije ovo za njih ,njihov vrhunac je premjer liga i to je to i to uz pomoc tate ivice i pulena.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 23 jul 2013, 23:24

Eh šta sam ja rek'o!?

Jesam s.rao za Čolića i tu priznajem poj'o sam ****. Momak je onih 11 minuta odigr'o perfektno ;)
Ali brate Svraka, krije se iza lopte. Ne trči. NEMA OD NJEGA NIŠTA!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.