FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 23 jul 2013, 00:09

I u Furiji ce se ubrzo mjenjati stvari.
Kad tad ce Xavi i Xabi Alonso izgubit sposobnost igranja na najvisem nivou i visokim tempom na Svjetskim / Evropskim prvenstvima, i tada ce Javi Martinez i Thiago ( koji su imali odlicne sezone u klubovima aBd ) polako poceti dobivati sve vise minuta.

Na njima je da se bore, ali ako budu briljirali u klubu nema razloga zasto ne bi poceli pruzati odlicne partije koje bi im osigurale prvu postavu u nacionalnom timu. Svi su vec sad svjesni da je Martinez poslije fantasticne sezone trebao pocinjati neke utakmice na Kupu Konfederacija.

I u Elfu Kroos, Gotze , Reus, sve fantasticni igraci, nemaju mjesta u prvih 11.
Jos treba dodati da obe reprezentacije imaju jos mladih talenata na klupi u vidu Isca ili Gundogana naprimjer.

Svi oni cekaju smjenu generacija i ja mislim da nije pogrijesio u odabiru reprezentacije jer Španija zadnjih 10 godina ima najbolje veznjake sa kojim Alcantara moze jos napredovati kao igrac.
Samo nek saceka i doce i njegovo vrijeme. ;)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 23 jul 2013, 00:16

BadrHari je napisao/la:I u Furiji ce se ubrzo mjenjati stvari.
Kad tad ce Xavi i Xabi Alonso izgubit sposobnost igranja na najvisem nivou i visokim tempom na Svjetskim / Evropskim prvenstvima, i tada ce Javi Martinez i Thiago ( koji su imali odlicne sezone u klubovima aBd ) polako poceti dobivati sve vise minuta.

Na njima je da se bore, ali ako budu briljirali u klubu nema razloga zasto ne bi poceli pruzati odlicne partije koje bi im osigurale prvu postavu u nacionalnom timu. Svi su vec sad svjesni da je Martinez poslije fantasticne sezone trebao pocinjati neke utakmice na Kupu Konfederacija.

I u Elfu Kroos, Gotze , Reus, sve fantasticni igraci, nemaju mjesta u prvih 11.
Jos treba dodati da obe reprezentacije imaju jos mladih talenata na klupi u vidu Isca ili Gundogana naprimjer.

Svi oni cekaju smjenu generacija i ja mislim da nije pogrijesio u odabiru reprezentacije jer Španija zadnjih 10 godina ima najbolje veznjake sa kojim Alcantara moze jos napredovati kao igrac.
ma tesko, mislim barem do svjetskog prvenstva da brko nece nista mijenjati bitno, xaviju i xabi alonsu to ce biti zadnje svjetsko i brko ce njih sigurno forsirati, a opet na tim pozicijama ima i martineza koji takodje nema mjesta jos uvijek, pa onda i iniestu i fabregasa, moze i silva tu igrati... spanci tu i jesu najpuniji, realno mogu imati dva vezna reda i da su oba najbolji u svijetu, sergio-xabi alonso-xavi i martinez-fabregas-silva, i tu opet imaju jednog tiaga, muniaina,ovog sad mladog sto ga real dovede iz sociedada itd

prakticno mislim da je nemoguce da tiaga sad gledamo na svjetskom, a i ko zna kad cemo, a da je recimo brazil izabrao, pored luisa gustava koji je klasicni zadnji vezni, igrao bi sigurno i tiago vec sad umjesto onog paulinja ili oscara, bas bi bilo merak ga gledati u dresu brazila
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 23 jul 2013, 02:39

libje je napisao/la:http://www.****.de/de/basketball/bask ... 52051.html

Nije nogomet al je o Bayernu.
Još nema potvrde na http://www.fcb-basketball.de/de/index.php
Još uvijek je sve u fazi pregovora. Đedović i Šafarcik bi stvarno doprinjeli igri u BL, no iskren da budem ja tek očekujem prave bombe za Euro Ligu, jednostavno mislim da su nam tu potrebna bar 2 TOP igrača....u svakom slučaju drago mi je da pored mene ima i jos ljudi koji prate sa interesom i našu košarkašku sekciju :mrgreen:
MIA SAN MIA!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jul 2013, 03:15

Đedović je bio samo takav talenat, no ostao je samo odličan igrač i to je to. Odgovara mu brža igra, no volio bi ipak da dođe u Bayern. Šaraf je odličan.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 jul 2013, 09:51

dakle momci sutra nam dolazi tata sa svojom porodicom iz katalonje.Tata vs PEP neprocjenjivo :lol: :D 8-)
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 jul 2013, 12:46

slika

SRETAN rođendan Gustavu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2013, 13:36

Sammer spremio kritiku za svakog igraca koji pokaze nezadovoljstvo (ne)igranjem, i kaze da se za svakog pojedinca sprema nevolja ako se stavi ispred ekipe. 8-)
Ovaj covjek je toliko toga donio Bayernu da je to za nepovjerovati, buduci predsjednik. ;)

Inace, sutra protiv Barce igramo u novim trecim dresovima, ujedno ce to biti njihova premijera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 jul 2013, 13:40

omco je to u oni teget plavim :lol: :D .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 jul 2013, 13:42

PEP je napisao/la:omco je to u oni teget plavim :lol: :D .
Upravo, oni Interovski. :mrgreen:

Barca bez vecine standardnih prvotimaca, svi koji su igrali na KK-a nece doci u Minhen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 23 jul 2013, 13:45

Bayern u ovom
slika

Barcelona u ovom
slika

Kod vas svi spremni osim Gotzea ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 23 jul 2013, 13:45

Omerbavarac je napisao/la:
PEP je napisao/la:omco je to u oni teget plavim :lol: :D .
Upravo, oni Interovski. :mrgreen:

Barca bez vecine standardnih prvotimaca, svi koji su igrali na KK-a nece doci u Minhen.

Nist onda odmarati ove glaven igrace obaciti ove malo "slabije" sa klupe da ne reknu katalonci mi nismo igrali u najacem sastavu. :D

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jul 2013, 13:54

phily je napisao/la:SRETAN rođendan Gustavu
I od mene, Gusta je legenda, nikako ga prodat :!:

Ali su ruzni ovi Barcini dresovi bez uvrede, to u bojama katalonske zastave.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 jul 2013, 16:28

Omerbavarac je napisao/la:Sammer spremio kritiku za svakog igraca koji pokaze nezadovoljstvo (ne)igranjem, i kaze da se za svakog pojedinca sprema nevolja ako se stavi ispred ekipe. 8-)
Ovaj covjek je toliko toga donio Bayernu da je to za nepovjerovati, buduci predsjednik. ;)

Inace, sutra protiv Barce igramo u novim trecim dresovima, ujedno ce to biti njihova premijera.
E pa bas sam jucer napisao nesto slicno u vezi toga.Vec tjednima citam razno razne taktike vamo na forumu i ne vjerujem.Pa jel toliko tesko shvatiti da mi uopce nemamo prvih 11 :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 jul 2013, 16:34

gerdmuller je napisao/la:E pa bas sam jucer napisao nesto slicno u vezi toga.Vec tjednima citam razno razne taktike vamo na forumu i ne vjerujem.Pa jel toliko tesko shvatiti da mi uopce nemamo prvih 11 :)
A sta se ti pravis toliko pametan, ovo se odnosi na moj post kada sam jasno stavio navodnike na "prvih jedanaest".
Prvo procitaj post molit cu lijepo, a onda pisi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2013, 17:11

M4kaveli je napisao/la:
Yap.

Btw Sammer namjerava rasteretiti igrački kadar tj vezni red, Can i Waiser na posudbe Gustavo 90% ide na transfer listu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 23 jul 2013, 17:18

Saurman je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
Yap.

Btw Sammer namjerava rasteretiti igrački kadar tj vezni red, Can i Waiser na posudbe Gustavo 90% ide na transfer listu.
Nadam se da će se prodaja Gustava obiti o glavu Guardioli i Bayernu, naravno ukoliko do prodaje uopšte i dođe.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 jul 2013, 20:28

[youtube][/youtube] 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jul 2013, 22:05

Bundesliga je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:E pa bas sam jucer napisao nesto slicno u vezi toga.Vec tjednima citam razno razne taktike vamo na forumu i ne vjerujem.Pa jel toliko tesko shvatiti da mi uopce nemamo prvih 11 :)
A sta se ti pravis toliko pametan, ovo se odnosi na moj post kada sam jasno stavio navodnike na "prvih jedanaest".
Prvo procitaj post molit cu lijepo, a onda pisi.
+1

On pise kao da se nikad nije znalo prvih 11 ni tokom prosle sezone.

Bas suprotno, dobro se znalo tokom citave sezone da je Mandzo prvi napadac, Muller ispred Robbena,Kroos bio prvotimac kao i Martinez koji je forsiran od dana kad je kupljen.

Onda su to povrede malo zeznule ali uvijek je prvi tim bio poznat.
Poslije povreda, Robben je preuzeo Tonievo mjesto, Alaba se vratio, Badstuber otisao na stopera i onda se on povrijedio i Boateng njega zamjenio ali prvih jedanaest su uvijek bili sljedeci :

-------------neuer-----------
lahm---dante----boateng (badstuber)--alaba--
.........martinez....schweinie----
muller-------kroos (robben)-------ribery----
...........Mandzo-------------------

Sad @Gerd napise da su neki bili standardni (Schweinie, Lahm, Neuer) a ostali se rotirali i ja se tu djelimicno slazem, ali rotirali su se u manje vaznim utakmicama, a ne kako on pise da zbog toga nisu imali zagarantovano mjesto.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 jul 2013, 22:47

Ma znam ja da se prosle sezone znalo prvih 11 ali govorim za ovu sezonu.I dalje sam uvjeren da ce samo Neuer,Dante,Alaba,Lahm,Bastian i Ribery igrati gotovo uvijek a ostali ce se izmjenjivati ovisno o protivniku.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 jul 2013, 04:09

" onclick="window.open(this.href);return false;
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.