Stadioni

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

sagitarius
Kontakt:

Re: Stadioni

Post Postao/la sagitarius » 23 jul 2013, 23:07

Rekordmeister je napisao/la: Ne kontam cemu renoviranje Mestalje,a novi stadion stoji vec 2 godine sa radovima iako ga je 70% zavrseno??Ok fkt su ruzno izgledale one bijele stolice do sad,al ne vidim cemu renoviranje,kosta sve ovo,bolje da su ulozili u novi stadion i ubrzali njegov zavrsetak,ovako na dvije strane rasipaju novac fkt bezvete ionako za 3-4 godine ce seliti sa Mestalje..
Pitanje je kada će se "seliti" na novi stadion,prvo se mora zemljiste na Mestalle prodati,da bi se mogla nastaviti gradnja Nou Mestalle.Morali su malo makar uraditi "sminkana" na Mestalli jer je to trenutno najstariji stadion u primeri.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 23 jul 2013, 23:17

sagitarius je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la: Ne kontam cemu renoviranje Mestalje,a novi stadion stoji vec 2 godine sa radovima iako ga je 70% zavrseno??Ok fkt su ruzno izgledale one bijele stolice do sad,al ne vidim cemu renoviranje,kosta sve ovo,bolje da su ulozili u novi stadion i ubrzali njegov zavrsetak,ovako na dvije strane rasipaju novac fkt bezvete ionako za 3-4 godine ce seliti sa Mestalje..
Pitanje je kada će se "seliti" na novi stadion,prvo se mora zemljiste na Mestalle prodati,da bi se mogla nastaviti gradnja Nou Mestalle.Morali su malo makar uraditi "sminkana" na Mestalli jer je to trenutno najstariji stadion u primeri.
Kad kazes mora se zemljiste prodati,sta mislis pod tim? Da ce se prodati npr da neko napravi trzni centar,hotel,neboder ili sta vec ??
Uglavnom da se rusi sadasnji stadion?

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 23 jul 2013, 23:22

Rekordmeister je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:
Kad kazes mora se zemljiste prodati,sta mislis pod tim? Da ce se prodati npr da neko napravi trzni centar,hotel,neboder ili sta vec ??
Uglavnom da se rusi sadasnji stadion?

Uglavnom to je upitanju,sad sta ce kupci zemljista tu napravit bog zna,i pitanje ocel se naci kupci.Postoji alternativa da neka firma ulozi novac da izgradnje Nou Mestalle i da nosi naziv od te firme npr sad je sponzor Jinko Solar i naziv bi mogao biti Jinko Solar Arena tak nesto.Al jos se ne zna kada ce biti gotovo novi stadion,zato mora se malo "usminkati" stadion...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 jul 2013, 00:28

sonik24 je napisao/la:slika

Maldivi
Prelijepo!! :shock:

Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2013, 04:00

Consigliere je napisao/la: Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.

Dobili su pohvale za organizaciju nedavno završenog U-20 sp, stadioni su vrhunski, ulažu milione u fudbal (ali i u druge sportove), konstantno ekonomski rastu... Ne bi me čudilo da dobiju organizaciju Eura.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jul 2013, 18:56

KAA Gent iz istoimenog grada na sjeveru Belgije (treceg po velicini) dobio novi stadion kapaciteta 20.000, Ghelamco Arena. Otvoren je 17.07. prijateljskom utakmicom Gent-Stuttgart 2:0.

slika

slika

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 jul 2013, 19:22

Fantazija! 8-)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 jul 2013, 20:53

Consigliere je napisao/la:Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Ne znam znaš li, ali odlučeno je da cijeli kontinent bude domaćin.

Turska će dobiti polufinale i finale jer je to planirano na jednom stadionu i eto ga, više od toga neće - UEFA je to dokazala davši organizaciju Eura 2016. Francuzima na što sam poludio jer mislim da su Turci silnim ulaganjem, strašću za nogometom i veličinom zemlje zaslužili taj Euro.
Hayley <3

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 jul 2013, 21:19

badblueboylivno je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Inace, mislim da ce Turska dobiti organizaciju Eura 2020.
Ne znam znaš li, ali odlučeno je da cijeli kontinent bude domaćin.

Turska će dobiti polufinale i finale jer je to planirano na jednom stadionu i eto ga, više od toga neće - UEFA je to dokazala davši organizaciju Eura 2016. Francuzima na što sam poludio jer mislim da su Turci silnim ulaganjem, strašću za nogometom i veličinom zemlje zaslužili taj Euro.
Sad se sjetih kad si mi napomenuo :oops:

Ma, Platini, pickha. Pa, kako ga nije stid. Francuska od 1984-e 3 puta organizuje veliko takmicenje a u tom perodu Spanija niti jedno. Za 2016. i Italija je bila izgledna jer joj ocajno treba obnova stadiona ali Platini nije dao, ni njima, ni Turcima.

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 26 jul 2013, 06:08

slika
slika
slika

Novi stadion Djurgardensa

Greenfingers
Kontakt:

Post Postao/la Greenfingers » 27 jul 2013, 06:09

slika

sada vec bivsi stadion Aik-a, Rasunda

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 30 jul 2013, 02:46

slika
:shock:
Igrati po ovako svjezem zraku ... 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 30 jul 2013, 02:55

:shock: :D

[youtube][/youtube]

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 18 avg 2013, 18:40

Park Prinčeva ;)

slika
Volim te Željo!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 sep 2013, 16:07

San Mames, Bilbao, sinoc

slika

slika

slika

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 sep 2013, 17:08

dr.van nostrand je napisao/la:San Mames, Bilbao, sinoc
Ovo ti je od preksinoc kad je odrzan otvoreni trening. Ove su od sinoc, protiv Celte.

Meni izgleda kao kombinacija Emiratesa i TurkTelekoma. Inace, prelijep.

slika

slika

slika

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 sep 2013, 17:41

Ovako ce izgledati (tamo negdje 2240 god :mrgreen: ) novi Atleticov stadion iznutra. 8-)
slika
slika
slika
Kakav San Mames 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 okt 2013, 12:21

Stadion Bate Borisov,

slika

skoro pa gotov.
silver & black

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 27 okt 2013, 12:59

Ime stadiona: Is Arenas
Kapacitet : 16,500
Na ovom stadionu igra Cagliari Calcio.

slika

slika

slika

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 27 okt 2013, 13:01

dr.van nostrand je napisao/la:Stadion Bate Borisov,

slika

skoro pa gotov.
Ovakav bi se trebao uraditi u zenici.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.