FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
evo i ja se aktivir'o ovdje,...
sta je s ovim bratom sto je pis'o za Maletica, ima l' kakve slatke da te castim ???
sta je s ovim bratom sto je pis'o za Maletica, ima l' kakve slatke da te castim ???
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Nisam znao fakat to je za svaku pohvalu ali i još jedan razlog više da se ne blatimo po forumima !KenoRob je napisao/la:offtopic a niko ne govori da je ovaj 3D grb Sarajeva na slikama poklon Robijasa Zenica. inace svi timovi koji su dolazili na Bilino su dobili svoj 3D grb na poklon
Sarajevo ljubavi moja!
Nije to taj grb.sekac je napisao/la:Nisam znao fakat to je za svaku pohvalu ali i još jedan razlog više da se ne blatimo po forumima !KenoRob je napisao/la:offtopic a niko ne govori da je ovaj 3D grb Sarajeva na slikama poklon Robijasa Zenica. inace svi timovi koji su dolazili na Bilino su dobili svoj 3D grb na poklon
1946

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
znam da su svi dobili slican 3D grb, onako kvalitetan, a onda vjerovatno imate vise
-
- Kontakt:
Nije ni bilo potrebe za tim, onaj @stadion je sve zakuhao. Samo se vodila rasprava za potpisivanje Tavancica i lijepo se kaze da ne moze potpisati bez obestecenja ali on uporan u suprotno i pocne vrijednja i to je to. Svaka cast ti na prethodnom postu.sekac je napisao/la:Nisam znao fakat to je za svaku pohvalu ali i još jedan razlog više da se ne blatimo po forumima !KenoRob je napisao/la:offtopic a niko ne govori da je ovaj 3D grb Sarajeva na slikama poklon Robijasa Zenica. inace svi timovi koji su dolazili na Bilino su dobili svoj 3D grb na poklon

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
-
- Kontakt:
dobar, dobar...samo otimajteHigh je napisao/la:
Moze potpisati amaterski ugovor prema kojem vam niko nista duzan nije. Ne izmisljaj ti vise i ne pociniji opet na ovoj temi.vivaILchelik je napisao/la:Nije ni bilo potrebe za tim, onaj @stadion je sve zakuhao. Samo se vodila rasprava za potpisivanje Tavancica i lijepo se kaze da ne moze potpisati bez obestecenja ali on uporan u suprotno i pocne vrijednja i to je to. Svaka cast ti na prethodnom postu.sekac je napisao/la:Nisam znao fakat to je za svaku pohvalu ali i još jedan razlog više da se ne blatimo po forumima !KenoRob je napisao/la:offtopic a niko ne govori da je ovaj 3D grb Sarajeva na slikama poklon Robijasa Zenica. inace svi timovi koji su dolazili na Bilino su dobili svoj 3D grb na poklon
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa sto nisu okrenuli sal ako je otet
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Horde ili Manijaci ?High je napisao/la:
To prvo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta "magle" lica kad se sve i jedan oznacio na ovoj slici na fejsu hahhahaaHigh je napisao/la:

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Idioti.Head je napisao/la:Ja vel'kog trofeja u pm.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ocekujem eksploziju do sada nedokazanog Melunovica. Ova utakmica je njegova, jednako kao sto je i Haskic s 2 gola poslao Orebrašane kuci.
Ovo bi bila moja formacija :
Bandović GK, Cimirot DR, Dupovac DC, Tatomirović DC, Tadejević DL
Džakmić DM, Radovac DM, Haurdić AMR, Todorović AMC, Suljić AML
Melunović CF
Mnogo dobivamo stavljanjem Cimirota na desnog bocnog gospodine Husrefe!
SVI NA KOŠEVO!
Melunović CF
SVI NA KOŠEVO!
Zadnja izmjena: Alen Škoro, dana/u 23 jul 2013, 17:24, ukupno mijenjano 3 puta.
NON MOLLARE MAI
Predugo li čekamo tu eksploziju Melunovića. Osijedih čekajući je.
Alen Škoro je napisao/la:Ocekujem eksploziju do sada nedokazanog Melunovica. Ova utakmica je njegova, jednako kao sto je i Haskic s 2 gola poslao Orebrašane kuci.
Melunović CF
SVI NA KOŠEVO!
Ma vala puno bi mu halalio da zabije sipcima 2 kom. Ima tu svega od neznanja , nezalaganja ali i peha. Pa momak je pogodio vise precki i stativa u zadnjih mjesec i po nego nego u karijeri.
Radulovic nece igrati, sigurno! 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.